"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 39

• 57 592
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте, трябва днес да ми дойде по програма, но вчера понеже имах един тест под ръка вчера си го направих и имаше една супер бледа едва забележима черта... Дори мислех че ми се струва само, че я има..
Но днеска ме човъркна нещо от вътре и си купих тест и го направих и излезе това, което ви качвам на снимката... Как мислите? Станало ли е чудо Joy

# 526
Кокондрелка , да Simple Smile Честито !

# 527
Не, аз не съм убедена, че съм бременна, просто всеки месец при мен се повтаря едно и също, именно това  че си мисля, че всеки месец съм бременна. Имам чувството, че е някакво вече болестно състояние при мен. Усъмних се заради цикъла, защото беше по- осъден, но пък първите 2 дни си беше напълно нормално кръвотечение, с нормален цвят. Принципно приятеля ми ме пази, не знам понякога как ме търпи с тая моя вманиаченост на тази тема:grinning:

# 528
МЦ не е еднакъв в различните месеци . При мен течението понякога е 3 дни , понякога 4 или 5 . Когато е оскъден е нормално да направиш тест , всички се хващаме за понятието "цветна бременност" понякога /при едни породено от желание , при други от страх/, но при наличието на отрицателен тест , нямаш основание да продължаваш да се съмняваш .

# 529
  • София
Не, аз не съм убедена, че съм бременна, просто всеки месец при мен се повтаря едно и също, именно това  че си мисля, че всеки месец съм бременна. Имам чувството, че е някакво вече болестно състояние при мен. Усъмних се заради цикъла, защото беше по- осъден, но пък първите 2 дни си беше напълно нормално кръвотечение, с нормален цвят. Принципно приятеля ми ме пази, не знам понякога как ме търпи с тая моя вманиаченост на тази тема:grinning:
Оскъдната менструация  и въобще промените в нея са съвсем нормални и не трябва да се смятат за признак на бременност. Всяко кървене по време на бременност е патология и следва да се търси причината.

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 13:23 от Aннa

# 530
Не съм пускала хормонални изследвания, имам някакви съмнения за някакъв хормонален дисбаланс. До преди 2 години имах много нередовен цикъл, постоянно закъсняваше с по 7 - 8-10 дни. Като цяло беше много обилен и болезнен. Тогава имах случай, когато ми закъснях с 15 дни, и от тогава започна да идва на време, стана по - осъден, преди никога не съм имала ПМС,никога не ме бяха боляли гърдите и зърната, преди цикъл,  но от както стана редовен започнах да имам силно изразен ПМС, и напълно постоянно подут корем и често газове , имах съмнения за проблеми с червата, ходила съм на гастроентеролог няколко пъти, изписва ли са ми таблетки за подуването и газовете и облекчение нямам. Аз каквато съм слаба и с това подути коремче си е жив ужас. Интересното е, че откакто се регулира цикъла започна това гадно подуване и ПМС. Възможно е наистина някой хормон да е

# 531
Габи, тестът за овулация е отрицателен. А вие искате ли дете? Пишеш, че приятелят ти те пази, а от друга страна ти се филмираш за бременност. Ако не искате все още деца и за да ти е спокойно - вземете други мерки за пазене.

# 532
По принцип искам дете, но на този етап все още не се чувствам напълно готова . Наистина ще е по - добре предпазни мерки. Благодаря ви милички!  Confused Гледам същия тест, който правих днес и беше отрицателен часове по късно има бледа чертичка /някак си изкривена /, преди година си бях правила 2 теста и след часове имах същата чертичка, но не бях бременна. Тази чертичка излезе около 5 часа след правене на теста, като категорично след направата на теста резултата беше отрицателен, гледах и за много бледа чертичка и нямаше,пък сега 5 часа по - късно я има..

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 15:52 от gabi_95

# 533
Gabi_95, съмнявам се да си бременна, тестовете са валидни само в указаното време, но за твое успокоение може да  направиш още един тест утре сутрин - с първа урина Simple Smile

# 534
И аз мисля, че не съм. В  крайна сметка и на опаковката си пише, че след 10-тата минута резултата в невалиден. Прикачвам и снимка на теста

# 535
Това не е крива черта. Тестовата линия не се  намира там. Не си бременна. Не си хаби парите за нов тест.

# 536
Габи , хвърляй го вече този тест ... Както ти е казала Съншайн , няма чертичка . Размазала се е контролната . Другата черта излиза над зоната Т , не където и да е и не под формата на петно . И изобщо няма смисъл да ги гледаш след отчетното време . Ще вземе някой път да ти се появи изпарителна черта и ще се шашнеш .

# 537
Много ви благодаря за всички ценни съвети . В понеделник ще посетя гинеколожката си, относно това вагинално течение. Имах го малко преди цикъл, и сега отново след цикъл. Като цяло е обилно, но на моменти още повече,когато е много обилно го усещам сякаш ми тече цикъла. Не ме сърби, не усещам болка или парене. Това явление нормално ли е, някоя от вас сблъсквала ли се е с нещо подобно?

# 538
Габи, съжалявам, но ми се струва, че имаш някакъв психически проблем. Не е нормално да си мислиш, че всеки месец си бременна, при положение че използвате контрацепция. Наличието на менструация + отрицателен тест означава, че няма бременност. Също не ми стана ясно защо си правила тест за овулация при положение, че не правите опити за бебе.

Относно вагиналното течение, всяка жена във фертилна възраст има вагинална секреция през целия период от месечния цикъл, като тя се променя като консистенция и цвят през различните етапи от цикъла. Единствените "сухи" дни са дните преди менструация. Ако течението, обаче, е съпроводено с лоша миризма, парене или сърбеж, това може да означава инфекция. За да се установи дали има инфекция трябва да ти направят микробиологично изследване.

Съветът ми е да мислиш по-малко за несъществуващи бременности и за болести. Млада си, опитай се да ангажираш съзнанието си с по-ползотворни неща.

# 539
Здравейте ,имам въпрос който не е по темата но незнам къде да пиша ,търсих в нета информация но не намерих нищо.
Та към въпроса :
Възможно ли е гърдите да се смалят и то доста.
От няколко седмици насам, бюста ми се стопи почти наполовина и е видимо за всички около мен  .
Чашка Б 80 съм от 10 години, а сега сутиените са ми големи, като подарени с два пръста празно пространство между гърдите и сутиена .
Моля да ме извините че пиша не където трябва но се притеснявам .

Общи условия

Активация на акаунт