ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА ТЕМА 21

• 23 383
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
ААааа Банков не ме интересува Animal Smiley Cat да си полудява, на луната, ако иска да се качва и там да си направи харакири.

Дона, видя ли фойерверките сърце току що? Animal Joy Cat

# 691
Да, Перличке, и според мен съвпадат.

Злати, гласът на Ина - когато живееш сред вълци, ставаш вълк.

# 692
Моски, цялата ни теория за розовото и пуснатата коса стана на пух и прах заради сцената на покрива Joy

# 693
Искам да отбележа, че явно всички са с лоша дикция, понеже на никой не му се разбира какво говори от първия път и проблема не е с озвучаването.Всъщност само Диана се справя, на Зорница от раз и разбрах, колко е въодушевена от налазването на Банков. Grinning

# 694
Ох, тъкмо идвах да казвам, че откъм Витоша имаше заря Joy

Ами може да му е отказал дроба, защо иначе не го показват?

# 695
Донааа, момчето специализира при Мишева някъде бе. Затова не го дават. Grinning

# 696
Как ще му откаже дроба като е под зоркото око на Шипкова.
Тя е изкарала съкратен курс при Марио, как да задушаваме Тони, докато се грижим за дроба му. Scream

# 697
Моски, цялата ни теория за розовото и пуснатата коса стана на пух и прах заради сцената на покрива Joy
Хахахахах, да! Обаче като Банков нежно я галеше по ръката, преди това дърво да прекъсне любовната им игра, пак беше на плитка Grinning

Шипкова така ще го обича и обгрижва, че към средата на сезона Тони ще избухне я ридания - искам си батееееееее Sob

# 698
Моски, веднъж ме убеждаваш, че плитката не значи нищо вече, сега друго казваш.... сега на кое да вярвам

Дона, зарята не беше откъм Витоша Animal Joy Cat сърцата се виждаха от друга посока Animal Heart Eyes Cat

# 699
Милинкият...от трън та на глог малко стана неговата Joy Да си взима сам една квартирка и да си пържи филии от хляб от лимец Joy

Яница, ако ще специализира, да в я св. Кирил. Инапе ще ви надуя главите

Ди, многл добре знам откъде беше, всеки уикенд има заря в махалата Joy Не е откъм Панчарево, не се надявай

# 700
Нищо не значи, Ди, на това вярвай. Снимат в жегите и затова е все вързана. Wink
Вярваме на вчерашната снимка, на която си беше с пръстена и на днешното стори от рапорт залата, че седеше до Марио. Явно още не я е изгонил, ама това е щото не е истиснки мъж.

А в промото не обсъдихме, че щом ще гледаме как Зорница сънува розови съноща с Банков, значи ще ги видим къде живеят влюбените гълъбчета Wink

# 701
И със секси нощничка. Най-важното. Heart Eyes

# 702
И аз си го мислих това , Моски. Ще видим апартамента на Зорница.

А Тонини Шипкатабкъде ще живеят? Ще живеят линзаедно?

# 703
Ох, тъкмо идвах да казвам, че откъм Витоша имаше заря Joy

Ами може да му е отказал дроба, защо иначе не го показват?
тук имаше😂 не мога да повярвам, че чак при вас се е чуло🤪😜

# 704
За Тони и Шипкова не съм сигурна.По-скоро си представям Тони да живее, в някое гнездо за пържене на филии, а Шипката понякога да се прибира и при баща и, защото нали е вдовец.Но по-голяма част от времето да е при Тони. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт