"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 39

• 57 585
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ако сте загубили телесно тегло (отслабнала) е напълно възможно и гърдите ви да намалеят.
Една приятелка казваше "искам да отслабна, ама първо в циците отслабвам".

# 541
Ако сте загубили телесно тегло (отслабнала) е напълно възможно и гърдите ви да намалеят.
Една приятелка казваше "искам да отслабна, ама първо в циците отслабвам".
Ами не съм отслабнала от години съм 57...58кг и не мърдам 
За това се притеснявам .

# 542
  • София
Знам твърде малко причини за намаляване на бюста. Не знам какво да ви посъветвам. Направете консултация с мамолог.

# 543
Не е нормално да си мислиш, че всеки месец си бременна, при положение че използвате контрацепция.
Габи беше писала, че приятелят й я пази.

# 544
Здравейте

Днес е 5тия ден от закъснението на МЦ. Предните дни си правих тестове за бременност и ми се появяваше бледа втора черта. Днес (5ти ден от закъснението) отидох и си направих кръвен тест. Излязоха ми резултатите 1,85 mIU/ml което е под границата 5mIU/ml и означава, че няма бременност. Наистина не мога да разбера какво се случва. Много ранна бременност която все още не може да се улови ли ? Моля някой с подобна или същата ситуация да сподели. Някой който знае какво се случва?

# 545
Лора Мехмед, възможно е да е биохимична бременност и да си я хванала рано, но да е неуспешна. Кои марки тестове използва?

# 546
Be live  и surecheck

# 547
При такъв нисък резултат на хормона в кръвта при 5 дни закъснение, бременност няма.

Когато бях по-млада и се притеснявах от евентуална бременност(тогава нежелана), при наличието на отрицателни тестове, често ми закъсняваше. Колкото повече го мислех, толкова повече ми закъсняваше, а бременност нямаше. Дори на прегледите всичко ми беше наред, но стресът си казва думата.

# 548
Днес като правех тест ми се появи бяла линия по целият тест. Накрая стана така. На някои случвало ли му се е, да има такава бяла линия върху контролната черта? Валиден ли е теста?

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 15:11 от daisy12

# 549
  • София
Нищо му няма, валиден си е

# 550
Нищо му няма, валиден си е
Благодаря, човек започва да се филмира с тези тестове. Grinning 100 пъти гледам един отрицателен тест.

# 551
Здравейе момичета, на 19/10 имам час за ехограф, възможно ли е да се види сакче  на 5 г.с ?

# 552
Здравейе момичета, на 19/10 имам час за ехограф, възможно ли е да се види сакче  на 5 г.с ?
Сигурна ли си, че броиш правилно седмиците?

# 553
  • София
Седмиците се броят от първия ден на последния цикъл, не от евентуалното зачеване. Ако са преброени правилно 5 г.с. е една седмица закъснение. Трудно ще се види нещо.

# 554
При мен в 5+2 дни се видя сакче.

Общи условия

Активация на акаунт