На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 17

• 132 144
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Имам въпрос към тези които са поръчвали лири от тавекс. За колко дни ви пристигнаха след поръчката, понеже в сайта пише “най-рано след четири дни от датата на поръчка” и не мога да се ориентирам дали идват след четири дни или повече? Извинявам се ако задавам отново въпрос, който е бил задаван и благодаря! Simple Smile

# 256
  • София/Дружба
Преди половин час купих лири от Тавекс в The Mall, продават по 1000 лири. Преди това звъннах по тел да попитам имат ли налични.

# 257
  • Русе
Как си харесвате пердета? Днес влязох в 3 магазина, 2 от които с пердета на Тач. Ами, нищо не си харесах. Едни натруфени... На мен ми трябва перде за трапезарията. В Русе си харесах, пак са турски, но 14,50 лв./ м. + 1.70 лв./ м. перделък не ми се дават. Трябват ми 8 метра. Confused

# 258
Някой купувал ли е или да е виждал в Турция кецове на Ванс да сподели цени. Синът ми ме изяде за тях, а не ми се дават тук 150 лв.

ако има магазин BOYNER в моловете
търсете ги там..

https://www.trendyol.com/vans?gclid=CjwKCAjw5ZPcBRBkEiwA-avvk-QE … b4dxoCI4AQAvD_BwE

https://www.boyner.com.tr/search?searchKey=vans

# 259
Добро утро!
Извинявам се, ако въпросът ми вече е бил задаван, но да попитам, като плащате с карта, има ли допълнетелна такса, за обмяна на валута?
Приятен ден на всички ☀

имам дебитна уникредит булбанк..
тегля пари от турската YAPI KREDI,  палня резервуара, пазарувам
и никви комисионни..
но мисля че има лимит дневно 2000 тл от това неможах да разбера 

# 260
Поръчах си лири от Тавекс и пристигнаха точно за четири работни дни.

# 261
  • вкъщи
Ванс вече 2 чифта скъса за отрицателно време. На 19 юли му купихме от Италия за 35 Евро, днес ги изхвърлих. Не са здрави, особено за скейтъри като моят синковец. Иначе Найк и Адидас от кожа не са мръднали. Купих ги от Фло в Инстанбул, на половин цена спрямо тук, и то май месец.

# 262
В Одрин всяка златарница ще ви обмени,  както и в мол Ераста.. От банкомат не може да се теглят пари.с наши карти, нито с нордик карта, нито с холандска, само с турски пускат.  Ние плащахме навсякъде с картата, дори и Мадо, а в ресторантчето дават Сметката изчислена в лира,  в лева и в евро.  Както можеш, така - всичко взимат.  Това е на центъра,  до шадравана,  не помня името. А, може да обмените и в магазина за сувенири на Селимието,  там е един българин, много разбран човек, отдавна си имаме с него приказка,  той ще ви даде 310 лири за 100 лева, това от вчера.

вчера точно на обяд към 12:30 - 13:00h
100 лв бяха 360+ тл..  Simple Smile
днес 370+

Ползваите услугите на UNICREDITBULBANK-YAPIKREDI (тоест теглене на TL от банкомант на YAPIKREDI)
там май е най изгодно

# 263
  • Плевен
Здравейте!
Някой пазарувал ли е от Boyner в Одрин,дори не мога да се ориентирам точно за адреса, та да ми каже зареден ли е добре и има ли смисъл да го търся изобщо? Благодаря.

# 264
В Одрин всяка златарница ще ви обмени,  както и в мол Ераста.. От банкомат не може да се теглят пари.с наши карти, нито с нордик карта, нито с холандска, само с турски пускат.  Ние плащахме навсякъде с картата, дори и Мадо, а в ресторантчето дават Сметката изчислена в лира,  в лева и в евро.  Както можеш, така - всичко взимат.  Това е на центъра,  до шадравана,  не помня името. А, може да обмените и в магазина за сувенири на Селимието,  там е един българин, много разбран човек, отдавна си имаме с него приказка,  той ще ви даде 310 лири за 100 лева, това от вчера.

вчера точно на обяд към 12:30 - 13:00h
100 лв бяха 360+ тл..  Simple Smile
днес 370+

Ползваите услугите на UNICREDITBULBANK-YAPIKREDI (тоест теглене на TL от банкомант на YAPIKREDI)
там май е най изгодно

Да, ама не ни пусна банкомата,  бяха 3 банкомата, и клечахме половин час, с картата на Уникредитбулбанк, и не,  и не. На    Сарачлар улицата,  след това пробвахме с банкомати на друга банка,  и пак не изтеглихме. Заедно с нас, още трима българи,  петък преди обяд, след обяд и вечерта посветихме на злополучни опити. Радвам се, че след това са се променили нещата и сте изтеглили парички. За нас курса не е от съществено значение, искахме само да сме спокойни.

# 265
Simple Smile В този ред на споделено стигаме пак до извода, че само на карти не е желателно да се разчита,независимо дали на Уникредит или на други банки, независимо дали на банкомат или пос терминал ще ги ползваме .... На път се тръгва с храна, вода, дреха и пари - за всеки случай. Simple Smile
Моите капризни хора вкъщи оцениха шампоана с Цинк на Биоблас, дето е за проблемен /чувствителен скалп, себорея и т. н.

# 266
Добро утро ! Някой случайно да знае къде има склад или магазинче за подправки? На главната улица ли?

# 267
  • Добрич
Имам въпрос към тези които са поръчвали лири от тавекс. За колко дни ви пристигнаха след поръчката, понеже в сайта пише “най-рано след четири дни от датата на поръчка” и не мога да се ориентирам дали идват след четири дни или повече? Извинявам се ако задавам отново въпрос, който е бил задаван и благодаря! Simple Smile

Здравейте, аз миналата седмица поръчах лири във вторник (платих с карта и бях една от последните ползвали безплатна доставка) и ги получих в петък на обяд.

# 268
  • Стара Загора
Добро утро ! Някой случайно да знае къде има склад или магазинче за подправки? На главната улица ли?

На Главната не знам дали има, но такова има на закрития пазар под Селимие

# 269
В Одрин как са цените на оригиналните маратонки (Адидас, Пума)? Струва ли си и къде мога да намеря техни магазини, понеже чета, че там има доста реплики?
ПП: Съжалявам ако въпроса вече е зададен, прочетох всички теми, но може да съм пропуснала, все пак са доста.

Общи условия

Активация на акаунт