Резултат при болест на Даун - тема 3

• 131 556
  • 1 055
  •   1
Отговори
# 810
Може да се пусне неинвазивен тест тип Пренатест или някакъв друг, за да не се безпокоите. Риксът изисква допълнителни изследвания според мен, а неинвазивното е най-безопасно. Успех от мен!

# 811
Благодаря Ви! Лекарят от феталната морфология ме посъветва неинванзивен тест. АГ каза да ги пратя, още нямам отговор. Понеже сега съм в Бургас, мисля утре веднага да ида на вижън (това има в града). Ще се побъркам иначе Cry

# 812
Здравейте, направих бхс и днес излезнаха резултатите. Не успявам да ги разбера, а часът ми за АГ е за края на седмицата. Бих се радвала, ако някой ми помогне.

# 813
На мен всичко ми изглежда супер.

# 814
Здравейте! Ще ви покажа моите резултати от БХС (на 26 години съм) и моля за мнение, защото с всеки изминал ден се напрягам все повече, а нямам връзка още с лекаря, защото чакам други резултати…

Много ме притеснява това завишение над нормата на free bHCG, както и завишенията на последните две (МоМ).
Особено МоМ free bHCG ми се струва много високо… търсих много - за ниско откривам значение, но за повишено не успявам. Моля, ако някой знае, нека сподели на какво отговаря и какво е значението…

# 815
При мене също бяха изключително завишени и писах тогава на Д-р Кременски.
Не си спомням точно какво беше значението, но ми каза, че няма абсолютно никакъв проблем.Лошо е, когато са занижени. Simple Smile
Можете да погледнете няколко страници по-назад, моите изследвания.
Бъдете спокойна.

# 816
Открих вашият коментар още преди време, тъй като четох темата доста назад, но при вас стойностите са разменени. Много благодаря за включването!

И все пак никой друг ли не е запознат с това значение? Толкова рядко срещано ли е?

Скрит текст:
При мене също бяха изключително завишени и писах тогава на Д-р Кременски.
Не си спомням точно какво беше значението, но ми каза, че няма абсолютно никакъв проблем.Лошо е, когато са занижени. Simple Smile
Можете да погледнете няколко страници по-назад, моите изследвания.
Бъдете спокойна.

# 817
Здравейте! Със сигурност не съм първата задала въпроса, но понеже днес излязоха резултатите ми и не съм наясно с тези стойности, от мамите с опит, как ви се виждат?

# 818
  • гр.Пловдив
Здравейте! Със сигурност не съм първата задала въпроса, но понеже днес излязоха резултатите ми и не съм наясно с тези стойности, от мамите с опит, как ви се виждат?

Нямате никакъв повод за притеснение.

# 819

Нямате никакъв повод за притеснение.
Много благодаря!

# 820
Момичета моля за помощ днес на 1ви жк преглед ми казаха че нухалната ми гънка е 3мм.в 10г.с съм .много съм изплашена направих си и пренатален тест обаче ще излезе до 7дни .По принцип Даун само наследствен ли иначе бебето ми се развива добре даже с плюс няколко дена отгоре.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 16:14 от Pavlina todorova

# 821
Не мисля, че е наследствен. По-скоро грешка в делението на хромозомите.

# 822
  • БУРГАС
Момичета моля за помощ днес на 1ви жк преглед ми казаха че нухалната ми гънка е 3мм.в 10г.с съм .много съм изплашена направих си и пренатален тест обаче ще излезе до 7дни .По принцип Даун само наследствен ли иначе бебето ми се развива добре даже с плюс няколко дена отгоре.
На моето дете беше също 3мм, но нямаше проблеми, всичко беше ок и аз правих тест , но докато излязат резултатите ..мъки . Риска за Даун беше 1:10 ..

# 823
На моето дете беше също 3мм, но нямаше проблеми, всичко беше ок и аз правих тест , но докато излязат резултатите ..мъки . Риска за Даун беше 1:10 ..
1:10не е ли голям риск или нее

# 824
Здравейте,бих  искала да Ви попитам за мнение относно резултатуте от първия БХС. Не мога да си намеря място вече четвърти ден. Ще полудея

Общи условия

Активация на акаунт