1 юЛи - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА-ПРОДЪЛЖЕНИЕ

• 25 208
  • 483
  •   1
Отговори
# 390
Моля ви момичета, коя от вас се наема да изготви текст на "поканата" за участие в протеста, която ще се разлепва?

# 391
`Аз харесвам Детство мое, бих предложила и името ЗаДецата, но и двете изключват идеята за майката, а нали уж се борим за майчинство и други подобни майчински права...Нека си дадем още време малко и да помислим Настоящи и бъдещи майки е добре и е силно като послание, нека така остане до протеста, а ако наистин регистрираме сдружение да мислем за по-кратко тогава....

# 392
Предлагам да се спрем на няколко имена, да направим анкета между момичетата във форума и така да изберем името.
Peace Добра идея!

newsm10

# 393
Майки - бъдещи и настоящи
Така не се губи смисълът

Ама признавам , че и Детство мое ми харесва

Нали бяхме решили , че в това, че не сме регистрирани ни е силата , сега вече не мислим така ли  newsm78

Мишленце , това което прочетох в бързината ми хареса ,  beer за мъжа ти специално , нещо хубаво днес най-после ...

Маршрута уточнен ли е ?

# 394
Настоящи и бъдещи български майки - вече ни познават с това име, какво като е дълго? Обаче пък се помни и всеки, който го прочете, е наясно с целите ни. Особено думичката бъдещи - има голям заряд в нея.

# 395
Настоящи и бъдещи български майки - вече ни познават с това име, какво като е дълго? Обаче пък се помни и всеки, който го прочете, е наясно с целите ни. Особено думичката бъдещи - има голям заряд в нея.

Точно така
Да оставим Детсво мое за някоя организация занимаваща се със сираци или нещо подобно

Като популяризирам протеста , се представям така
Здравейте , аз съм от Майките ..........
Така че поне "майките" смятам , че е задължително да го има в името на организацията , ако има такава изобщо

# 396
   Точно исках да изразя явно единственото ми такова мнение:Детство мое създадено от майки ми звучи все едно сме възрастни които се вдетинясват и си мечтаят да си върнат годинките на зад! Което няма никаква връзка с идеята ни newsm78

# 397
аз никак не държа на регистрация, ами видях, че се предлагаше и такава инициатива..."аз и мама" как  ви звучи или "мама и аз", така не са изключени майките...абе я по-добре да отложим тези неща за след протеста, да не губим сега време и енергия....Какво ще кажете за това?

Остава и въпросът ми за времето на протеста, за да знам какво да казвам на плевенските мами,кмет и медии - остава ли сутринта между 10 и 12?отговорете ми възможно най-бързо

моля и като се явявате по националните медии да казвате и за протеста в Плевен, защото тукашните хора едва ли толкова следят местните новини и канали, всички гледат сутрешните блокове, Марта и тем подобни.Нали няма да ни забравите?
А някакво клипче или съобщение по радиата пуснали ли сте? Да се инф възможно най-много хора

# 398
Момичета, пускам примерен вариант за Пловдив. Допълвайте и променяйте текста

1 ЮЛИ - ПРОТЕСТ ЗА ПО-ВИСОКО МАЙЧИНСТВО И ДЕТСКИ

Уважаеми съграждани,

каним ви на 1 юли 2006 г. от 10 ч. на протестно шествие срещу ниското майчинство и детски надбавки.

Ние, настоящите и бъдещи български майки, на 1 юни 2006 г. връчихме на депутати и министри исканията ни за увеличаване на парите за майчинство и детските надбавки, като предложихме нов метод за изчисляване на сумите съобразно осигурителния доход на семейството. Настояваме минималната сума за майчинство да е 250 лв., а детските надбавки да станат 50 лв.  и да се отпускат на всички деца.  

До момента не сме получили никакъв отговор от Министерството на труда и социалната политика.

Убедени сме, че исканията ни са абсолютно справедливи.
Подкрепете ни.

Начало на шествието 10 ч.  от площад "Съединение", по Главната улица, до площад "Централен"

# 399
До момичетата от Пловдив:

Да се съберем в удобно време тези дни, за да измислим на местно равнище форми за забелязването ни  - снимки, плакати и т.н.
Казвайте кога и къде ще ви е удобно, майнички, този път трябва да сме бетон  bouquet

# 400
  • на кой му пука, майна
Името на организацията нека си остане Майки - бъдещи и настоящи , така ни познават вече, отразява исканията ни, мисля, че си е супер, какво като е дълго, но пък е запомнящо се  Peace

# 401
  • на кой му пука, майна
Ине предаването по ББТ в сряда в 20:00ч. ли е ?

# 402
Ине предаването по ББТ в сряда в 20:00ч. ли е ?

20:45 ч, предаването се казва "Без упойка"

# 403
Остава и въпросът ми за времето на протеста, за да знам какво да казвам на плевенските мами,кмет и медии - остава ли сутринта между 10 и 12?отговорете ми възможно най-бързо

моля и като се явявате по националните медии да казвате и за протеста в Плевен, защото тукашните хора едва ли толкова следят местните новини и канали, всички гледат сутрешните блокове, Марта и тем подобни.Нали няма да ни забравите?
А някакво клипче или съобщение по радиата пуснали ли сте? Да се инф възможно най-много хора

1. Времето 10-12 ч.
2. Няма да ви забравим!
3. Клипчето струва парички, а ние сме с воля без граници и огромен бюджетен дефицит (демек - няма). Разчитаме на създадени контакти с медиите и предварително изпращане на новото писмо (около седмица преди протеста).

# 404
  • София
Може би съм пропуснала някои страници,но кажете ,ако трябва да събираме парички за всички необходими неща за протеста-само кажете!

Общи условия

Активация на акаунт