ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА ТЕМА 21

• 23 379
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Mоски, проблема за мен е главно физиономията на Зори - една тъжна и продължава да е със затворени очи дори след края на целувката, все едно иска да запечата този момент за дълго.

# 631
Ами успокоява я. Може да е всичко - Банков, някой заплетен случай, друг проблем, за който не подозирсме

# 632
Добре де, само от любов,  а не И нещо друго. Wink

Майче, да, тя е кахърна, но тя така смръщена изглеждаше и на покрива като я целуна. И след няколко секунди се усмихна.
Нно наистина и на мен ми напомня за целувката преди проваленото кино.

# 633
Сега го изгледах със звук. Зорница така силно и ясно извика на Банков да я пусне, защото я боли, че няма начин Марио да си помисли нещо друго. Леле, каква кахърна и виновна физиономия имаше Банков, когато Марио се намеси. Joy Промото обаче е най-якото от всички досега. Даже ме кефи и директора как реди Банков. Joy И да, според мен началните думи са от монолог и не са насочени към Зорница директно.

# 634
Като я успокояваше за аборта и я целуна пак беше тъжна.За мен и тук е така, тя е много тъжна и той я целува в знак на любов. И е тъжна, заради наглостта на това леке Банков, а не заради пациент. Angry

# 635
Аз пък си мисля дали не е възможно крещенето на Зорница на покрива да е след първоначалната й среща с Банков и след това целувката на Марио, за да я успокои.

# 636
Яни, възможно е, Зорница няма да пляска с ръце като го види.
Обаче в промото имаме една тъжна, плачеща, крещяща Зорница, но не и такава, която хвърля белтъци към Банков. Уверена съм, че няма да я видим колебаеща се, просто имам такова дежа вю с намека, че е станала разпоретина в началото на пети сезон, че не е истина Joy
За мен гранде въпросът е ще оплеска ли Марио нещата или не.

# 637
Моски, най-много да оплеска нещата с нервите си и хубавичко да натупа Банков в горичката. Joy

# 638
Ако имаш такова дежа вю, някакъв шанс да имаме секс дежа вю? Знаеш - фаянс, фуги, душ, вода, гръбче?

# 639
Eeeeeх Дона, по много от това дежа вю искам, ама...Joy

# 640

Като няма да дават Тони, поне секс сцени да има. Ама от правилните хора нали...

# 641

Като няма да дават Тони, поне секс сцени да има. Ама от правилните хора нали...

Разбира се! Ти да не искаш секс сцени с Банков и Ева? Те са за други хора. Joy

# 642
А да бе, Дона, някоя пак под душа или на поляната, да се възмутят тея от фейса съвсем. Само нагон ти е в главата, това не е любов, а секс Joy

# 643
Много ме кефи обаче как ентусиазмът ни постепенно се появи, а сутринта друга песен пеехме. Joy

И да си кажа, че на тъста Цонев може и да му стана фенка, ако продължава така да поставя на място Банков и да си го реди като в промото. Толкова да ми е черен този доцент великият, че си го заслужава това, даже му е малко. Joy Хич не съм зла, да не си помислите нещо? Joy

# 644
А да бе, Дона, някоя пак под душа или на поляната, да се възмутят тея от фейса съвсем. Само нагон ти е в главата, това не е любов, а секс Joy

Аз от любов не разбирам. Не зная какво е това.
Ония дюшеци Марио и Тони трябва да ги спукат от...нали Smiling Imp

Яни - браво! Професор Цонев - президент!

Общи условия

Активация на акаунт