Мъж Телец -16

• 55 059
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Аз макар и около месец "отношения" , ако мога изобщо да ги нарека така 😀 потвърждавам всичко написано. Само че аз и бих шута без обяснения, спрях всякакъв контакт и очаквах че ще ми бъде нещо гадно ама май вече съм имунизиран 😂 след това се начетох к наслушах на същите простотии който обясняваш в твоя пост. Не й обърнах никакво внимание и престана. То не бяха обвинения какъв съм , то не бяха обиди и виновен за всичко 😀 Просто тая водолейка си беше кукувица 😀 Вътрешно се измъчвах и знаех че няма да я бъде. Единственото нещо е че беше мн красива , но ако изключим това си е лайно.

Е кажи ми тогава, как да не ми е сладък телеца и да не ме изкушава, като съм женена за водолей:laughing:. Доста трудно се съжителства с водолей, но пък са изключително отговорни, амбициозни.....но много взискателни към околните и мъжете и жените...не ти дават да дишаш общо взето:smiles:

# 136
  • София
За компания са супер! И чувството им за хумор също е готино.
Обаче ако имат някакъв личен проблем и разговорът е личн, тогава е тегаво!

Аз лично много се кефя на Водолеи. Много се разбирам с тях на духовно ниво, много доби приятели съм имала Водолеи.
Вероятно си права. В самото начало, когато забелязвах подобни настроения в мойто добиче, не съм го напъвала с въпроси, просто питах дали всичко е наред и го оставях сам да прецени кое и до каква степен да ми сподели и смея да кажа, че доста бързо започна да се отпуска и да се разкрива. Аз самата не бях съвсем наясно със себе си и ми отне една идея повече време, докато започна да споделям и да му се доверявам. Навярно това е причината, поради която не ми се е струвал тегав.
А относно Водолеите, на по-повърхностно ниво и аз се разбирам с тях (имам няколко приятелки). За купона са супер, имат някакъв заряд, който ми носи настроение. Но стигне ли се до по-сериозни разговори, ми се струват някак по-първични, неориентирани, дори лекомислени и бързо ме изнервят, когато започнат да драматизират. (Поне аз с такива съм общувала и на тази база са впечатленията ми).

# 137
  • София
Силата на водолея е в приятелството. Във връзките са ужасни. И с телеца се води диалог, но приятелски. Ако ти е партньор - диалог нема, щото мълчи като пукал.

# 138
  • София
Силата на водолея е в приятелството. Във връзките са ужасни. И с телеца се води диалог, но приятелски. Ако ти е партньор - диалог нема, щото мълчи като пукал.
Аз нямам такъв проблем с моя, поне засега. Водим си диалози колкото и на каквито теми щеш - приятни са и бих казала, че е страхотен събеседник. Дори на моменти е толкова словоохотлив, че не съумявам да го надприказвам. Казва, че откакто е с мен е станал по-социален, преди това мн мн не обичал да общува с хора, които не са част от заобикалящото го обкръжение и дори се самоопредели  като " смотан" 😁. Но със сигурност има доза истина в това, което казваш, защото в началото 1-2 пъти ми спомена, че за пръв път му се случва да общува толкова свободно и непринудено с жена, с бившите си все се съобразявал какво и кога да каже. Не знам какво да кажа, има си своите негативни страни, разбира се, неизбежно е. Понякога му се изнервям, както и той на мен, но винаги след това сядаме да говорим ( дори по-често по негова инициатива). Аз съм си по-избухлива, но определено се старая да не прекалявам и съм наясно къде е границата му. Има си един специфичен поглед, очите му потъмняват и веднага разбирам, че съм стигнала малко по-далеч (понеже не винаги помня какви ги говоря, когато се ядосам) 😏 Пък и ме респектира, аз съм дребничка, пък той е над 1.90м. Не знам, просто си го приемам като авторитет и го уважавам, преди всичко ние бяхме и приятели, имам му доверие, грижовен е, до момента не ме е подвеждал, мн ме насърчава да се развивам, кара ме да си вярвам и ме подкрепя. Просто си го обичам и ми пасва точно такъв, какъвто е. В предната ми връзка с Рака, нещата бяха коренно различни, вероятно и заради това толкова си оценявам Теленцето. В противен случай навярно щях да правя опити да му се кача на главата и да го тегля за носа.

# 139
  • София
С телеца си добре, раците ебават майката на овните.

# 140
Аз мисля че ще си умра ерген 😂

# 141
  • София

А, споко. Някоя наивна девойка ще се излъже да те вземе JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 142
  • Тра-ла-ла
Можеш да умреш и като стара мома Whistling То ся модерно Laughing

А, споко. Някоя наивна девойка ще се излъже да те вземе JoyStuck Out Tongue Winking Eye
После ще я успокояваме в темата  Joy

# 143
А виж като стара мома не искам 😀 традиционалист съм 😀
То проблема не е до това кой кого ще вземе , а просто като гледам тук по форума и на други места проблемите на хората и направо се плаша 😀 За нея незнам ама мен 100 % ще ме успокоявате 😂

# 144
Обаче верно има разлика между априлски и майски телци, ще знаете. Майските са практични хора, априлските по-ексцентрични.

# 145
Обаче верно има разлика между априлски и майски телци, ще знаете. Майските са практични хора, априлските по-ексцентрични.
Много ги разбираш ти 😀😀😀 няма такова нещо 😂

# 146
Какво няма, ексцентричен Телец? Smile

# 147
Не ние всички сме ексцентрични 😂 само че едните са по прикрити от други или от другия вариант едните да са по тъпи от другите и да ги използват определено време. Все пак накрая всички ставаме ексцентрични. Особено аз в момента 😀😀😀

# 148
А виж като стара мома не искам 😀 традиционалист съм 😀
То проблема не е до това кой кого ще вземе , а просто като гледам тук по форума и на други места проблемите на хората и направо се плаша 😀 За нея незнам ама мен 100 % ще ме успокоявате 😂
Ние хубаво пишем, но ти явно нищо не си разбрал..

# 149
Не казвам, че пишете лошо 🙄 Мисълта ми беше  , че от ден на ден нещата вървят на по зле. Особено в междуличностните отношения. Имам чувството, че егоизма взима голям превес днешно време и от там идват много проблеми. Аз примерно трудно бих се доверил вече и определено съм малко или много повече егоист от колкото бях преди. Та за това казвам, че си умра ерген 😀

Общи условия

Активация на акаунт