"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 39

• 56 628
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Дейзи , в такъв случай най-вероятно е изпарителна . Пробвай с Престо примерно .

Голд , за мен теста е положителен , въпреки че чертата е много слаба , което е нормално за дните след О .
Да май трябваше Престо да взема, просто взех този Експрес, защото в аптеката нямаше Престо за сьжаление.
Направо кръвен направих днес и твърда 0. Внимавайте с тези съвсем бледи и изпарителни черти, защото може да е излишно заблуждаване.

Ами ти по принцип каза, че си я видяла след 10-тата минута. Теста се счита само в указаното време.
Пожелавам ти успех в най-скоро време! Simple Smile

# 136
Дейзи , в такъв случай най-вероятно е изпарителна . Пробвай с Престо примерно .

Голд , за мен теста е положителен , въпреки че чертата е много слаба , което е нормално за дните след О .
Да май трябваше Престо да взема, просто взех този Експрес, защото в аптеката нямаше Престо за сьжаление.
Направо кръвен направих днес и твърда 0. Внимавайте с тези съвсем бледи и изпарителни черти, защото може да е излишно заблуждаване.

Ами ти по принцип каза, че си я видяла след 10-тата минута. Теста се счита само в указаното време.
Пожелавам ти успех в най-скоро време! Simple Smile
Благодаря ти. Честно казано се подвоумих кога точно я видях и затова реших да видя сьс сигурност нещата.

# 137
  • Пловдив
Виктория обърна всички представи на човечеството за анатомия!
Прочети първо кое е стомах, кое е пикочен мехур и кога настъпва бременност, после прави секс...

# 138
5 дни преди цикъл, Какво ще кажете? 

# 139
  • Пловдив
Има бледа черта. В рамките на 10 минути ли се появи?

# 140
Отначало едва си личеше, но след време стана ясна не съм засичала

# 141
  • Пловдив
Ако е отчетен резултатът навреме, значи си бременна.

# 142
  • Варна
Не разбирам защо си правите тестове точно преди цикъл. На всички опаковки, които съм виждала, пише да се прави, когато цикълът закъснее и то с дни!

# 143
Да, не бързай. Изчакай закъснение.

# 144

Здравейте! Преди 2 месеца писах в старата тема за резултат чхг 2.3 , бременност естествено нямаше.. После реших , че спирам с тестове , БТ и т.н . Този месец мисля че сме хванали О, на 15 ден от МЦ получих остра болка както през предните месеци , когато съм засичала О. На 18 ден от МЦ , имах кафяво зацапване по хартията пренесено със слуз, днес 24 ден от МЦ пуснах кръвен и пак чхг 2.30 . Предполагам че ми е 8-9 ден след О , ясно е че избързал , но нормално ли е през няколко месеца една и съща стойност? Преди този резултат беше на 10 ден от засечена О, сега отново се надявам..

# 145
Когато няма бременност, стойностите на ЧХГ са под 5. И при други потребителки се е случвало да имат еднаква стойност през различните месеци. Наистина си избързала с кръвния, защото на този етап тази стойност нищо не означава. Трябвало е да изчакаш до 11ти ден след О. Зацапването може и да се е дължало на овулацията, особено щом е било примесено със слуз. Тоест не е изключено О да е била по-късно, отколкото мислиш. Болките не са показателни за това кога е О, тъй като болка може да се появи преди, по време и след нея.

# 146
Здравейте! Искам да попитам и аз нещичко ? Първия ден на последната ми менструация беше на 08,08 . МЦ е с продължителност около 32-33 дни . Имах доказана О с тест на 25,08 и по стечение на нещата опити за бебе . Та въпроса ми е днес ми е 28 ден от МЦ , ако утре си направя тест за бременност ще ми даде ли верен резултат.

# 147
Ами изчалак да ти закъснее или 14 дни след ову.

# 148
Изчакай още два дни!

# 149
Благодаря ви Blush

Общи условия

Активация на акаунт