ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА ТЕМА 21

• 23 426
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Скрит текст:
за довечера какво искате?
1. Речта на Марио като предлага брак
2. Извинението на гърчещият се по пода Марио
?

Скрит текст:
Гърчещ се Марио ми е доста интересен Smile

# 601
Доне,  искам всичко. Само не и да слушам депресиращи прогнози за разделяне. Ще се потръшкат първите 15 епизода, ще изгърмят една заря, една торта ще язядат и аувидерзен Банков чупи си главата. После с друго ще си тровят нервите. Joy

Ще дочакам ли да видя на Зорница единственият й проблем да бъде каква рокля да си купи за свадбата й с Марио Smile Аман значи от драми и проблеми за милото Зори.

# 602
Пичове, не разбрахте ли, че зарята няма да е за МиЗ, а за ТиА? JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Сори Hug

# 603
Росииии добре, че се появи ти да ни влееш малко разум. JoyKissing Heart

Моски, твоята еретична мисъл и  на мен ми мина през ума, но после се разколебах. Ако не лъжа част от думите на Марио бяха "не знаеш какво чувстваш". Е чак пък Банков да не знае?

Иначе и аз си мисля, че Марио в този момент защитава Зорница от Банков, защото вижда, че той й причинява болка. И не мисля, че Марио е толкова гаден, че да целува Зорница за сбогом едва ли не, той като побеснее не му е до това. Grinning

# 604
Така, аз идвам с още малко разсъждения по темата.
Пак правя паралел с миналогодишното промо, там ни дадоха за Марио, Зорница и Тони две сцени, които обаче бяха така хванати, че много точно пресъздаваха отношенията им - Марио и Зорница се целунаха, а Тони разсмиваше Зорница.
Ако следваме този паралел, аз виждам Марио, който проявява любов (целува я) и грижа (репчи се на Банков) към Зорница и една Зорница, която ясно и категорично отблъсква Банков.

Целувката на Марио на мен ми прилича като - Зорница е разтревожена от нещо, което за Марио изобщо не е тревожно и той ѝ лепва там една целувка да се успокои и всеки по пътя си - той вкъщи да готви, тя на работа Grinning

Е, Яни, Банков знае ли какво чувства - с жена си е, а налита на Зорница.

# 605
Росииии добре, че се появи ти да ни влееш малко разум. JoyKissing Heart

Моски, твоята еретична мисъл и  на мен ми мина през ума, но после се разколебах. Ако не лъжа част от думите на Марио бяха "не знаеш какво чувстваш". Е чак пък Банков да не знае?

Иначе и аз си мисля, че Марио в този момент защитава Зорница от Банков, защото вижда, че той й причинява болка. И не мисля, че Марио е толкова гаден, че да целува Зорница за сбогом едва ли не, той като побеснее не му е до това. Grinning

Обаче ме кефи адски репликата :
- К ' во прайш, бе ?!? Някакъв проблем ли имаш ?!?

# 606
Вере, протективният Марио, който директно отива и дръпва Банков за ръката и  започва да се разправя с него, просто ми пълни душата. То и това е показателно за отношението му. Ако имаше проблем и притеснение със Зорница, беше по-вероятно да се насочи към нея и да я пита какво прави тя?

# 607
Моски, целувката ми прилича на тази, когато Тони беше поканил Зорница на операта, а тя го отряза, след което Марио се появи, а тя искаше вече да му кажат. Тогава беше почти същата и то за успокоение.

# 608
Обаче ме кефи адски репликата :
- К ' во прайш, бе ?!? Някакъв проблем ли имаш ?!?

Ми то от некултурен гамен к'во друго да  очакваш? Joy

# 609
Моски, целувката ми прилича на тази когато Тони беше поканил Зорница на операта, а тя го отряза, след което Марио се появи, а тя искаше вече да му кажат. Тогава беше почти същата и то за успокоение.
Точно, Яни, и аз за нея се сетих Simple Smile

Аз очаквам продължението на сцената в горичката да бъде Банков нещо да му се изрепчи в отговор, Марио да надвисне над него заплашително, Зорница да го дръпне да си тръгват и Банков да се тръшне на пейката сам и страдащ, а Марио да пита Зорница дали е добре. И да ѝ каже, че ще му счупи главата Grinning
Любопитно е наистина как са се озовали първо двамата там и после Марио. Simple Smile

# 610
Мда Моски, ако трябва да съдим по онези две снимки, които имахме тук трябва да е точно така.

# 611
Слагам снимка на Марио и отварям молитвеника на страницата за любов и смирение 🙏

# 612
И на мен много ми се иска думите на Марио да не са към Зорница, обаче тонът ме притеснява. Дано е монолог 🤞

Сцената на покрива, ми създава аналог със сцената в мазето при боксовата круша - Какво ще кажеш да по крещим ? Марио може да е горе с нея и да й помага да се справи с шока.

# 613
Честно да ви кажа, след като се поуталожиха емоциите и мина време от гледането на промото, в съзнанието ми остана като емоция от него усещането за тъжна и наранена Зорница и обичащ я и грижещ се за нея Марио. И вярвам, че това  ще е есенцията на техните отношения, докато Банков се разкара от хоризонта.

# 614
Сега прочетох коментар на една от фб дамите, че се надява магията на любовта между Банков и Зорница да се върне отново. Е как така бееее?Joy Нали уж искаха да е с жена си? Или те като видяха първата сцена между него и нея вече припаднаха от кеф и омекнаха? Joy

Общи условия

Активация на акаунт