ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА ТЕМА 21

• 23 014
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Май само аз и Моски сме на мнение, че не е фрапиращо отслабнала Grinning

Велислав е във Варна, Дона още ли си там?

Да!! Тук съм!!!Сега вече ли е във Варна? Как разбра?
В неделя със сигурност е тук заради филма, но сега?

# 31
Гледах новините по Нова и дадоха репортаж за началото на фестивала във Варна и видях Велислав, беше със синя риза. Simple Smile

# 32
Гледах новините по Нова и дадоха репортаж за началото на фестивала там и видях Велислав, беше със синя риза. Simple Smile

Охххххх......свга някой ако каже къде точно във Варна....пффф, освен да тръгна по улиците Joy

# 33
За бате ви Слави не знам, но Тони и Марио са някъде тук - имаше заря в морето Joy

# 34
Вере, това са ѝ крачетата от миналия сезон. Честно казано, на мен и тогава си ми изглеждаше доста слабичка

На мен ето тук ми се стори, че крачетата ѝ са по оформени, в никой случай дебели, просто не толкова кльощави.

# 35
Вере, това е от дънките, все такава си е.
И моля ти се да пратиш мъжа ти спешно до Варна, че Дона не може да го локализира, камо ли да се снима с него Joy

# 36
Дона Уотсън, на какво съм те научила? Animal Joy Cat Разследвай!

# 37
Дона Уотсън, на какво съм те научила? Animal Joy Cat Разследвай!

Е, нямам никакви улики. Имам известни предположения в кои заведения може да е...ако е излязъл на заведение.
Току що казах  на приятелката ми "абе дали няма да е в едисикой бар? Твърде е вероятно да е там." Получих поглед "ти си луда" Joy

Поне една снимчица да имаше..

# 38
Какви дънки, какви 5 лева.Този гръб и от луната го познавам.
Майче, как успя да го познаеш за 4-те секунди, които го дават? Joy

# 39
Е ми, Зайко, племенника ги хранеше с брауни омазвайки телевизора, та нямаше как да не забележа в този момент Joy

Малко офтопик, но виждайки как американска телевизия оставиха една от звездите си на вълците да обира международен негатив, не се учудвам на нашите, че не направиха нищо зимата.

# 40
Кевин Спейси ли?

# 41
  • София
Майче, май нещо съм пропуснала, какво е станало зимата и какво е трябвало да направят нашите Simple Smile

Иначе за К. Спейси е ясно

За гърба на Батко не знам, но за ушите - разпознавам ги веднага Wink

# 42
Майче, май нещо съм пропуснала, какво е станало зимата и какво е трябвало да направят нашите Simple Smile

Иначе за К. Спейси е ясно
Мисля, че говори за хейта към Велислав и Димитър и обидите - че били грозни, не били талантливи, как влизат в сериал с такива звезди и тн...

# 43
Батьо е супер разпознаваем, аз като гледах репортажа, веднага го фиксирах - ръста, косата, гърба, синята риза. Тоя човек явно е пристрастен към сините ризи. Grinning

# 44
Който гледа телевизия разпознава, който използва телевизора само да се тренира да бърше прах от него, чака на вас да го просветлите.

Общи условия

Активация на акаунт