На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 17

• 133 069
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, моля кажете дали ще платя мито за едно моторче електрическо, в България не се продават такива.

# 106
  • Варна
plmadi, специално тази марка - мисля в Кипа и Мигрос съм виждала. Но и Ankara да вземете, и Barilla, че дори и насипните от пазара, са много добри и на изгодна цена.

# 107
  • Бургас
И ние пазаруваме баклава и профитероли от показаните сладкарници. В Гюлюоглу последния път ни обслужи една възрастна жена, която говореше български.

# 108
  • Varna
Кати Вълчева,
Забранили сте получаване на лични съобщения!!!
Така, че няма как да Ви отговоря.

# 109
plmadi, специално тази марка - мисля в Кипа и Мигрос съм виждала. Но и Ankara да вземете, и Barilla, че дори и насипните от пазара, са много добри и на изгодна цена.

Filiz има и в Бизим. Аз също купувам от тази марка.

# 110
  • Пловдив
Освен класическите има и Филиз с яйца, които са малко по- малък грамаж в опаковката и са в матов/непрозрачен/ плик
още по- добри
https://www.google.bg/search?q=yumurtal%C4%B1+filiz+ile+makarna& … =1920&bih=943

# 111
  • Varna
Ние вече сме в Одрин. На Лесово чакахме от 8.30 до 11. 30 за да влезем в Турция. Утре ще пиша дали ще продължа с кашкавал и прах за пране през Гърция или ще пия едно ципуро от мъка.

# 112
Здравейте, откъде купувате качествен зехтин? Ако може снимка на тенекията, купувала съм от борсата един, но не ми хареса.

# 113
  • у нас
Актуална информация за Лесово- Хамзабейли. Както ви казах преди дни много, много румънци. Днес пазарът е бил кошмарен за много. Вероятно и част от тях дори не са стигнали до Одрин още.

https://www.flagman.bg/article/166393

# 114
Здравейте,попрочетох доста от полезната информаци,която са написали всички и само искам да уточня дали съм разбрала това,което ме интересува🙂.Пазарите за дрехи в Лозенград са сряда и петък,а синият пазар в Одрин в събота.Дали съм разбрала правилно🤔

# 115
  • Варна
Намерих снимката на прословутата баклаваджийница в телефона.

Мисля, че точно нея показваха в репортажа на BTV преди няколко дена. Мъжа говореше развалено български и каза, че основната му клиентела са българи.

# 116
  • Русе
Да докладвам. В момента на Лесово е около километър опашката в посока Турция. Комшиите не знам защо точно тази вечер решиха се прибират за Турция. Имат още 2 почивни дни.

# 117
  • Варна
Здравейте,попрочетох доста от полезната информаци,която са написали всички и само искам да уточня дали съм разбрала това,което ме интересува🙂.Пазарите за дрехи в Лозенград са сряда и петък,а синият пазар в Одрин в събота.Дали съм разбрала правилно🤔

Пазарите в Лозенград са в сряда и в събота. И не са за дрехи. По-голямата част са плодове и зеленчуци, има и дрехи, и други стоки. В сряда всичко е повече, защото и пазарът е по-голям.

Синият пазар в Одрин е в събота, но там почти няма дрехи и други промишлени стоки. Най-много дрехи има на петъчния пазар в Одрин.

# 118
  • Хасково
Здравейте! Може ли да ме насочите към магазини за официални рокли в Одрин. В издирване съм на шаферски рокли - нещо до около 150лв. Струва ли си да ходя, или да ги шием, както бях решила. И ако тези магазини не са по моловете, дали работят в неделя Simple Smile

# 119
Момичета, да дам отчет - пазара ми е доста слаб. От Мигроса в мол Ераста  прах запране Ариел 7 кг,  за цветно и бяло, бяло за леке,  по 44,90 лири,  с 15 процента бедава.  От пазара сирене ималки моцарелки по 30 лири кило, в Кипа бяха по евтини.  От пазара хубави големи маслини,  вернел също и си доста изгодно.  От Карака синя паничка единствената,  сини чашки за чай или кафе,  зелено червило от мак за 30 лева,  синьо за 15 лв на Лореал новите с Балмен.  Синя памучна много фенска блузка отМарги за 24, 90 лири.  Спряхме и на обувкарницата - фабриката в Инесе,  страхотни зелени мокасини мъжки и жълти за мен, всичко уж за 120 и 80,  но накрая платихме 180 лири, не разбрахме откъде е отстъпката. Там имаше безумни мъжки тъмносини чепици , пак за 120 лири , тип крокодилска кожа, но нямаше номера на мъжа ми.  Същите видяхме в Одрин в Ераста, намалени на 330 от 990 лири.  Бясна бях,  много щяха да са му тамън. Нооооо, важното е, че направихме и тази пътечка. Разочарована съм откъм Поло магазина, слаба колекция, няма номера на тениски,  няма къси панталон, няма и хубави дънки.  Чудя се на една хавлия в Линенс за 120 лири, ама няма качулка. Друго не се сещам. А,  в Ераста ни объркаха поръчката, вместо телешко дадоха пилешко, и не си признаха. Чушките бяха изгорели, абе изложиха се,но пък спагетите им бяха страхотни. Пак там лирата се продава за 0,315, иначе днес обменихме при един златар 100 лева за 300 лири от немай къде.  Ох,много дълго стана, извинявайте.

Общи условия

Активация на акаунт