Мъж Телец -16

• 55 063
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • София
То верно е катастрофа. Овен и телец се взимат често. По някое време на овена му/й писва от тоя телешки мързел и бездействие и си тръгва. А телето след връзка с овен излиза опустошено и емоционално не може да се отърве от връзката. Пожелавам ви щастие и късмет. Обувай панталона, защото двигател на тоя брак ще си ти Blush

# 121
Не мисля,че на Овена ще е проблем да е двигател на връзката 😀 Може пък да е по деен телец като мен 😀

# 122
  • София
Не е проблем в началото. Но след години писва.

# 123
  • София
То на мене ми е писнало, че съм кротка Дева.

# 124
  • София
Хахах ами до "катастрофата" се стигна толкова лесно и непринудено, че дори за мен самата беше изненада. Познаваме се от доста години (над 10), но сме двойка от малко повече от 3г. Подкрепям това, което Асен казва по-назад в темата - че разни женски номерца не им минават (поне до момента съм с такова впечатление). Истината е, че излизах от дълга, свръх натоварваща връзка и като цяло не бях сигурна дали изобщо ми се занимава да се впускам в нови приключение. Вероятно и заради това бях крайно директна и откровена, дори остра на моменти. По негови думи, в началото това малко го объркало, но толкова бързо влезе в моя ритъм, че по-скоро аз бях тази, която е по-несигурна и се колебаех дали ше успея да се справя с него. Едно от първите неща, които разбрах още в зародиша на връзката е " че не трябва да му се качвам на главата." И ако трябва да съм максимално искрена, дори ми харесва той да ме води (нещо, което не ми се беше случвало до момента.) В никакъв случай не е мързелив, дори напротив- суупер деен. Вярно,  по-трудно взима важни решения, но ги разкостя от всички страни, за да е сигурен, че да правилните. Аз естествено, типично по овенски все прибързвам, избухвам си, но толкова бързо ми минава, дори по-бързо от времето, отнело ми да запаля фитила. Понаучих се малко на търпение покрай него, но само малко.. За сериозните неща сме на едно мнение, с мн мн леки и поносими разминавания (поне засега). Ако това има значение- аз съм с Луна в Овен и асцендент Козирог, Меркурий, Венера, Марс в Риби ; неговата Луна е в Стрелец, асцендента е Рак, Меркурий и Венера е Телец, Марс в Овен.. Леле, дълъг пост стана, съжалявам много, в случай, че съм отегчила някого...

# 125
  • София
Дам. Телец с луна в стрелец и Марс в овен. Моя телец е със същите положения Joy Един ден мързелив, на другия като се юрне да ходим някъде, та няма спирка. Имаш в картата бая водица в риби, та се получава добре, поне на пръв поглед. Интересно е, че твоя телец има сходни положения с моя, а ти имаш бая планети в знаци като мен. И историята с бившия и несигурността за нещо ново прилича на моята предистория. Интересно.

# 126
  • София
Това вероятно обяснява факта, че съм съгласна с написаното от теб във всеки един пост ( попрегледах и предната тема) 😁 А това за юркането по разни места също е толкова вярно и тооолкова обичам тея моменти...

# 127
  • София
Четейки темата назад, изпитах желание и аз да се изкажа по въпроса за връзката м/у мъж Телец и жена Водолей. Но от сега казвам, че моето мнение е по-скоро субективно и нямам за цел да ангажирам някого с него, тъй като става дума за моето Теле и бившата му Водолейка. Както казах, с него се познаваме от преди, така че имам някакви бегли впечатления от въпросното момиче и като цяло от връзката им, затова и ще си позволя да коментирам. По негови думи- тези отношения били крайно натоварващи и объркващи. Малко след началото на връзката, тя започнала да си позволява да го обижда, да прави сцени пред негови близки приятели. Преобладавали моментите, в които се опитвала да подхранва собственото си самочувствие, принизявайки него. Натяквала стари ситуации и изтъквала причини, повтаряйки, че е повече от него, че трябвало да се старае повече, за да я задържи, че нямало да намери друга като нея и т.н. Правела фасони и уж се разделяли по нейна инициатива, но не я ли потърси 1 ден, следвало напористо звънене и писане с реплики от типа на: "ама ти като знаеш, че съм ти сърдита, защо не ме търсиш, за да ми се извиниш и да се постараеш да оправиш нещата?"; "Ти не ми обръщаш внимание!" ; "Предпочиташ приятелите си пред мен, те ли са ти по-важни?" и пр. След което отново следвало тръшкане и сърдене. Той твърди, че многократно се извинявал, без дори да разбира изцяло причините, поради които е сърдита, воден от желанието просто да прекрати спора. Споделял е, че му е мн трудно и не иска да се съобразява и премисля всяка своя дума, понеже репликата можело да се изтълкува погрешно и после да му бъде натяквано със седмици. Мразел, когато види, че нещо не е наред и я питал 10 пъти-
какво ти е, тя отговаряла с троснатото "нищо!" Казва, че често опитвала да му вменява чувстно на вина. От части признава, че в последствие наистина спрял да й обръща толкова внимание, понеже не искал по цял ден да виси на телефона, цитирам: "Аз да не съм телефонистка, че по цял ден да стоя залепен за телефона, пращайки нон стоп безмислени сърчица и целувки и да се обяснявам в любов като шматка, се едно, че няма да се видим след няколко часа. Та това си е абсолютна загуба на време!" (Това твърдо го потвърждават, хич не ги обича тея писаници. Отговаря ми с- да, мхм, аха, айде, ок...) Естествено, спряло да му пука постепенно и се отдръпнал, но тази история продължила почти 3год. На въпроса ми -Защо и как е изтърпял толкова време в такива отношения, отговаря, че и той самият недоумява, бил още малък, първа сериозна връзка и т.н. В някакъв момент просто се примирил със ситуацията, от жените, които срещал преобладавали такива с идентично поведение и обноски, бил вложил мн енергия и време в тази връзка, чувствал, че до някаква степен имал ангажимент към нея, не му се впускало отново в разни приключения и като цяло  май искал да избегне тоя период на опознаване. Но след поредните драматични излияния му паднало пердето и "запалил" кеца. Последвала поредица от настъпателно търсене, смесени емоции- от трогателни извинения до обвинения и грозни обиди, но не се трогнал и тва окончателно бил краят. С мен се държи по съвършенно различен начин. Разбира се, дори след години се усещаше отражението от тази негова връзка, но пък и аз бях тотално изчаткала по онова време, така че нямам никакво основание и право на претенции, че е подходил преднамерено, резервирано и т.н. (да вметна, аз излизах от дъълга, свръх натоварваща връзка с Рак!), бях крайна, дори груба и невъздържана, режех всякакви опити за комплименти, абе по-скоро не знам той как ме изтърпя, а не аз него. Но като ми влезна и той остро няколко пъти и започна да ми изстрелва всичко директно, ми грабна вниманието. В началото не осъзнавах дали го харесвам или по-скоро мн ме дразни и това провокира интереса ми. Но набързо в рогат дуел си изяснихме чувствата. В началото ни костваше усилия и компромиси, за да не обременяваме отношенията си, пренасяйки моменти от старите си връзки, но смятам, че бързо се напаснахме и всичко тръгна мн естествено. Съжалявам, че отново стана дълъг пост! 😑

# 128
  • София
Водолеите са така. Те непрекъснато трябва да са в скандали и препирни, неовладени емоции и изпадащи в крайности. Затова не ги харесвам. Никога не казват ако има проблем и в това отношение си приличат с телеца (обща негативна черта).

# 129
Четейки темата назад, изпитах желание и аз да се изкажа по въпроса за връзката м/у мъж Телец и жена Водолей. Но от сега казвам, че моето мнение е по-скоро субективно и нямам за цел да ангажирам някого с него, тъй като става дума за моето Теле и бившата му Водолейка. Както казах, с него се познаваме от преди, така че имам някакви бегли впечатления от въпросното момиче и като цяло от връзката им, затова и ще си позволя да коментирам. По негови думи- тези отношения били крайно натоварващи и объркващи. Малко след началото на връзката, тя започнала да си позволява да го обижда, да прави сцени пред негови близки приятели. Преобладавали моментите, в които се опитвала да подхранва собственото си самочувствие, принизявайки него. Натяквала стари ситуации и изтъквала причини, повтаряйки, че е повече от него, че трябвало да се старае повече, за да я задържи, че нямало да намери друга като нея и т.н. Правела фасони и уж се разделяли по нейна инициатива, но не я ли потърси 1 ден, следвало напористо звънене и писане с реплики от типа на: "ама ти като знаеш, че съм ти сърдита, защо не ме търсиш, за да ми се извиниш и да се постараеш да оправиш нещата?"; "Ти не ми обръщаш внимание!" ; "Предпочиташ приятелите си пред мен, те ли са ти по-важни?" и пр. След което отново следвало тръшкане и сърдене. Той твърди, че многократно се извинявал, без дори да разбира изцяло причините, поради които е сърдита, воден от желанието просто да прекрати спора. Споделял е, че му е мн трудно и не иска да се съобразява и премисля всяка своя дума, понеже репликата можело да се изтълкува погрешно и после да му бъде натяквано със седмици. Мразел, когато види, че нещо не е наред и я питал 10 пъти-
какво ти е, тя отговаряла с троснатото "нищо!" Казва, че често опитвала да му вменява чувстно на вина. От части признава, че в последствие наистина спрял да й обръща толкова внимание, понеже не искал по цял ден да виси на телефона, цитирам: "Аз да не съм телефонистка, че по цял ден да стоя залепен за телефона, пращайки нон стоп безмислени сърчица и целувки и да се обяснявам в любов като шматка, се едно, че няма да се видим след няколко часа. Та това си е абсолютна загуба на време!" (Това твърдо го потвърждават, хич не ги обича тея писаници. Отговаря ми с- да, мхм, аха, айде, ок...) Естествено, спряло да му пука постепенно и се отдръпнал, но тази история продължила почти 3год. На въпроса ми -Защо и как е изтърпял толкова време в такива отношения, отговаря, че и той самият недоумява, бил още малък, първа сериозна връзка и т.н. В някакъв момент просто се примирил със ситуацията, от жените, които срещал преобладавали такива с идентично поведение и обноски, бил вложил мн енергия и време в тази връзка, чувствал, че до някаква степен имал ангажимент към нея, не му се впускало отново в разни приключения и като цяло  май искал да избегне тоя период на опознаване. Но след поредните драматични излияния му паднало пердето и "запалил" кеца. Последвала поредица от настъпателно търсене, смесени емоции- от трогателни извинения до обвинения и грозни обиди, но не се трогнал и тва окончателно бил краят. С мен се държи по съвършенно различен начин. Разбира се, дори след години се усещаше отражението от тази негова връзка, но пък и аз бях тотално изчаткала по онова време, така че нямам никакво основание и право на претенции, че е подходил преднамерено, резервирано и т.н. (да вметна, аз излизах от дъълга, свръх натоварваща връзка с Рак!), бях крайна, дори груба и невъздържана, режех всякакви опити за комплименти, абе по-скоро не знам той как ме изтърпя, а не аз него. Но като ми влезна и той остро няколко пъти и започна да ми изстрелва всичко директно, ми грабна вниманието. В началото не осъзнавах дали го харесвам или по-скоро мн ме дразни и това провокира интереса ми. Но набързо в рогат дуел си изяснихме чувствата. В началото ни костваше усилия и компромиси, за да не обременяваме отношенията си, пренасяйки моменти от старите си връзки, но смятам, че бързо се напаснахме и всичко тръгна мн естествено. Съжалявам, че отново стана дълъг пост! 😑
Аз макар и около месец "отношения" , ако мога изобщо да ги нарека така 😀 потвърждавам всичко написано. Само че аз и бих шута без обяснения, спрях всякакъв контакт и очаквах че ще ми бъде нещо гадно ама май вече съм имунизиран 😂 след това се начетох к наслушах на същите простотии който обясняваш в твоя пост. Не й обърнах никакво внимание и престана. То не бяха обвинения какъв съм , то не бяха обиди и виновен за всичко 😀 Просто тая водолейка си беше кукувица 😀 Вътрешно се измъчвах и знаех че няма да я бъде. Единственото нещо е че беше мн красива , но ако изключим това си е лайно.

# 130
  • София
Леле, ужас! Верно ли има такива жени!
Аз искам само спокойствие и искреност.

Мисле, че Парадокс много добре ще си падне с нейния Телец.

# 131
  • Варна
Водолеите това, Водолеите онова🤨От няколко дни чета в няколко теми.
Че какво ние.. Ето, аз съм си направо душичка😁
Чак се чудя някои мъжки Телци, какво не ми харесват.
/премествам си го.. почти. точно както те всъщност. /

# 132
  • София
Venom, май ти трябва една Овенка и на теб. 😀
Аз лично се учудвам от думите на тази част от вас, които споделят, че диалогът с Телец е труден или невъзможен. В близкото си обкръжение имам 3-ма, с които се разбирам чудесно, разговорите протичат супер лесно и дори си позволявам да си се шегувам по-хапливо с тях и досега не е имало обидени. Но аз си предпочитам мъжка компания и си ме знаят, че съм малко чалната. В мн мн редки случай ми се засягат леко, но са наясно, че не тая лоши чувства и настроението им се разведрява пак на секундата. Разбира се, доста често хапливи реплики и шеги са адресирани и към мен (особено, когато съм с 3-та накуп), но аз си се включвам и довършвам изреченията им, самоиронизирайки се и става много весело. Вижте, за ината вече съм съгласна, той със сигурност е пословичен. В това отношение не мога да им стъпя и на нокътя на кутрето.

# 133
  • София
За компания са супер! И чувството им за хумор също е готино.
Обаче ако имат някакъв личен проблем и разговорът е личн, тогава е тегаво!

Аз лично много се кефя на Водолеи. Много се разбирам с тях на духовно ниво, много доби приятели съм имала Водолеи.

# 134
Venom, май ти трябва една Овенка и на теб. 😀
Аз лично се учудвам от думите на тази част от вас, които споделят, че диалогът с Телец е труден или невъзможен. В близкото си обкръжение имам 3-ма, с които се разбирам чудесно, разговорите протичат супер лесно и дори си позволявам да си се шегувам по-хапливо с тях и досега не е имало обидени. Но аз си предпочитам мъжка компания и си ме знаят, че съм малко чалната. В мн мн редки случай ми се засягат леко, но са наясно, че не тая лоши чувства и настроението им се разведрява пак на секундата. Разбира се, доста често хапливи реплики и шеги са адресирани и към мен (особено, когато съм с 3-та накуп), но аз си се включвам и довършвам изреченията им, самоиронизирайки се и става много весело. Вижте, за ината вече съм съгласна, той със сигурност е пословичен. В това отношение не мога да им стъпя и на нокътя на кутрето.

Иди им го обяснявай на "тия" тук , че може да се разговаря с телците нормално и не са чак такъв добитък както го обясняват. Аз също съм си доста разговорлив и даже има хора ми казват след време "абе в началото не говореше толкова "😂 Аз като за телец говоря прекалено много 😂 Иначе с овенките се разбирам много, но опита ми е от приятелки и роднини. Общо взето мислим еднакво и сме на едно мнение за 80 90 % от нещата. Обаче тия 10 20 % за които не сме на едно мнение спорим буквално по 2 3 часа 😂 телешкия инат разбира се и в повечето случаи да не кажа във всички те просто се отказват 😀😀😀 Като цяло обаче много се разбирам с тях и честно казано ми допадат като жени. Другата зодия , с която също се разбираме е Лъв, колкото и странно да звучи 😀

Общи условия

Активация на акаунт