ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА ТЕМА 21

• 23 346
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Хахахаххах, успях да шокирам аудиторията Joy
Значи имало начин и Тони да се облажи чрез Зорница? Ех, ако знаеше той, още в пети сезон щеше да се обади на Цонев...вместо да купува билети до нос Хорн
JoyJoyJoy

# 676
Пуснах си промото за 50ти път днес. Шок Animal Joy Cat Писъкът на Зорница на финала е ужасно болезнен Animal Crying Cat Face Тя не крещя така за детето.

# 677
Пуснах си промото за 50ти път днес. Шок Animal Joy Cat Писъкът на Зорница на финала е ужасно болезнен Animal Crying Cat Face Тя не крещя така за детето.

Абе....Тони да не е отхвърлил дроба? Scream

# 678
За мен това е в деня когато Банков се връща с цялто си домочадие.Тя крещи от бяс и отчаяние.
А какво стана с обещанието на Банков, че никога няма да се връща.Мъж на място. Grinning

# 679

Абе....Тони да не е отхвърлил дроба? Scream
на море е още😁

# 680
E, как ще прави романтична изненада на Албена в гората с отхвърлен дроб Joy
Писъкът е ужасяващ, къса ми се сърцето за Зори Persevere И аз мисля, че е в деня на завръщането на Банков и жена.

# 681
Абе, Дона, момчето кипи от живот, ти го пращаш пак на смъртно легло. ц ц ц

# 682
Едно нещо знам - поне ще се насладим на хубавата игра на двамата, Диана е царица на тъжните сцени. Heart

Мен тоя крясък просто ме влудява, толкова отчаян изглежда. Цялата Зорница изглежда здраво на ръба - в леглото, в гората, в кориддора, на покрива...единственото, което ме успокоява е това, което витае около Марио -спокойствие, грижа и любов.

# 683
Да в промото има Марио целуващ Зорница и Марио бранещ Зорница.
А тя е бясна и тъжна.
За думите в началото вече казах.
Единственото, което ме закопа е постъпката на Банков, наистина не го очаквах признавам си.

# 684
Едно нещо знам - поне ще се насладим на хубавата игра на двамата, Диана е царица на тъжните сцени. Heart

Мен тоя крясък просто ме влудява, толкова отчаян изглежда. Цялата Зорница изглежда здраво на ръба - в леглото, в гората, в кориддора, на покрива...единственото, което ме успокоява е това, което витае около Марио -спокойствие, грижа и любов.
Цариц на тъжните сцена, ама пък каква хубава усмивка има. Крясъкът ме побърква повече и от думите на Марио, защото някои по-тежки може да са го предизвикали.
Обаче ти чета поста и ютюб на фон ми е пуснал песен и се чува едновременно - Твойто лице може да спре дългата зима в моето сърце. Твойте очи са мойте мечти, завинаги ти си част от мен. Случайност? Animal Smiley Cat

# 685
Профилът на двамата в това промо отговаря точно на начина, по който изглеждат на официалната снимка.

# 686
Зайо, и аз не го очаквах - да я потърси, да поговорят - да. Но да я дърпа и тя така да извика, честна дума, настръхвам и заедно с това съм благодарна, че Марио беше на крачка от тях. Направо ме плаши Банков - шамари, стиснати ръце...

Перличке, там където са подредени ли?  Аз там нея я виждам тъжна, а него нащрек да я брани.

# 687
Любов, любов.Как те плаши.Нали трябваше в правия път да я вкара.Заел се е .
50 нюанса сиво.

# 688
Hякой може ли да ми преведе какво казват след 0:17. "Kак да ти го обясня, миличък. Kогато живееш със....., ставаш......" Cто пъти го връщам и нищо не чувам. Даже не мога да разбера кой говори, това Aни Пападопулу ли е?

# 689
Аз я виждам притеснена и разстроена, но това е все пак снимка, няма как да предаде всички емоционални състояния, улавя само един момент. Но като цяло за мен нещата съвпадат.

Злати, "когато живееш сред вълци, ставаш вълк". Това чувам аз.

Общи условия

Активация на акаунт