Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - тема 10

• 78 207
  • 795
  •   1
Отговори
# 375
Знам, че темата е за тренировки, но може ли да споделите накратко за козметиката на Руми. Цените са доста високи и ми е любопитно какво е качеството.

Аз лично съм ползвала маслото против стрии за бременни и портокаловия пилинг. Много са приятни за ползване, но смятам че са прекалили с цената и не бих взела отново.

Аз съм ползвала крема против изпотяване део крем с лимон, няколко пъти съм го поръчвала и съм доволна, само не е в удобна кутия и трудно се измива от ръцете след нанасяне,измиващата пяна за лице и от нея съм доволна,последно си поръчах крема за меки петички -хубав е става и за ръце ,нооо кутията е много малка 50мl,а има опция и за по малка кутия и като бонус за попълнена анкета за део крема,получих тестери за крем GLOW ,за сияйна кожа и стик за устни CHOCO. Ползвах тестера за крема GLOW  , не ми харесва как мирише и не е за моята кожа (с по мазна кожа съм и не ми понася).Стика за устни е ужасно малък и никак не ми хареса като нанасяне и усещане е като восък .Отностно цените ,био козметика е и няма как да е евтина,но опаковките са безумно малки в сравнение с останалата био козметика която се предлага на пазара.Бихте ли споделили ,доволни ли сте от крема за стрии и как е като грамаж има ли ефект.

# 376
  • София
Ползвала съм серума GLOW и революционния дневен крем. Не са лоши. На маслена основа са, но не са нищо изключително. Не попиват нито бързо, нито добре. За суха кожа биват. Има, обаче, в пъти по-добра и изчистена българска козметика.
Цените на козметиката на Румяна са безобразни. По моя лична оценка няма основание за такива.
Иначе аз продължавам да си тренирам с нея. Свикнала съм и имам доста закупени програми.

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 11:21 от Dona-Flor

# 377
Наистина това са астрономически цени. Като сравня козметиката и с Д-р. Хаушка, тази на Румяна е дори по-скъпа. Брей! Явно Румяна се опитва да прави нещо като бутикова/дизайнерска козметика и добре я рекламира.
От вчера е активирана, между другото, безплатна програма тренировки "И днес тренирах". Като я видях първо се изплаших, да не съм купила нещо по погрешка 😂, защото не тренирам с Руми, но от превъзнасянията във Фейсбук групата разбрах, че това е безплатен подарък.
И да дам отчет -- завърших вчера една седмица на личния режим от Руми. На килограми съм само 400 г в минус и на мерки по половин см от талия и гърди. Но според мен на вид има промяна и дънките са ми по-широки. А и започнах точно преди цикъл, така че, може би затова такива мерки.
По принцип от последното завъртане, когато свалих 4 кг, нямам всъщност нищо за сваляне и в момента се харесвам.😊 Реших обаче да направя едно завъртане до март, защото закупих пъстрото меню, а то се води пролетно и мисля да го почна тогава.🌺🍃🙂

# 378
Аз харесвам само Glow и дезодоранта. Всичко друго не ми пасва на мен поне.
След като прочетох статията и открих just amazing дезодоранта си имам по-евтини алтернативи:
http://www.infarmaciq.com/glow-wooden-spoon-serum/

Между другото just amazing е на пазар по-отдавна и тя беше реагирала доста остро когато това беше коментирано в групата Hands V

# 379
  • София
Кремът за стрии е доста малка опаковка. То всъщност е комбинация от масла. Лятото в жегата не е ок да се нанася, защото ми се появиха пъпчици, които изчезнаха, когато спрях да го нанасям. Пролет, есен, зима няма проблем. Нямам стрии по корема след раждането, но него реално съм го ползвала само месец, през останалото време използвах лосиони. Това със стриите обаче си е генетична предразположеност, важното е да се овлажнява и подхранва кожата.

# 380
Ясно е, че темата се чете и следи от "екипа". Но не вярвам да го направят. Не за друго, а защото вече ще подлежат на правни санкции.

Румяна рязко върви по нанадолнището и скоро много болезнено ще се сгромоляса.
Момичета, прави ми впечатление, че появата на безплатната изненада съвпада по тайминг с коментарите тук относно комерсализацията на Руми. Чудя се, дали е случайност 🤔😄

# 381
Ясно е, че темата се чете и следи от "екипа". Но не вярвам да го направят. Не за друго, а защото вече ще подлежат на правни санкции.

Румяна рязко върви по нанадолнището и скоро много болезнено ще се сгромоляса.
Момичета, прави ми впечатление, че появата на безплатната изненада съвпада по тайминг с коментарите тук относно комерсализацията на Руми. Чудя се, дали е случайност 🤔😄
Каква безплатна изненада?програмата И днес тренирах по 7 и 13мин е подарък само за тези които са закупили зимно меню с бонус 25рецепти и доколкото разбрах от сайта и за   закупули нещо от козметиката и за празника.Освен ако не я е пуснала напълно безплатно .Лично аз се съмнявам да е така .Получих програмата защото имам закупено зимното меню с допълнителните рецепти и като бонус изхвърляне от групата и.Ще пробвам тренировките ,дано видеата да не насичат.Ще ви споделя.

# 382
Преди известно време и аз бях блокирана от групата, причина - изказване на реална критика. А прави ли ви впечатление напоследък, че се опитвала да не приема нито отрицателната, нито не знам си каква критика и да си гледа напред, без да й пука особено един вид какво й говорят КЛИЕНТИТЕ. Че като не й пука нито от положителна, нито от отрицателна критика, за кого работи въобще? Когато работиш с хора по такъв начин и им предоставяш някаква услуга (особено пък тренировки и режими) ти ТРЯБВА да работиш ЗА тях, а не на теб да ти е кеф и да не обръщаш внимание на обратната връзка на хората. Напълно се е загубила в алчността си и в не знам какво още.
А последно гледах и някакви сторита, че сме си гълтали сополите. Напълно изтрещя тая жена. Кому е нужно това?

А, и много се натъжавала като четяла, че не можели да тренират и се оплаквали от платформата и т.н. Ами смени я, де! Колко била вложила в нея, пък ние недоволни, видиш ли. Как може! Cry Joy Хубаво, ама не работи, какво да ти кажат?! Ммм, да, платформата е страхотна,  не ми се зарежда вече една седмица, но началната картина с този закръглен за**ик беше много мотивираща, пих едно кафе и отидох приятно изнервена на работа. Благодаря, прекрасна, за възможността да се науча да бъда по-спокойна и да пращам всички с непукизъм по дяволите и да се усмихвам, гълтайки си тихо сополите. JoyHugJoy

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 16:54 от AnMary

# 383
Преди известно време и аз бях блокирана от групата, причина - изказване на реална критика. А прави ли ви впечатление напоследък, че се опитвала да не приема нито отрицателната, нито не знам си каква критика и да си гледа напред, без да й пука особено един вид какво й говорят КЛИЕНТИТЕ. Че като не й пука нито от положителна, нито от отрицателна критика, за кого работи въобще? Когато работиш с хора по такъв начин и им предоставяш някаква услуга (особено пък тренировки и режими) ти ТРЯБВА да работиш ЗА тях, а не на теб да ти е кеф и да не обръщаш внимание на обратната връзка на хората. Напълно се е загубила в алчността си и в не знам какво още.
А последно гледах и някакви сторита, че сме си гълтали сополите. Напълно изтрещя тая жена. Кому е нужно това?
А сега добавена ли си?Ако да сподели как става.След вчерашният коментар на дамата с подобен проблем ,ми стна ясно че не съм единствената ,а малка част от изхвърлените клиенти.

# 384
  • Бургас
Браво на Румяна! Страхотна маркетингова стратегия - да изгоним всички, които от нещо са недоволни. Интересно дали ще продължи да ви изпраща по имейл предложения от магазина?
Предлагам да направим група ,,Здрави и щастливи БЕЗ Руми". Дали няма да съберем повече членове, а? Че и да и пуснем всичките менюта и програми за общо ползване. Ей така, за да покажем как НЕ трябва да се държи с клиентите си.
Пишете ме и мен хейтърка днес.

# 385
  • София

Малко се пресолва манджата тук ми се струва. Аз ползвам режимите и тренировките й от години и си общувам по тоя повод и с нея и с екипа й. Като ви чета постовете тук все едно за друг човек става дума. Ако е решила да спре да ви слуша, не ви ли хрумва че може вие нещо да сте предобрили с "положителната и отрицателната критика". Ако е подобна на тая в постовете ви тук и аз бих ви отсвирила.
Правила за участие в група, има всяка група. Както и всички работят за пари.

Отношенията, дори и професионалните искат и малко баланс и умение човек да се вижда малко и отстрани.

# 386
Отношенията, дори и професионалните искат и малко баланс и умение човек да се вижда малко и отстрани.
А, де? Тя не го може. Вече. Simple Smile И наистина сякаш говорим за друг човек!
И повярвай, определено критиките не са били толкова солени, каквито са тук. Просто изказваш мнение, че нещо не върви, питаш защо и как така до вчера присъствали безплатни рецепти, вече не са в сайта и не може да ги ползваш, при положение, че присъстват и в режима ти като линкове, за който си платила! И хоп. Блокиран си. Чао. Simple Smile

# 387
  • София
А, де? Тя не го може. Вече. Simple Smile И наистина сякаш говорим за друг човек!
И повярвай, определено критиките не са били толкова солени, каквито са тук. Просто изказваш мнение, че нещо не върви, питаш защо и как така до вчера присъствали безплатни рецепти, вече не са в сайта и не може да ги ползваш, при положение, че присъстват и в режима ти като линкове, за който си платила! И хоп. Блокиран си. Чао. Simple Smile

Е, това е малко странно - да не е някой новак от екипа й?

# 388
АЛЧНОСТТА е един седемте смъртни гряха, а  минимализма и парите  на Румянка преди всичко и изиграха лоша шега......Правенето на пари изисква и благотворителност поне 10 %, но само ако искаш да успееш, а не да разчиташ на временни програмки, пък и да ги затваряш по-късно...за успеха е нужно  развитие реално

# 389

Е, това е малко странно - да не е някой новак от екипа й?
И така да е, нали на него му се казва какво да прави? Simple Smile
Мариета, уж някаква част от еди си коя тренировъчна програма ли, от козметиката ли, отивала за някаква благотворителност. Сигурно за да се успокоява сама, че все пак не се е превърнала в нещо толкова кофти. Joy

Общи условия

Активация на акаунт