1 юЛи - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА-ПРОДЪЛЖЕНИЕ

• 25 233
  • 483
  •   1
Отговори
# 240
Сега по същество. Мъжа ми предложи да поеме разходите по регистрацията на организацията, както и ще ни даде юристката си за същата регистрация, тя е обещала да го направи съвсем безкористно. Молбата му е да вземем и нея в предаването по ББТ, защото все пак има 10-годишен опит и ще знае какво говори, освен това е твърдо ЗА каузата, само трябва да изнамерим най-сетне предизборните платформи на тристранната коалиция, за да ги затрием този път яко Laughing Мисля, че ако й предоставим всичко, което имаме като инфо до момента най-късно във вторник, ще има време да се подготви до сряда вечерта. Все ще е по-добре с нея, отколкото без нея, ние си знаем горе-долу какви са ни възможностите и мога да кажа, че не са особено големи и някой по-устат няма да ни е излишен Peace А жената е много отворена и освен това МАЙКА!

Mishlentze , понеже няма как да стисна ръката на мъжа ти. Предай му моите и на моето хлапенце искрени благодарности, за това което е решил да направи!

Не, че нас ще ни огрее каквито и резултати да постигнем, но аз съм с вас и с всички майки които тепърва ще решават  "да бъде или да не бъде" а трябва да бъде, защото няма по-голямо щастие от детето. Все повече хора като мен чакат да се подобри икономическото положение, а то е ясно, че няма да стане с магическа пръчка, но докато ти дойде тази гениална мисъл си чукнал трийсетака. И какво излиза вместо детето ми да се радва на млада, жизнена и красива мама, ще ми подарява космодиск и наколенки след някоя и друга година.  Rolling Eyes

Отплеснах се сори. Та исках да кажа ЕВАЛА на такива хора, и на вас момичета. Сигурно затова обичам толкова много България. Защото само тук, могат да се случват така нещата и защото само тук, все още се срещат хора от тази "порода" пък макар и на изчезване.   bouquet

Последна редакция: нд, 11 юни 2006, 02:23 от деби

# 241
Хрумна ми нещо страхотно! Благодаря на Деби, от нейния постинг за снимките ми текна.

Момичета, всяка от нас, майки от цяла България, да изпратим снимки на децата си на Министъра на социалните грижи - на Масларова. Представете си какво ще стане, като започнат да валят снимки на бебета и деца в министерството. Порой от детски личица! На гърба на снимката бихме могли да напишем нещо подобно:

Това са нашите деца. Искаме достойно бъдеще за тях!
Изпраща семество ...... от ........

Ако направим тази кампания, ще е първа по рода си, ще можем отново да привлечем общественото внимание върху нашата кауза.

Днес цари жестока телепатия  newsm78
Аз това си го мислех, само че за мамите които няма да могат да дойдат на протеста. На следващия работен ден, да звъннат по един телефон в министерството, като не е нужно да се казва кой знае какво, достатъчно е да си кажеш имената и че се обаждаш в подкрепа на исканията на протестиращите. Няма да е кой знае каква сметката за телефонния разговор, даже и да е от провинцията, но ако всички мами се амбицират, така ще им загреят телефоните в министерството, че ще им се види тесен света.  hahaha hahaha hahaha

# 242
Браво бе момичета, много умни мисли раждате някъде към 1 часа hahaha

# 243
Браво бе момичета, много умни мисли раждате някъде към 1 часа hahaha

Деня ми е за бебока, а вечерта и нощта за нета  smile3503

# 244
От един отбор сме Hug
Само че очите ми вече са кървясали като на вамп Twisted Evil така че лека нощ от мен, утре пък ще ръсим мъдри мисли Peace

# 245
Идеите на Коала и Деби са страхотни. Няма начин да не привлечем обществен и медиен интерес така. А понеже тази кампания сигурно ще е единствена по рода си можем спокойно да пише и на международни новинарски канали да я отразят. Мисля, че ще откликнат.

# 246
Хрумна ми нещо страхотно! Благодаря на Деби, от нейния постинг за снимките ми текна.

Момичета, всяка от нас, майки от цяла България, да изпратим снимки на децата си на Министъра на социалните грижи - на Масларова. Представете си какво ще стане, като започнат да валят снимки на бебета и деца в министерството. Порой от детски личица! На гърба на снимката бихме могли да напишем нещо подобно:

Ако направим тази кампания, ще е първа по рода си, ще можем отново да привлечем общественото внимание върху нашата кауза.

Това са нашите деца. Искаме ДОСТОЕН ЖИВОТ за тях СЕГА!

Много добра идея, абсолютно ЗА! Само че да раздухаме и по новините Peace Иначе че Масларова си е безсърдечна, всеки го знае и няма да й мигне окото #Cussing out

Последна редакция: нд, 11 юни 2006, 10:04 от mishlentze

# 247
И какво излиза вместо детето ми да се радва на млада, жизнена и красива мама, ще ми подарява космодиск и наколенки след някоя и друга година.  Rolling Eyes

hahaha Joy Laughing Mr. Green  bouquet

Днес цари жестока телепатия  newsm78
Аз това си го мислех, само че за мамите които няма да могат да дойдат на протеста. На следващия работен ден, да звъннат по един телефон в министерството, като не е нужно да се казва кой знае какво, достатъчно е да си кажеш имената и че се обаждаш в подкрепа на исканията на протестиращите. Няма да е кой знае каква сметката за телефонния разговор, даже и да е от провинцията, но ако всички мами се амбицират, така ще им загреят телефоните в министерството, че ще им се види тесен света.  hahaha hahaha hahaha

И това е добра идея, ще им втръсне от нас Joy Така трябва!!!

# 248

Mishlentze , понеже няма как да стисна ръката на мъжа ти. Предай му моите и на моето хлапенце искрени благодарности, за това което е решил да направи!

Деби, мъжа ми е зодия близнак и си мени мнението за нещо по 100 пъти, но като каже нещо го прави. За този протест си смени мнението на 360 градуса, щом и адвокатката си ми предложи Shocked Laughing Отначало не искаше въобще да чува, че ще се включвам в проста, после като разбра, че съм между най-активните организатори и  #Cussing out Обаче напоследък нещо мирна, може би видя, че има смисъл, защото в началото само това повтаряше- Ще видиш, че всичко ще е напразно. Нищо няма да се промени. Е, да ама не Party Сега явно вижда повече смисъл. Laughing

Ще му предам твоето ръкостискане и благодарности, сигурна съм, че ще бъде трогнат  bouquet

# 249
Все повече хора като мен чакат да се подобри икономическото положение, а то е ясно, че няма да стане с магическа пръчка, но докато ти дойде тази гениална мисъл си чукнал трийсетака. И какво излиза вместо детето ми да се радва на млада, жизнена и красива мама, ще ми подарява космодиск и наколенки след някоя и друга година.  Rolling Eyes

Ами аз съм от групата с космодиска и наколенките на д.р Ливайн  Laughing
Родих първото си дете на 32, и все още не съм се откаказа да имам 2-ро, а защо не и 3-то - Ще стана директно баба, кво пък толкоз....

# 250

супер идея,хахаха,ще кажа на плевенските мами....

# 251
Все повече хора като мен чакат да се подобри икономическото положение, а то е ясно, че няма да стане с магическа пръчка, но докато ти дойде тази гениална мисъл си чукнал трийсетака. И какво излиза вместо детето ми да се радва на млада, жизнена и красива мама, ще ми подарява космодиск и наколенки след някоя и друга година.  Rolling Eyes

Родих първото си дете на 32, и все още не съм се откаказа да имам 2-ро, а защо не и 3-то - Ще стана директно баба, кво пък толкоз....
Mи ко да кажем ние, с бастоните, дето караме 36-та вече. newsm27

# 252
  • София

Явно групата на космодиска не е малка. Аз родих на 35 и съм категорична, че искам още едно дете. За трето мога само да си помечтая.

Тази идея ми харесва   bouquet
По-добре е така със снимките, защото телефоните могат да се изключат.
И освен с писмо до МТСГ можем да закачим отделно снимки на децата върху един огромен плакат и да го оставим пред Народното събрание. Още не съм се отказала от идеята да им оставим нещо символично там. Така не могат да се направят, че не са ни забелязали особено ако го снимат и от медиите и го покажат. А и ако го направим дори и майките, които въпреки всичко не са разбрали за протеста или по някаква причина не са дошли могат също да изпратят снимки на децата си и да ги затрупаме с писма със снимки.

# 253
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте, не си мислете, че съм ви изоставила - не съм, нямам интернет (още ми е развален компютъра и крада скъпоценни минути на брат ми на компютъра). Не можах да изчета всичко, но идеята за снимките е много добра- харесва ми. Може и снимките да се изпращат на определен човек, който после всички на куп да ги прати или връчи на Масларова (ако трябва и медиите да се извикат за да се види за какво става въпрос). Хората винаги обръщат повече внимание когато се показва нещо на куп.
Аиде чао, ако мога ще се включа след малко пак Hug

Стискайте палци някой от братята ми най-сетне да ми оправи компютъра, че вече ми писна!

# 254

Това са нашите деца. Искаме ДОСТОЕН ЖИВОТ за тях СЕГА!

Много добра идея, абсолютно ЗА! Само че да раздухаме и по новините Peace Иначе че Масларова си е безсърдечна, всеки го знае и няма да й мигне окото #Cussing out

Може и със снимката да изпращаме отвореното писмо, всяка от нас, до втръсване Peace За да е ясно чия е инициативата  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт