"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 39

• 56 582
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! От известно време бебебправим и този месец съм обнадеждена. При редовен цикъл -28 дни,    на 34 ден - отрицателен тест Престо, днес-39 ден много бледа втора черта на тест Престо и кръвен тест със стойност 80.31. Как смятате вие дали чудото е станало? И кога може да се потвърди от лекар?

# 121
Дейзи , в такъв случай най-вероятно е изпарителна . Пробвай с Престо примерно .

Голд , за мен теста е положителен , въпреки че чертата е много слаба , което е нормално за дните след О .
Да май трябваше Престо да взема, просто взех този Експрес, защото в аптеката нямаше Престо за сьжаление.

# 122
Здравейте преди един месец със приятеля ми правихме секс и след това си направих тест за бременост беше отрицателен възможно ли е да ми се гади и да ме боли корема от стрес защото бях много притеснена нали цикъла си ми е нормален

# 123
Здравейте! От скоро с приятелят ми правим опити за бебе.Трябваше да ми дойде на 30.08 вече сме 02.09 а още не ми е дошло. Вчера си направих и тест
Според вас бременна ли съм? Никакви симптоми нямам.. Не ми става лошо от цигарите, не ме болят гърдите.. Нямам обичайните симптоми.. Искаше ми се да чуя и вашето мнение
Бременна си Simple Smile
Ооо дано.. Въпреки че не вярвам много на тестовете. Мисля вторник да отида на лекар

# 124
Лекарят ще ти каже, че нищо не се вижда. Още е прекалено рано, поне 10 дни закъснение трябва за да се види каквото и да е.

# 125
Здравейте! От скоро с приятелят ми правим опити за бебе.Трябваше да ми дойде на 30.08 вече сме 02.09 а още не ми е дошло. Вчера си направих и тест
Според вас бременна ли съм? Никакви симптоми нямам.. Не ми става лошо от цигарите, не ме болят гърдите.. Нямам обичайните симптоми.. Искаше ми се да чуя и вашето мнение
Бременна си Simple Smile
Ооо дано.. Въпреки че не вярвам много на тестовете. Мисля вторник да отида на лекар
Направи си един кръвен за най-сигурно.

# 126
Според мен е излишно . Имаш си много хубава чертичка . Изчакай седмица и с хубав апарат сакчето би трябвало да се покаже . При мен се видя на 5 дневно закъснение .

# 127
Благодаря ви много на всички Simple Smile

# 128
Направих друг тест

# 129
Има чертичка, виждам я.

# 130
Здравейте!Не знам дали тук е мястото да си споделя проблема ,но нямам друг избор.Преди седмица имах полов акт с приятеля ми(28.08.18).Той не е свършвал в мен ,но все пак се страхувам да не съм бременна ,нямам никакви симптоми.Има и друг проблем обаче.3 дни(01.09.18) след акта ми се появи гастрит (знам,че няма общо със секса) от 3 месеца нередовно хранене и ядене на вредни неща.На следващия ден започна да ми пари докато се изхождам по малка нужда и в края започна да ме боли.Явно имам цистит.За първи път ми се появява.Имам чувството ,че не съм се изходила като хората и усещам тежест дори като ходя и стоя седналаНе мога да почна и антибиотик,защото ще ми раздразни стомаха още повече,а болката е нетърпима.Единия от въпросите ми е,кога да си направя тест за бременност като ще ми идва на 08.09.18(цикъла ми не е редовен попринцип)?Ако ми закъснее това означава ли,че съм бременна или само ако не ми дойде изобщо?И последния ми въпрос е възможно ли е цистита да ми се е появил в следствие на бременност понеже така четох или по вероятно да е от бактерията Ешерихия е коли понеже попринцип я има в стомаха и явно е слезнала надолу?Моля без упреци,защото съм много притеснена. Simple Smile

# 131
  • София
Цистита винаги е от бактерия, най-вероятно Е.coli, но може да е и от друга.
Първо Е. coli я няма в стомаха. Тя е нормален обитател на дебелото черво!
Второ, как си представяш от стомаха нещо да отиде в пикочния мехур?!?!

# 132
Здравейте! От известно време бебебправим и този месец съм обнадеждена. При редовен цикъл -28 дни,    на 34 ден - отрицателен тест Престо, днес-39 ден много бледа втора черта на тест Престо и кръвен тест със стойност 80.31. Как смятате вие дали чудото е станало? И кога може да се потвърди от лекар?

Тестовете са положителни, но повтори кръвния след 48ч, тъй като стойността е ниска за 39ти ден. Ако се удвоява правилно, значи си била с късна О и всичко е наред.

Скрит текст:
Бременна си Simple Smile

Като не им вярваш, защо ги правиш? Тестът ти е категорично положителен. Следващата стъпка е да изчакаш поне 10 дни закъснение и да отидеш на преглед. Като отидеш по-рано на преглед и нищо не се види, ще дойдеш пак тук да питаш дали всичко е наред. Затова не се бърза с прегледа.

# 133

6 дни закъснение, макар бледа е валидна, нали?

# 134
Дейзи , в такъв случай най-вероятно е изпарителна . Пробвай с Престо примерно .

Голд , за мен теста е положителен , въпреки че чертата е много слаба , което е нормално за дните след О .
Да май трябваше Престо да взема, просто взех този Експрес, защото в аптеката нямаше Престо за сьжаление.
Направо кръвен направих днес и твърда 0. Внимавайте с тези съвсем бледи и изпарителни черти, защото може да е излишно заблуждаване.

Последна редакция: пн, 03 сеп 2018, 13:47 от daisy12

Общи условия

Активация на акаунт