ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА ТЕМА 21

• 23 369
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Аууу, много добре ти седи аватара, Дона.

Моски е безкрайният оптимист, тя държи фронта да не се обърнем към тъмната страна Joy

# 646
Аууу, много добре ти седи аватара, Дона.

Моски е безкрайният оптимист, тя държи фронта да не се обърнем към тъмната страна Joy

Аааа и Роси като влезе ни просветна малко.Joy

# 647
И Зайко! Аз сутринта бях в лек шок, но тя ми би два шамара Joy

Сега съм в супер форма и потривам ръце в очакване Sunglasses

# 648
Пляяяяяяс един шамар, пляяяяяяс втори шамар. Че да не омекваш към Банков. Зашлевих ти такива, каквито той удари на Зорница в четвърти сезон Joy

# 649
Офф, аз може да не ги чета у фейса, ама приятелка се грижи да ме информира с настроенията чрез скрийншотове Joy. Убеждавам се, че тея дето блеят срещу Зорница, всъщност я искат за Банков, ще ме уморят тия хора Joy

# 650
Офф, аз може да не ги чета у фейса, ама приятелка се грижи да ме информира с настроенията чрез скрийншотове Joy. Убеждавам се, че тея дето блеят срещу Зорница, всъщност я искат за Банков, ще ме уморят тия хора Joy

Хахахах да, и понеже пиленцето литна от клетката сега се чудят какъв грях да й измислят и как да я очернят. Стане ли въпрос за Банков/Вергов думите се извъртат както на тях им изнася, стават слепи и глухи. Joy

# 651
Млък. Той е истински мъж. С ръката,  с която и биеше шамари сега ще я раздърпва, за да я вкара в правия път. Grinning Дисциплина трябва.

# 652
И държа да кажа. Не знам кой какво е разбрал от промото, но аз ще се пукна от кеф, като гледам Марио с каква настървеност я брани от онзи да не я тормози и как ама грам не му дреме доцент ли е или супермен.
Даже ако са скарани Марио и Зорница и той въпреки това скача да я защитава, още по-яко. Grinning

# 653
Аз в моята глава вече имам сюжет Joy
Поставям го на обсъждане, щото вие клоните към тъмната страна, но пък аз съм с розовите очила Joy

Значи, Ева ще се върне с баща си в България. Може би той ще се прибере и ще стане директор на болницата и ще си я вземе при него. Колебая се дали преди това няма Банков да й каже за детето, но Банков ще е в немилост. Очаквам даже да не му дава да вижда Ева, която примерно е зле.
Банков отчаян и самотен почва да прави крачки към Зорница. Зорница въобще не ще и да чуе за доцента, но е разстроена - той я е наранил, аборти, а дори и факта, че я търси може да я разстрои. Мен примерно ме разстройва тая наглост Grinning
Сега, вариант 1 Марио погрешно я разбира, вариант 2 Марио я брани като бясна мечка и я гали успокоително, но при всички положения не очаквам това да продължи дълго и той бързо ще знае, че Зорница е наранена, а не разколебана. От там вече превключва на мечка стръвница, скръцва му със зъби, обещава му обичайните неща и Банков се оттегля да си ближе раните. И след това очаквам да почне работа, щото Ева е натиснала тате.

Зайо, всички се хващат за думите на Марио, а не гледат поведението на двамата. Затова после ще бъдат изненадани Wink

# 654
Москита
При Вариант 1 имам сценарий за любовна извинителна реч. Така чееее, обмисли го Wink
При Вариант 2 не виждам къде си включила боя, който Банков ще отнесе от Краля Елен?  Моля ти сееее, искам да го набие, моля ти сееееее, като детенце за сладолед ти се моля, гледам жадно като Зорничка чакаща целувка

# 655
Трябва да го прасне, и аз съм много за. Той на Врабчев за по-малко налетя, сега ли ще кротува Joy

Обаче ако го удари Зорница едва ли ще се радва като нас Rolling Eyes

# 656
Доне, при вариант 1 Марио се заблуждава, известно време мисли, че Зорница се колебае, разбира, че е бъркал (при гората няма как да се объркаш колко точно го иска Банков), включва на скорост и го отупва.
При Вариант 2 Марио от самото начало знае какво иска Зорница, известно време е търпелив към Банков, щото Зорница го укротява, накрая му писва, щото не разбира от дума и пак го отупва Joy

Сега го гледах вече на спокойствие - гласът на Марио в началото не звучи като него, звучи като гласът му зад кадър, ако ме разбирате. Simple Smile

# 657
Сега го гледах вече на спокойствие - гласът на Марио в началото не звучи като него, звучи като гласът му зад кадър, ако ме разбирате. Simple Smile
Казваш ясна дикция има тогава, иначе какво му се разбира през останалото време Joy

# 658
Хахаха, Майче, да! Ясна дикция и леко монотонно, разказващо говори сякаш. Като се колебая дали последната част „и е крайно време да си отговориш” не е от друг момент, но началото определено ми звучи като монолог и то звучи като първата част да е отрязана, някак почва от нищото.

# 659
Доне, разрешаваш ли да ти похарчим темата до довечера? Joy

Общи условия

Активация на акаунт