"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 39

• 56 599
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, 8 дни закъснение. Бях на вагинален видеозон, но не се видя нищо.. Нормално е нали?

# 151
Спокойно нормално е при мен се видя две седмици след евентуалната дата в която трябваше да ми дойде.А тестовете ти са много положителни всичко ще е наред Wink

# 152
Спокойно нормално е при мен се видя две седмици след евентуалната дата в която трябваше да ми дойде.А тестовете ти са много положителни всичко ще е наред Wink
Благодаря за успокоението! За първи път ми е и съм много притеснена 😊

# 153
Момичета,здравейте.Днес ,три дни преди МЦ, направих два теста.Единият Престо(сутринта с първата урина) ,другият Клиър тест(вечерта в седем) и на двата излезе втора бледа черта.Според вас имаме ли повод за радост.Благодаря Ви предварително Simple Smile ето и тестовете

# 154
  • Враца
Имате да, с тези положителни тестове още преди закъснение, аз мога да кажа честито Simple Smile

# 155
Благодаря много ,дано всичко е наред Blush

# 156
# 157
Здравейте! Имам 18дневно закъснение .Резултата от кръвния тест е::

# 158
  • Пловдив
Отрицателен е.

# 159
Отрицателен е. Отиди на лекар за да се установи причината за закъснението.

# 160
Момичета ,пак аз с въпрос Simple Smile След вчерашните два положителни теста ,престо и клиър тест,днес сутринта (два дни преди МЦ) шуър чек показа мноого бледа втора черта. Притеснява ме това ,че може би трябваше да е малко по наситена.Или е нормално преди закъснение.

# 161
  • Варна
Тестовете са различни марки, с различна чувствителност. Честно, не разбирам защо е нужно да правите тестове през няколко часа? Изчакайте си закъснението, нека минат още 10 дни след това и идете на лекар. Това непрестанно тестване не виждам с какво ви помага.

# 162
Наистина, достатъчен е един положителен тест. Оттам насетне се изчаква прегледът, при който ще се потвърди бременността. На толкова ранен етап наситеността на чертичката не е показателна, тъй като ЧХГ е все още е в малко количество и се влияе и от това дали урината е по-разредена или не. Още по-безсмислено е да се сравняват различни марки тестове, които реагират по различен начин.

# 163
  • София
Да не говорим, колко бременности приключват с идване на менструацията и жените даже не разбират, защото не се тестват предварително. Не че ви го пожелавам. Просто изчакайте 10 дена истинско закъснение и направо на лекар.

# 164
Момичета тези тестове писалките не ги купувайте много лъжат, а тези Престо редовно показват някоя фалшива черта, бях на лекар и ми каза че действително има жълто тяло, удебелена лигавица и ме прати бета чхг 2,8 действително много малко, но винаги е било 0.1 която ме обнабеждава че има някаква имплантация. Каза ми след 4 дни да повторя теста и не се наемала да дава прогнози Cry CryCry

Общи условия

Активация на акаунт