Мъж Телец -16

• 55 020
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Доколкото  знам за Телеца, трудно взима решения за промяна, дори ако е нещастен..... Случват се и чудеса понякога Simple Smile
Mia_Sophie и моя човек ми обяснява, че не е по прозаичната любов, ама на ето виж го. И двамата обичаме да се гушкаме и целуваме, спим един в друг с хванати ръце през цялата нощ! Буквално не ме пуска от прегръдките си, докато спим!

# 226
  • София
Айде, двете лъвици с лъжливи асценденти се надлъгват коя от коя по-романтичен и нежен партньор си хванала. А досега едната опява как не й понася връзката и човека не бил читав. Боже, слез си събери вересиите Joy

# 227
На лъвовете това им е цаката - кажи им някой комплимент, как никой друг не е като тях, как те са първите хора дето разтърсват живота ти, колко са прекрасни, неустоими и т.н. и гледай сеир. От опиянение тотално губят всякаква връзка с реалността и можеш каквото щеш да си ги правиш. Без да се обижда дамата, ама толкова поетично-патетично-сърцераздирателно звучащ пост само някой погален по егото лъв може да сътвори Smiley
Иначе успех с телеца, дано сте добре и занапред

# 228
Здравейте...много ми е трудно и искам ако някой има сигурно мнение или е бил участник или свидетел в подобна безпомощна ситуация ,нека сподели... Аз съм с него от 4 год. обичаме се ,допълване се,разбира ме се..идеално е. Уви религията ни разделя,не че сме пробвали да се опълчем, но и не сме се крили..дълго и сложно е..просто немога да спра да се питам..огромната му любов,може ли да победи някой принципи,страхове,безсилие Вземаме за 5 ти път решение да се разделим,до сега не успяхме да стоим далеч един от друг повече от 1 седмица..сега казва ,че вече е края и нямаме време да  продължаваме така ,иска да ме забрави ,за да открие жена от неговата черга...

# 229
Здравейте...много ми е трудно и искам ако някой има сигурно мнение или е бил участник или свидетел в подобна безпомощна ситуация ,нека сподели... Аз съм с него от 4 год. обичаме се ,допълване се,разбира ме се..идеално е. Уви религията ни разделя,не че сме пробвали да се опълчем, но и не сме се крили..дълго и сложно е..просто немога да спра да се питам..огромната му любов,може ли да победи някой принципи,страхове,безсилие Вземаме за 5 ти път решение да се разделим,до сега не успяхме да стоим далеч един от друг повече от 1 седмица..сега казва ,че вече е края и нямаме време да  продължаваме така ,иска да ме забрави ,за да открие жена от неговата черга...
Да разбирам ли, че мъжът е мюсюлманин?. Мюсюлманите изпитват едно видно уважение към семейството си - имам предвид, че за тях мнението на родителите им, думата на бащата са на почит. Колкото и либерални, и съвременни да са, религията е нещо, с което децата се запознават от малки. Присъства активно в живота им. По думите ти съдя, че и въпросният мъж не е възпитан по-различно. Такъв мъж в мислите си винаги ще е разкъсан между семейството си и теб. Струва ли си през цялото време да се водиш от някакво неоснователно чувство за вина, защото той няма да е напълно отпуснат във връзката ви и съответно щастлив?.
Да, бих могла да кажа, че бях свидетел на такива отношения, макар и гледани отстрани. В крайна сметка момичето и момчето се разделиха със съответните емоционални травми...

# 230
Аз съм Везна..и за мен любовта води цялото ми съществуване..той е най-голямата ми любов наистина,всичко което съм мечтала..трудно се отказваме от сбъднатите си мечти нали..на мен сякаш ми е невъзможно,а около мен има поне 3 такива двойки които са си заедно въпреки всичко,винаги съм се надявала ,че ще пребори страха и респекта от семейството(не майка и баща там може би е от дядо му)..надеждата умира последна, а с нея и аз,заради това се надявам,знам,че е глупаво ,но за мен никой и нищо не е в състояние да ме отдели от мъжа който съм избрала,надявах се и неговата обич да е силна като моята,но започвам да губя надежда.

# 231
...надявах се и неговата обич да е силна като моята,но започвам да губя надежда.
При тях нещата не са толкова прости, за съжаление.
Ако няма развитие и промяна в отношенията ви, взаимно ще се измъчвата и двамата. И бъди сигурна, ако те изгуби, ще страда. Възможно е дори да се озлоби... срещу обстоятелствата. Вярвам в максимата, че ако Телец те обича, то той ще те обича завинаги, каквото и да се случи занапред.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 12:19 от green_lizard

# 232
...Благодаря..дано всичко да е възможно най-малко за двама ни,ако е писано както се казва,трябва да намери начин да се случи

# 233
...Благодаря..дано всичко да е възможно най-малко за двама ни,ако е писано както се казва,трябва да намери начин да се случи

Извинявам се , че съм толкова директен, но в началото всички така говорят без значение дали мъжа или жената е от едната или от другата религия. Родят се деца почват разправии с имена и т.н. обичаи, празници и става дебела работата. Аз също не бих имал проблем поне за момента, но мой преки наблюдения показва, че не е много добре такива връзки.Сигурен съм, че се обичате много, но след време улягат нещата и тогава почват проблемите.

# 234
Добре...но размиваме темата, въпроса е чисто като Теле,дали би загърбил всичко този път,за да си уреди бъдещ спокоен живот.

# 235
Добре...но размиваме темата, въпроса е чисто като Теле,дали би загърбил всичко този път,за да си уреди бъдещ спокоен живот.
Ако не стой въпроса с религията може би да, но в този случай най вероятно не. Това в момента, което става е точно заради това, че е телец и най вероятно премисля прекалено много нещата за напред и отделно, че юу наливат масло в огъня от семейството. Това което казват по назад не е вярно, че защото е мюсюлманин и държи на семейството си и така нататък, ако разпитате и се запознаете с религията ще видите, че няма нищо общо. Определено обаче това, че му говорят е голям фактор, защото телеца е податлив на това и го премисля дали това, което му говорят има голям шанс да се случи и т.н. Аз като телец мога да кажа, че също отдавам голяма част на семейството и на това, което ми казват, но никога не бих се "подчинил" на това, ако мисля че не е правилно.

# 236
Благодаря ти,все пак той да си решава,твърде много съм давала от себе си(не че той не е),срещу вятъра не се бяга,ако реши ,че аз съм неговото момиче,ще намери път към мен обратно,той знае,че аз съм тук,но сякаш иска да пробва,да разбере дали ще открие жената (мюсюлманка),но аз никога няма да чакам някой да ходи,да броди и евентуално оса осъзнае,че от мен по любима няма,да се върне...абсурдно е

# 237
Благодаря ти,все пак той да си решава,твърде много съм давала от себе си(не че той не е),срещу вятъра не се бяга,ако реши ,че аз съм неговото момиче,ще намери път към мен обратно,той знае,че аз съм тук,но сякаш иска да пробва,да разбере дали ще открие жената (мюсюлманка),но аз никога няма да чакам някой да ходи,да броди и евентуално оса осъзнае,че от мен по любима няма,да се върне...абсурдно е
Аз никога не давам шанс за връщане обратно. Щом реши да тръгва и си тръгне край. Значи ходи нагоре надолу види, че не се получават нещата и осъзнават, колко юного са те обичали. Хахах такива хора се наричат лицемери, двуличници и т.н.

# 238
...
Това което казват по назад не е вярно, че защото е мюсюлманин и държи на семейството си и така нататък, ако разпитате и се запознаете с религията ще видите, че няма нищо общо.
Доста категорично звучиш! Не знам какви хора познаваш, но моят живот не се ограничава само до пребиваване в България и съответно до познаване на т.нар. бългърски мюсюлмани. Нито засягам в първия си пост това, че някой си бил зодия Телец. Пиша конкретно за посочения проблем. Не съм си отделяла от времето да напиша неща, които могат да са от значение за авторката (предвид оскъсната информоция за историята й), за да изпляска някой, че лъжа.
Щом подавам фалшива информация, да спра да пиша, а.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 12:17 от green_lizard

# 239
...
Това което казват по назад не е вярно, че защото е мюсюлманин и държи на семейството си и така нататък, ако разпитате и се запознаете с религията ще видите, че няма нищо общо.
Доста категорично звучиш! Не знам какви хора познаваш, но моят живот не се ограничава само до пребиваване в България и съответно до познаване на т.нар. бългърски мюсюлмани. Нито засягам в първия си пост това, че някой си бил зодия Телец. Пиша конкретно за посочения проблем. Не съм си отделяла от времето да напиша неща, които могат да са от значение за авторката (предвид оскъсната информоция за историята й), за да изпляска някой, че лъжа.
Щом подавам фалшива информация, да спра да пиша, а.

Аз говоря за мюсюлманите в България или така наречените "помаци". Гарантирам ти, че ги познавам много по добре от теб и това не го казвам със цел да споря. Хората са си много печени, но нещата които казах са така 🙂

Общи условия

Активация на акаунт