Мама .. или просто слугиня ?

• 17 929
  • 248
  •   1
Отговори
# 60
Мдам, кофти си се накиснала. Някакъв шанс да се върнете в България с родителите ти?

# 61
Не се бави момиче! Дъщеря ти ще израстне в дом без любов и ще се научи , че жената е нищо повече от печка и пералня. Ще гледа майка си как гасне всеки ден, нещастна и самотна. По-лошо, ще стане на 13 и хайде годеж, ще я пратят още дете и тя да слугува на чужди хора и да я третират като слуга.

# 62
Мдам, кофти си се накиснала. Някакъв шанс да се върнете в България с родителите ти?
абсурт !

# 63
 Hug
абсурт !
По-голям абсурд ли е от живота, който водиш в момента? Помисли си, ако се окажеш дълголетна, още 50 години да живееш по този начин.

# 64
Hug
абсурт !
По-голям абсурд ли е от живота, който водиш в момента? Помисли си, ако се окажеш дълголетна, още 50 години да живееш по този начин.

Е, тя вече каза, че ще чака свекито да почине. Тогава ще започне нейното царуване

# 65
Hug
абсурт !
не мога в Бг  това не е моето място аз едвам пиша на бг пълен позор   Знам че се подредих много хубаво  но ще търся други начини а и в бг нищо няма да променя пак няма да ги спре  никои

# 66
Бегия=Якуруда(примерно)
Много се глобализира този свят!
Много!
Ех, Иве...!

# 67
Grinning те не ми харесват баклавата няма да я пробват Grinning

Значи, виж сега... Много си забавна, обаче тази тема-пързалка, няма да се развие повече от това. Помисли за друга и пусни.

Точно ти повярвах, че булка-майка-слугиня в 1 през нощта я оставят на лаптопа, вместо да прави 2ри наследник на златните накити на баба.
их сега си вдигнах нервите уж първо не дъм от лаптоп второ мажъми е нощна трето това е единственото време за мен  което го запълвам както искам аз!

# 68
Ти си машина. Колко часа на денонощие спиш?

# 69
Ти си машина. Колко часа на денонощие спиш?
попринцип сега  не мога да си легна ако си легна в 2 значи утре в 7 трябва да съм станала .. около 5 часа

# 70
Браво на вас. На леля ви Уишмастърова поне 8-9 ѝ трябват. И 10 не отказвам. Лека ви нощ.

# 71
Разведи се. Остави детето си при тях. Не го мисли. Трябва да се погрижеш за себе си. Иначе ти ще се спомениш преди всички.  Под всички имам предвид, включително и най-възрастният от твоето или неговото семейство.
Детето ти няма  да страда, ще го отгледат. Ти ще бъдеш оставена на мира. Няма значение, дали е унижение. Моя роднина не се развела заради страха от позор и заради детенцето си. Умряла от рак, причинен от стрес, на 30 години. Историята е поучителна.
Погрижи се за себе си.
Изчезни от там.
Ти си най-важна! Успех!

# 72
Ох, тъкмо се зарадвах, че имаме още една свекърва монегаска на хоризонта, пък то туркиня била сега...
Липсват ми тези хубави хора – монегасите.

# 73
  • София
Ако историята е истинска, другите са ти го казали, стига да искаш достатъчно винаги има начин.
Аз не съм много убедена, че е истина обаче. С 8 месечно съм, не готвя, не чистя, не слугувам и въпреки всичко към 22-23 часа най-късно батериите са ми толкова паднали, че просто лягам и умирам до първото, второто, третото и т.н. мрънкане през цялата нощ. Когато няма кой да ти хване детето и при най-добро желание не можеш да правиш нищо друго, освен да си го обгрижваш.

# 74
  • Варна
Прочетох до средата на втората страница и ми стигаше. Не знам какво бих направила на твое място, защото не бих допуснала да встъпя в брак с мюсюлманин. Съжалявам, но не виждам изход от твоята ситуация. Сама си си надробила попарата, ще си понесеш последствията.

Общи условия

Активация на акаунт