ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА ТЕМА 21

• 23 376
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Не, не за него, за Джим Парсънс, тъй като обявиха, че 12 сезон на Теорията ще е финален и последващо, че той е причината за това - не е искал да подпише за още 2 години, а е било всички седем актьора или никой. Та го пуснаха него по пързалката и понася целия хейт в момента, а никаква реакция от тяхна страна макар те да я забъркаха кашата.
Да, именно за хейта към Велислав и Димитър в началото, а и след това.

Моски, сетих се и аз за синьото Grinning

# 46
  • София
Е какво сега, ще ме карате да пускам телевизора, във време когато не дават сериала или има футболен мач (това а мъжа ми). Ми ние очакваме от Батко нещо снимки, видео от сериала, а той в новините.

О, Майче четох днес. Много жалко

Батко все в синьо, защото е левскар. А я как добре му стои червено

# 47
Роси, така е, така се бях зарадвала на спойлерите за премиерата(ще бъде як епизод) и след това новината за финален сезон ме натъжи, макар да го очаквах Sad

Грешен отбор си е избрал Joy

# 48
Роси, така е, така бях се зарадвала на спойлерите за премиерата(ще бъде як епизод) и след това новината за финален сезон ме натъжи, макар да го очаквах Sad

Грешен отбор си е избрал Joy
Не е по темата, но един от 7мината е взел правилното решение. Фен съм на Теорията още от първия епизод, но им беше време за край.
Междудругото Саймън Хелбърг още миналата година каза в интервю, че 12ти ще им е последен.

# 49
Хм, последните снимки на Диана - синина на бузата, бинтована ръка.... Да нямаме ново гневно промо другата седмица 🤨
Сигурно си внушавам, защото с това облекло едва ли, ама ми се иска ☺😍

# 50
Хм, последните снимки на Диана - синина на бузата, бинтована ръка.... Да нямаме ново гневно промо другата седмица 🤨
По-скоро екранната й половинка е във Варна, тя не снима и се забавлява, като си прави снимки Simple Smile

# 51
Хаха, и аз си мислех същото Joy Може дс се готви да ступа някой.

Сънувах, че ми е писал модератор с искане да намаля романтичния си спам в темата, да не пиша толкова лигави неща. Почнах да се оправдавам - ама аз не пишаааааа Grin

# 52
....Фен съм на Теорията още от първия епизод, но им беше време за край.
Междудругото Саймън Хелбърг още миналата година каза в интервю, че 12ти ще им е последен.
Излезе ми статия ,че освен че ще е последен сезон ,а и любимецът на Майчето щял да се омъжи за дългогодишния си приятел.

# 53
Елииии, стара е статията Kissing Heart Ожениха се вече (актьорът и гаджето му)

Или който я е писал, толкова  е разбрал

# 54
Доне,дори на телефона виждам ,че си с комично-гневния аватар 😁
Нали си във Варна и си почиваш ,я сложи нещо ала Тонич😉

# 55
Доне,дори на телефона виждам ,че си с комично-гневния аватар 😁
Нали си във Варна и си почиваш ,я сложи нещо ала Тонич😉

Веднага!
Аз таковаааа защото някои поискаха да не го сменям аххахахха
Ей сега слагам нов Simple Smile

Едит: Готово. Абе гледам си снимките в телефона - само на мен ли минсе струва, или Тонич не се е усмихвал много в 5 сезон? Все едно сериозно-тъжно-гневни снимки имам

# 56
Не познахте дами, за новото промо, явно е днес, ама явно и няма значение за нас. Joy

# 57
Не познахте дами, за новото промо, явно е днес, ама явно и няма значение за нас. Joy

Ново промо ли има? Сега лк го пуснаха? Без нашите ли е? Я кажи, след малко ще мога да гледам

# 58
Да, Доне, не съм го гледала, Ванилия е писала в другата тема, но съдейки по преразказа й, явно няма да ни развълнува Sad

# 59
Ааа, да, видях ей сега. Ще пробвам малко по-късно да го кача (сега нямам достъп до телввизор)

Общи условия

Активация на акаунт