Отговори
# 165

Съкровищница, какво стана с изпита?

Ами........ Embarassedвзех си протокол за 24 Grinning Laughing, т.е. изпита не е на 25 Laughing, сега трябва да започна да чета......... newsm78 Confused

Защо не ви хареса обслужването Thinkingто аз лично нищо не разбрах от обслужването, защото тичах след Калина или бях с камерата, ама newsm78 - трябва да си разпитам гостите дали са доволни newsm78 иначе за децата - наистина се наиграха на воля

# 166
  • София
Привет момичета!Честито на всечки едногодишни бебоци тук. Да са Живи и здрави!
И нас вече ни тресе емоцията, Ще празнуваме на деня с бабите, а събота вкъщи ще има детско парти!
Поръчахме и тотра.
ето я
.
дано да стане същата , защото много ни хареса!
 а сега ще гледам снимки ................ Flutter Flutter Flutter

# 167
  • някъде ... тук ...
Добро утро кафеджийки  Heart Eyes
До сега четох и гледах снимки. Много сладки бебоци и мами (другите роднини да не се сърдят Wink) Heart Eyes Hug
Лилу, чакаме снимики Sunglasses

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ (на патерица)  smile3525 newsm67

Ние бяхме на село и за това не можах да честитя на всички, когато трябва Simple Smile

# 168
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРАНАТА МАРИНА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА ЗАРА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦА МАРТИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНИЯ ВАНИ!

# 169
  • Варна
Здравейте милички,
Много благодарим за милите пожелания за порастналото ми детенце!
Искам да се извиня че не чиститих на Марина, но малко беше натоварено!
Да е жива и здрава Марина, да е весела и честита и все така красива като майка си!!! Много хубави снимки!! пу-пу
Мартин да е живи  здрав!! Весело детство и късмет в живота!!!

Калина и тя е страшна хубавица!! Много хубави парти е имала!

Ние вчера кръстихма Велизара. Църкавата е страхотна, попа беше много мил. Нашта бая рева като я потопиха, и като я извади попа, аз я успокоявам да не плаче, а попа вика '...а то сега се почва..." и позна, докато я помазавше направо в изтрия изпадна... Simple Smile Но след като я преоблякохме с новите дрешки се успокои, и всико продължи нормално. Много хубаво се получи кръщенето! След това се занесохме в един ресторант до плажа и хапнахме, пийнахме и се повеселихме! Днес предстои детското парти! Като приключи и то, ако съм жива ще кача снимки.
Имаме много хубави подаръци и прекрасни емоции!!

Хриси много е хубава торттата! И нашата на снимки изглеждаше по-хубава отколко я получих, но няма да ти пука особено...важен е момента!!! Дано все пак да стане толкова красива!!!

Целувки на всички бебоци!!

# 170
Здрасти,
аз вчера бях доста изморена и нямах сили да пиша.Вчера правихме прощапулник на Лорка.Избра си топка /бях я нарекла за спортистка/ и след това не пожела нищо друго  Laughing .Само с топката обикаляше.Чак след около час си хареса още неща, но някак с пренебрежение.Нямам снимки, само филмче.
А снимчиците на Марти и Кали са страхотни  Heart Eyes.
Хриси, много добре изглежда тортата, дано е такава  Hug .

# 171
Здравете и от мен!
Благодаря на всички за пожеланията! Аз празнувах в София и Гинко много ми липсваше, но идва и неговия рожден ден, който ще празнуваме заедно Simple Smile Вчера си мислех как миналата година на рождения ми ден все още бяхме 2 в 1...

Честито на всички дечица, които са навършили заветната годинка! Колко бързо минава времето...

# 172

Ех, че хубави рожденици и рожденички! Да са живи здрави децата ни, много са сладки. Какви хубави партита и торти, мммм....

Мацки, ще ви разкажа какво ни се случи вчера - неприятно е, за съжаление. Снощи към 7 и нещо вечерта Стилян пребледня и хоооп ми се отпусна и се унася да заспи. А беше спал следобед 2 часа здрав сън. Ужассссссссс, като се шашнах, бързо към "Лора" тръгнахме, там лекарката още по-паникьосана от мен. Лелеее....И аз се сещам, че единственото необичайно нещо, което е ял през деня, беше тютюн от цигара  #Crazy #Crazy #Crazy, хапна си малко. И аз го казвам това на докторицата и тя казва "от тютюна е, сигурно се е натровил". Аз още повече се шашкам. Тя казва, отивайте в Пирогов в токсикологията веднага. Отиваме ние, попадам на някаква спокойна докторица и тя вика "да, може и да е от никотина, той се разорбирал в стомаха и му е станало лошо. Но като го гледам няма страшни симптоми за натравяне, така че бъдете спокойни." Предложи ни да останем през нощта там, но аз отказах, защото тя ни препоръча само въглен и парафин да му даваме, не било необхоидмо на системи да е детето. И аз си казах един въглен мога да му го давам и вкъщи, вместо да се подтискам и да рева цяла нощ в болницата. Ако беше спешно и необходимо, щях да приема... И така. Прибрахме се вкъщи и Стилян все едно нищо му нямаше, като започна да лудува и се смее, вечеря си безпроблемно и си заспинка в 22.00 ч. Като го видях толкова бодър и аз се успокоих. Та, знаете ли от какво може да е това пребледняване, случвало ли ви се е с детенце, дано да е било инцидентно от тютюна, и да му е минало. Токсиколожката каза, че може да е от цигарата. Дано му няма нещо по-сериозно. Повече кутия с цигари няма да му дам, така съжалявах снощи, толкова се ядосвах и корих, ама ще ми е обеца на ухото. Иначе си спа цяла нощ спокоен, сутринта си беше весел, закуси и сега даже пак спинка.
Ох, това е, простете за многословието.
Цунки  Heart Eyes

# 173
Честит рожден ден на Марина!
Честит рожден ден на Велизара!
Честит рожден ден на Мартин!
Честит рожден ден на Иван!
Честит рожден ден на Stun!

# 174
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА   МАРИНА , ВЕЛИЗАРА, МАРТИН и ИВАН !ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 175
Здравейте,
подстригахме Марти, при фризьор. След аматьорското подстригване от мен, този път го заведохме на фризьор. представи се блестящо - не плака, стоя мирно  и се оглеждаше постоянно в огледалото. Сега ви пускам линк към новата ни фотосесия:

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7003&AlbumId=55892

# 176
  • София, център
Юнското човече ден рожден празнува,
може и до късно вече с гости да палува!

# 177
  • София
Много хубави снимки на Мартин и Калина. Мартин е голямо чаровно момченце, а Калина малка прекрасна госпожица  Heart Eyes Да са ви живи и здрави   bouquet
Марти на Бренин е голям симпатяга с новата прическа  Peace
Бубе, а отчет от Конгреса  Thinking Няма да минеш само с едно "ЧРД"  Naughty Аз и в другата тема ще отскоча, но и ти разкажи.
Ваня, и Емма събира фасове  ooooh! Просто няма спасение  Close

# 178
Бубе, а отчет от Конгреса  Thinking Няма да минеш само с едно "ЧРД"  Naughty Аз и в другата тема ще отскоча, но и ти разкажи.

Хотче, спретнах едно ферманче и за тук, но ми изчезна нета и го съсипа! щом остане малко време, ще напиша пак репортажчето!

# 179
Здравейте!
Весела и щастлива седмица от нас  Hug
Разгледахме снимките, много целувки на всички големи деца Simple Smile

Ваня, добре че се е разминало представям си какъв страх си брала. Дано не се повтаря повече  Praynig . А иначе е ясно, че всичко от земята се слага в устата. За малко един камък колкото лешник да хапне моя човек  Sad . Направо изтръпнах Confused

Днес май нямаме рожденници, поне от постоянното присъствие.

Бубе или Сънчо с нетърпение чакаме репортажчето  Grinning

Айде, че ме мързи да пиша

Общи условия

Активация на акаунт