"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 39

• 57 577
  • 740
  •   2
Отговори
# 555
Ами мисля , че правилно съм сметнала. Пирвият ден от последният ми цикъл беше на 13/9. На 12/10 бяха ми казали да направим кръвен тест (hcg 292) и след това ме извикаха направо на преглед за ехограф, дано се види нещо.

# 556
Елица 1111 , моето сакче на 5седмица и 4 дни се видя много ясно, така че има шанс  Simple Smile

# 557
 Daisy28 А ембриончето видя ли се ?

# 558
Нееее, рано му е Simple Smile дори после в 6седмица не успяхме да видим добре нищо...
утре ми предстой съществени преглед, да видим Simple Smile стискайте палци

# 559
Здравейте, извинявам се, че ще питам тук такъв въпрос, в раздел "Искам бебе", защото аз не искам и съм притеснена.
Последният ми полов акт беше на 18 септември. Последният ми цикъл започна на 12 септ. вечерта. Т.е. сега имам почти четвърти ден закъснение. Вчера си направих тест и беше отрицателен. Но все пак... още не ми идва и нямам никакви признаци, че ще дойде. Пак ще си правя тестове идните дни, но ми се ще вече да се успокоя, че не съм бременна.

P. S. Не направих теста със сутрешната урина, но на опаковката си пишеше, че няма значение кога се прави.

# 560
  • Пловдив
Използвала ли си предпазни средства?
Ако си и тестът е отрицателен не си бременна.
Ако не си, повтори теста след няколко дни.

# 561
Използвала ли си предпазни средства?
Ако си и тестът е отрицателен не си бременна.
Ако не си, повтори теста след няколко дни.

Да, но аз съм си такава - все ме хваща лека параноя. Благодаря за отговора!

# 562
Здравейте! От два месеца с приятеля ми правим опити за бебе, по принцип съм с нередовен цикъл, но последните няколко месеца ми идваше на време. Последната ми менструация беше на 7 септември, правих си два теста, но и двата са отрицателни.. Много се надявах да съм забременяла, но не знам дали си внушавам или съм бременна. Възможно ли е това след два отрицателни теста?

# 563
  • София
Разбира се. Отрицателните тестове при закъснение са основен признак на бременност.

# 564
  • WonderLand
avvvaa, колко време е цикъла ти обикновено? Следиш ли овулация? Ако да когае била последната?

Аз се включвам с въпрос. Как да определя дали ми закъснява ри положение, че през последните 6 месеца цикъла ми варира межди 27  и 36 дни. Картинката е следната:

април - 36 дни
май - 30 дни
юни - 29 дни
юли - 27 дни
август - 35 дни
септември - 32

Днес е 28ми ден от последната менструация, овулацията ми е била около 6ти октомври, тоест днес е 10 дни след ову и се чудя да смятам ли закъснението от 20ти октомври (който ще е някъде 15-ти ден след овулацията и 32ри ден от цикъла. При идеален случай ако ову наистина е била на 6-ти (така и не успях да я засека, но предишния ден имах супер наситена линия, но не и положителна, а на 6ти пропуснах за съжаление, на 5ти вече беше бледа) + лутеална фаза от 14 дни би трябвало цикълът ми да продължи общо 31 дни. Това е поне моята логика, но не съм много сигурна...

# 565
Не я следя защото от скоро започнахме с опитите.. Ако не стане до края на годината вече ще започна по-усилено да следя нещата

# 566
По-лесно ще стане ако следиш овулация.

# 567
Здравейте! За първи път пиша тук, та въпроса ми е вчера трябваше да ми дойде, цикъла ми 28 дни и винаги е точен. С приятеля ми този месец не се пазихме, но не съм следила и ОВ, от три дни усещам придърпване, но цикала ми не идва, дори нямам и зацапване. Вчера направих тест шурчек и беше отрицателен.

# 568
Би трябвало резултата от теста вече да е коректен , но все пак пробвай пак след два дни , ако не ти дойде .

# 569
  • София
avvvaa, колко време е цикъла ти обикновено? Следиш ли овулация? Ако да когае била последната?

Аз се включвам с въпрос. Как да определя дали ми закъснява ри положение, че през последните 6 месеца цикъла ми варира межди 27  и 36 дни. Картинката е следната:

април - 36 дни
май - 30 дни
юни - 29 дни
юли - 27 дни
август - 35 дни
септември - 32

Днес е 28ми ден от последната менструация, овулацията ми е била около 6ти октомври, тоест днес е 10 дни след ову и се чудя да смятам ли закъснението от 20ти октомври (който ще е някъде 15-ти ден след овулацията и 32ри ден от цикъла. При идеален случай ако ову наистина е била на 6-ти (така и не успях да я засека, но предишния ден имах супер наситена линия, но не и положителна, а на 6ти пропуснах за съжаление, на 5ти вече беше бледа) + лутеална фаза от 14 дни би трябвало цикълът ми да продължи общо 31 дни. Това е поне моята логика, но не съм много сигурна...

Логиката ти по принцип е вярна. Но сигурна ли си, че лутеалната ти фаза е 14 дни? След като с тестове не си уловила ову, следила ли си базална температура, та там да се ориентираме?
За нередовен цикъл знам следното - взимаш цикъла, който е най-дълъг - при теб 36 дни и броиш закъснение след  37ми ден. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт