ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА ТЕМА 21

• 23 409
  • 730
  •   2
Отговори
# 615
Аз пък си мисля, че Зорница ще си крещи сама на покрива.

# 616
Аз пък си мисля, че Зорница ще си крещи сама на покрива.
Марио ще я чуе и ще дотича да крещи с нея. Grinning

# 617
Ние не знаем какво е истинска любов.

# 618
Е аз вече съм сигурна, че началните думи са част от монолог. Защо ще казва на Зорница - Не знаеш къде се намираш. По- скоро са думи извадени от контекста - когато еди какво си се случи, не знаеш къде се намираш и т. н. 

# 619
Ще му дам шанс на Банков да ме опровергае, но за момента се очертава като страшен мухльо - зарязваш Зорница, после се връщаш, с жена си, виждаш, че е сгодена, позволяваш си да я притесняваш и даже я стискаш за ръката?!
Дай боже всекиму такъв мъж Joy

# 620
Яни, те хем я анатемосват, хем я искат, страна работа Joy

# 621
Ще му дам шанс на Банков да ме опровергае

Това все едно не съм го прочела. Тъкмо влезе в правия път и нещо.... Thinking

Банков е Мъжът!

А това Банков и Огнянова да се съберат JoyJoy

# 622
Не съм ги чела, а и нямам особено желание. А мисля знам какво пишат, нищо ново под слънцето. Тук ми е по-забавно, поне се и шегуваме на гърба на Марио Joy

# 623
Доне, виж сега, след като е добре да изчакаме да видим какво става преди да изгорим Зорница и обесим Марио, е добре и Банков да има равен шанс преди екзекуцията Grinning

# 624
Доне, виж сега, след като е добре да изчакаме да видим какво става преди да изгорим Зорница и обесим Марио, е добре и Банков да има равен шанс преди екзекуцията Grinning

Амиииииии....чакай да помисля, мисля, мисля......ТЦ! JoyJoy

# 625
Е не, аз съм му набола в окото вуду куклата още в края на четвърти сезон. Никакъв шанс. Все едно да ме накараш да харесам и дам шанс на Васко. На едно ниво са ми. Animal Smiley Cat

# 626
Абе я се загледайте в дрехата на Зорница при целувката, тя е бяла, ама изглежда всъщност цивилна, има някакви набори на гърба. Тоест не е като той цивилен, а тя работна.

# 627
Абе я се загледайте в дрехата на Зорница при целувката, тя е бяла, ама изглежда всъщност цивилна, има някакви набори на гърба. Тоест не е като той цивилен, а тя работна.

Е той нали й обеща да я целува навсякъде я болницата. Не е казал, че ще са в работно облекло.
Да, цивилна е

# 628
Неее, Доне, имам предвид, че изглеждаше сякаш той е цивилен а тя работи и той я целува за чао или от рода. А се замислих, че може просто да си тръгват и да я целува ей така, от любов. Grinning

# 629
Неее, Доне, имам предвид, че изглеждаше сякаш той е цивилен а тя работи и той я целува за чао или от рода. А се замислих, че може просто да си тръгват и да я целува ей така, от любов. Grinning

Значи, излагаш се! Той винаги я целува от любов, дори когато й е бесен.
Москита, к'во ти стаа бе, съфорумката ми?

Общи условия

Активация на акаунт