"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 39

• 56 599
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Такава от 9-ти август би отчел отдавна.

# 166
Здравейте,
Аз имам следния случай от 5 6 дена имам болки като преди цикъл но този път са много по-силни. Днес трябваше да ми е първия ден от МЦ, но сутринта си направих тест за бременност който показа две чертички (втората е малко бледа но се вижда) притеснението ми е дали тези болки са били знак за бременност и дали теста е верен защото много бързо след уринирането се показа втората черта? Thinking  Добавих  и снимка на теста. Благодаря предварително за отговорите Wink

# 167
  • Варна
Ами положителен е тестът. Друго не може да се каже на тоя етап. Болките са често срещани, пий но-шпа. И след 10 дни на лекар.

# 168
Аз виждам напълно положителен тест! Честито! За болките и аз ги имах същите, сякаш всеки момент ще ми дойде, вече 5 дни от закъснението болките отшумяха, макар, че е силно индивидуално, но и с първата бременност бях така, сякаш всеки момент ще ми дойде цикъла. Понеже и моя тест беше с бледа черта и писах също тук, вчера си пуснах нов и излезна ясно червена втора черта. Просто време трябва да мине! Лека бременност!

# 169
Благодаря лека бременност и на вас 😊

# 170
Болките в ранна бременност обикновено се дължат на разтягането на матката. Тя, макар и още малка, започва да расте за да осигури място за ембриона.

# 171
Нядавм се да не подтикна негатвни коментарри 😊
По принцип МЦ винаги ми е бил редовен, закъснява ми от 1 седмица ,вчера ходих при гинеколог и ми каза, че имам фоликолче 18мм ,попитах я какво е фоликул каза ми ,че на този етап не ме интересува да се върна след седмица
Та въпроса ми е какво е фоликул и възможно ли е да съм бременна

П.С. Извинете ме не съм на ясно с тези неща.Благодаря ви !

# 172
  • Варна
Добре де, по отношение на закъснението нищо ли не каза тази лекарка? Фоликул 18 мм означава, че още не е настъпила овулацията. В него се намира яйцеклетката, която се отделя при овулация. При закъснение от една седмица овулацията да предстои... не е много ОК според мен. Или пък е задържан фоликул, което също не е много ок.

# 173
Добре де, по отношение на закъснението нищо ли не каза тази лекарка? Фоликул 18 мм означава, че още не е настъпила овулацията. В него се намира яйцеклетката, която се отделя при овулация. При закъснение от една седмица овулацията да предстои... не е много ОК според мен. Или пък е задържан фоликул, което също не е много ок.
Не ми каза нищо повече от това което аз споделям , понеже съм далеч от града ще изчакам още 1 седмица и ще отида при друг гинеколог

# 174
Здравейте чета ви постоянно,но сега се регистрирах защото имам запитване и тук бихте ми помогнали.
Не знам какво да правя на кратко до колкото мога цикалът ми е редовен 29,30 дни и не закъснява по скоро ден,два може да подрани.на 6ти август ми дойде и продължи 5 дни,а на 21ви бях в овулация по календарни изчисления и редовни наблюдения на тази дата го правихме и след това също ,а преди 2 дни на 4ти трябваше да ми дойде по календар и точни изчисления може би и ден по рано ,но никъкво течение само симптоми и то доста силни,но все още без никъкво течение,а кафеникаво зацапване ,което се появява един път дневно вчера и днес,но все още никъкво течение наподобяващо начало на менструация.И днес със страшни болки ниско долу яйчници и така и не се появи течение или поне нещо слабо като начало на менструация. Дали да пребегна до тест или има вероятност така да е преминъл цикълът ми този месец или да изчакам още?

# 175
Направи си тест, ще покаже ако има бременност.

# 176
Аз имам два въпроса.
Първият е при ранна бременност болките в гърдите едновременно ли се получават в двете или е възможно първо в едната и после другата гърда да се включи в процеса?

Вторият ми въпрос е свързан с овулацията. Последната ми менструация започна на 16 август. Продължителността на цикъла ми е между 30 и 32 дни. Възможно ли е единствения ни опит на 1 септември да е дал резултат?

Съжалявам ако са глупави въпросите, но не меря базална температура, не използвам тестове за овулация и разчитам само на календар и броене на дни, но в различни календари ми дава различна овулация, независимо, че въвеждам едни и същи дати 🤔

# 177

Момичета според вас изпарителна ли е ? На снимката не се вижда добре, но на живо е доста видима и розова ! Направих реста не с първа урина и след насилване с вода ... благодаря предварително за отговора !

# 178
Аз виждам черта Smile Вероятно ЧХГ не се е покачил достатъчно, за да е по-ярка чертата, но определено я има. Кой ден от МЦ е тестът?

# 179
Здравейте!
Имам въпрос и леки притеснения,около две седмици преди да ми дойде с приятеля ми го направихме без никакви предпазни мерки,но не свърши в мен.Днес ми е втори ден от менструацията,но не е както обикновено има само леко зацапване.Направих си три теста за бременност и всички са отрицателни.
Какво е мненито ви по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт