1 юЛи - ПРОТЕСТ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА-ПРОДЪЛЖЕНИЕ

• 25 293
  • 483
  •   1
Отговори
# 300
Добър вечер среднощни птици! Hug Оправиха ми компютъра  newsm68 newsm44 newsm68, най-сетне и бързам да се похваля!
  А сега по темата- идеята за снимките е страхотна, браво  bouquet, за маршрута наистина не трябва да е много дълъг заради количките. Аз разбира се ще дойда ако ще и цяла София да обикаляме  Mr. Green

Момичета сега се замислих, колкото и удачен да е маршрута ни от гледна точка на "забележителностите" покрай които ще минем. Там са павета, ще им изпадат зъбите дето ги нямат на хлапетата. Какво ще кажете да вземем по една боксова гума в уста и да приемем каузата преди всичко или да помислим за друг маршрут???
Адара, честит ти компютър "таз година компютър, догодина по-високо майчинство"  Joy Joy Joy

# 301
Адара, welcome back   bouquet
Момичета, като измислим поканата ще изпринтим няколко копия ,другото на ксерокс и ще лепим където можем, аз покривам при нас парка, поликлиниката, една ясла, мисля че има и кухня наблизо ще попитам.
Предлагам отгоре с големо букви да пише:
ПОДКРЕПЕТЕ БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ

Аз си мисля че трябва да е нещо от рода на ЗА ДОБРОТО НА ДЕЦАТА НИ!
ПОДКРЕПЕТЕ БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ вече е познато от писмото, хубаво е хората да разберат, че става въпрос за едно и също нещо, но и ЗА ДОБРОТО НА ДЕЦАТА НИ! звучи добре.

Ами значи ще е

ПОДКРЕПЕТЕ БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ

ЗА ДОБРОТО НА ДЕЦАТА НИ!  Wink

# 302
Аз мога да поема района в Люлин и Западен парк - ако има някоя девойка от Люлин да свирка, две е повече от едно Party

# 303
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Адара, честит ти компютър "таз година компютър, догодина по-високо майчинство"  Joy Joy Joy
Дано! (Само дето не взимам майчинство, но и на по-високи детски бих се зарадвала Mr. Green)

# 304
Утре в сутрешния блок на БТВ Хасан Адемов ще разяснява за увеличение на майчинството  и откога. Някой знае ли как може човек да се включи в ефира на предаването? Инче, Клео, нали бяхте при Ани Цолова, имате ли телефони? Че малко да го насосаме Адемов в ефир Twisted Evil

В сутрешния блок на бТВ няма телефонни обаждания от зрители!
Но ще го гледам и ще псувам яко и на глас.

Ани Цолова беше обещала пак да ни поканят. Но от това, което се случи и преди 1-ви юни и сега, ми става ясно едно - УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ СРЕЩНАТ С НАС В ПРЯК ДВУБОЙ! И вероятно има защо!

Ако мислите, че Ани Цолова е "наш човек" защо не и се обадите преди разговора да и кажете ако няма нищо против да му зададе няколко въпроса, които са най-наболели за нас. Може от нейно, може от наше име, но да разбере господина, че не сме се отказали и няма да им се размине така лесно, а пък ако в тази връзка Ани Цолова спомене уж случайно, че на 1 юли се готви нов протест......

# 305
  • Sofia
Момичета сега се замислих, колкото и удачен да е маршрута ни от гледна точка на "забележителностите" покрай които ще минем. Там са павета, ще им изпадат зъбите дето ги нямат на хлапетата. Какво ще кажете да вземем по една боксова гума в уста и да приемем каузата преди всичко или да помислим за друг маршрут???
за паветата и аз точно това си помислих, че с тия колички  Mr. Green но пък маршрута политически е добър ..
На депутатите - "таз година мерцедес, догодина по-високо майчинство, ама друг път .."
Аз мога да разлепя в западен парк и красна поляна. Имам си и принтер даже, само ми пратете файла.

Ако мислите, че Ани Цолова е "наш човек" защо не и се обадите преди разговора да и кажете ако няма нищо против да му зададе няколко въпроса, които са най-наболели за нас. Може от нейно, може от наше име, но да разбере господина, че не сме се отказали и няма да им се размине така лесно, а пък ако в тази връзка Ани Цолова спомене уж случайно, че на 1 юли се готви нов протест......
би било супер, ще го свие под лъжичката  Party

# 306
За съжаление нямаме никакъв телефон на Ани Цолова Confused

# 307
За съжаление нямаме никакъв телефон на Ани Цолова Confused

9176 800 само това намерих като телефон, но той е на телевизията като цяло, ако някоя от вас които сте били му се занимава може да се пробвате да се свържете с нея.  Peace  tazi_sutrin@btv.bg

Последна редакция: пн, 12 юни 2006, 01:37 от деби

# 308
Е, гледах го г-н Адемов.

Нищо ново под слънцето, добре заучени реплики, едно-и-също, едно-и-също...

"Лисабонската стратегия..., ние даваме възможност на жените да се върнат по-рано на работа и да поддържат професионалната си квалификация и да се развиват в кариерата"  Sick

"6000 жени с професионална квалификация педагогика, медицински сестри, ...., на които не им достигат точки/години да получават пенсия"

И не мога да разбера, защо не канят поне и Христова, за да има реално някакъв дебат, а не само захаросани реплики. И Ани Цолова можеше да зададе доста по-интересни въпроси, в духа на качествената журналистика. Съжалявам, че не се свързах...

Последна редакция: пн, 12 юни 2006, 08:24 от Ineto

# 309
  bouquet за всички Скрити и Гости, които неуморно ни четат!

# 310
Има още една тема пусната тук по същия проблем, може ли някой модератор да я слее към нашата, за да приобщим още хора?

# 311
Е, гледах го г-н Адемов.

Нищо ново под слънцето, добре заучени реплики, едно-и-също, едно-и-също...

"Лисабонската стратегия..., ние даваме възможност на жените да се върнат по-рано на работа и да поддържат професионалната си квалификация и да се развиват в кариерата"  Sick

"6000 жени с професионална квалификация педагогика, медицински сестри, ...., на които не им достигат точки/години да получават пенсия"

И не мога да разбера, защо не канят поне и Христова, за да има реално някакъв дебат, а не само захаросани реплики. И Ани Цолова можеше да зададе доста по-интересни въпроси, в духа на качествената журналистика. Съжалявам, че не се свързах...

Току- що си пуснах БТВ-то, пак проспах Адемов. Инче, поне го знаем какво ще говори господина, няма какво ново да каже. Пак ще говори за скандинавските страни и за Африка и за Лисабонската стратегия и кариерата на жените. Имаме достатъчно материал да се подготвим Peace

Което ме подсеща, че си дадох материалите от дискусията и сега нямам какво да дам на юристката на мъжа ми, за да се подготви. Моля ви, момичета - Влади, Ине, Хриси, която има възможност, да се видим днес илил пък да ми ги пуснете по факс или по нета, ако имате скенер newsm78

Трябва да й дам нещата най-късно утре, ако искаме да имаме и мама-юрист на откритата дискусия по ББТ.  Naughty

# 312
  • Пловдив
Дали аз не съм разбрала, ама за Пловдив ще има ли протести и къде да видим за маршрута?
Аз лично на 01.юни. не можах да вдигам врява, защото бях на работа, но сега няма проблем да се присъединим към протеста. Не получавам вече майчинство, но това не означава, че нямате, моята и на хората около мен, подкрепа.
И още един въпрос - темата 1-юли онлайн подпоска е същата от преди, нали? Имам предвид, че тогава се подписахме и сега не трябва отново да се подписваме (за да не се дублират имената)?

# 313
  • Ботевград
Здравейте и от мен!
Чухте ли го тоя ДеПеСар сутринта??? Опасявал се да не би да превърне майчинството в толерантна професия? Били станали толерантни с безработицата и създали професия безработен, станали толерантни с пенсионерите и % на инвалидните пенсии се вдигнал ........ ееее и ни предлага вариант детегледачка срещу 160 лева, а ние на работа ... ами аз смятам да се възползвам от това предложение - ще го наема него, а пък аз ще отида на неговото място, поне ще взема адекватни мерки за бъдещите майки и няма да се подиграмав на инвалидите със 100 лева пенсии, при разход 160 лв. за животоподдържащи лекарства! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Смотан тъпак!

# 314
Току-що ми звъннаха от Евроком - Пловдив. Биляна Владимирова се интересува от продължението на нашата инициатива, провокирана от изказването на Адемов. Уговорихме се утре сутрин да направим един репортаж, в който ще обясня как са се развили събитията от 1 юни нататък.

Хайда, давайте инфо какво да говоря Laughing
Сега излизам с малчо, ще се включа следобед

Общи условия

Активация на акаунт