1 юЛи - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА-ПРОДЪЛЖЕНИЕ

• 25 224
  • 483
  •   1
Отговори
# 375
Предлагам да се спрем на няколко имена, да направим анкета между момичетата във форума и така да изберем името.

# 376
Предлагам да се спрем на няколко имена, да направим анкета между момичетата във форума и така да изберем името.

Приема се Laughing

# 377
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Peace Добра идея!

# 378
"Веселата" част:
- МТСП (любимият на всички майки г-н Мирославов) отказва участие, защото "не били вносители на законопроеките и нямали отношение";
- НОИ отказват участие, защото щели да вземат отношение след приемането на някой от законопроектите;
- МФ също отказват участие, със същите аргументи, като на НОИ
Значи, тези три институции меко казано не се интересуват от това, какво ще се приеме като промяна в КСО.

МФ сигурно ще се включат след като Закона за бюджета за 2007 г. стане факт. 
Мами, в момента всички тези институции практикуват упражнението мятане на горещ картоф.
Миналата година противопоставиха увеличаването на детските надбавки срещу фонда за болни деца и бедстващите пенсионери.

# 379
Какво ще кажете за "Аз съм Българче"

# 380
Значи доклокото аз знам за осиурителния стаж преди раждане. трябва да е 6 месеца като не е задължително да са последователни, но към момента на излизане в болничен трябва да си на постоянен договор към някоя фирма. Тоест може и само месец преди самото излизане в болничен за раждане да си назначен и пак се броиш за осигурен. Аз точно така направих, защото няколко месеца преди да излезна в болничен останах без работа и свекър ми ме включи в неговата фирма за един месец.

Иначе за имена на организацията ми харесват "Детство мое" и "Аз съм Българче".

За пловдивския протест-предлагам пак да е по същия маршрут и със същия начален час.
И момичета, дайде да помислим за единен текст на апела, който да се разлепя по кухни, градини и педиатрични кабинети, за да си осигурим доста по-внушително присъствие този път.

# 381
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Какво ще кажете за "Аз съм Българче"
По принцип идеята е добра, но ми звучи твърде патриотично. (Всъщност е хубаво да е патриотично, но пък така лесно могат да ни свържат като убеждения с Атака (расизъм и тн.) което не е в наш интерес)

# 382
Моят фаворит засега е "Детство мое"

и песен ще си имаме:

Детство мое, реално и вълшебно,
Детство мое, така си ми потребно.
Все се мъча света да обърна,
яхнал пръчка при теб да се върна!

Не е ли фантастичен текста на тази песен?!

# 383
Ине, текста е страхотен наистина и все ме просълзява. А и страшно се връзва с инициативата ни да обърнем света ако можем в името на децата ни./въх, много възвишено прозвуча Embarassed/

# 384
За пловдивския протест-предлагам пак да е по същия маршрут и със същия начален час.
И момичета, дайде да помислим за единен текст на апела, който да се разлепя по кухни, градини и педиатрични кабинети, за да си осигурим доста по-внушително присъствие този път.
И аз съм ЗА Peace Като помислим - то на практика няма къде другаде да проведем шествието така, че да ни видят повече хора Thinking И така - нека шествието в Пловдив започне от 10:00 часа на пл."Съединение", премине по главната улица и свърши на пл."Централен". Със спирка пред Общината Wink Пловдивчанки, съгласни ли сте?
Аз също ще се включа в разлепването на апела по кухните и детските градини - стига да ми изпратите текста Peace Всъщност вече обработвам някои майки от нашата кухня за 1.07. Mr. Green Да се надяваме, че този път присъствието ще е по-внушително, още повече че е почивен ден Praynig
За името - и на мен ми харесва "Детство мое", а песента ми е една от любимите Peace Но пък се чудя дали все пак да не е нещо с "български майки", защото иначе могат да ни помислят за някои нови и да не ни свързват с предишния протест Thinking

# 385
Но пък се чудя дали все пак да не е нещо с "български майки", защото иначе могат да ни помислят за някои нови и да не ни свързват с предишния протест Thinking

И мен това ме притеснява.
За мен няма по-силно послание от "Настоящи и бъдещи български майки".
Но някои момичета изразиха мнение, че е твърде дълго ...
Все пак можем и него да включим в анкетата, какво ще кажете?

# 386
  • София
И на мен ми харесва ,и то много-"Детство Мое".

Момичета,когато решите всички детайли за протеста,моля ви ,рпубликувайте ги във всички подфоруми,защото някои мами нямат време да четат всички и така ще е по-лесно да се организираме.

# 387
Момичета , нямах нет два дни , нещо ново има ли
Нещо ми се струва , че организация се заформя , така ли е ?!
И за 1.07 се интересувам, "манифестация"ли ще правим или ще се разходим в градинката при НС , много ми се ще маршрута да е по Витошка , удобно е за много хора , а и ще ни видят още повече
Някъде нужда от помощ има ли , ще ми се и ако има протест да разпечатам "позиви" за него и да ги раздам в на Попа
Егати партизанските термини ползвах тази вечер  Embarassed

# 388
И на мен ми харесва ,и то много-"Детство Мое".

Момичета,когато решите всички детайли за протеста,моля ви ,рпубликувайте ги във всички подфоруми,защото някои мами нямат време да четат всички и така ще е по-лесно да се организираме.

Добре, ама и вие понаминавайте чат-пат  Wink

# 389
Момичета , нямах нет два дни , нещо ново има ли
Нещо ми се струва , че организация се заформя , така ли е ?!
И за 1.07 се интересувам, "манифестация"ли ще правим или ще се разходим в градинката при НС , много ми се ще маршрута да е по Витошка , удобно е за много хора , а и ще ни видят още повече
Някъде нужда от помощ има ли , ще ми се и ако има протест да разпечатам "позиви" за него и да ги раздам в на Попа
Егати партизанските термини ползвах тази вечер  Embarassed

Женка, за да не се повтаряме, моля те прочети последните 2-3 страници  Peace

Общи условия

Активация на акаунт