Бях свидетел на връзка между българка и сириец, продължила доста години. Наистина говорим за различни неща.
НО темата е за зодия Телец. А в случая на Impossible333 май-май вярата е преди зодията.
НО темата е за зодия Телец. А в случая на Impossible333 май-май вярата е преди зодията.
Като всяка жена и аз обичам да ми вадят душата с памук........, да не казвам, че и мъжете също им харесва макар да се правят и да отричат. Не съм преувеличила и запетайка в постта си, но това едва ли е от значение! Стига сте поставяли всички под общ знаменател, в рамки и кутийки. Гледайте отвъд. Иначе всеки си има цака, и най-отраканите, и най-големите играчи. Рано или късно всеки си намира майстора
Благодаря за пожеланията Ah, Wilderness!, да ти се връщат и аз се надявам да съумеем да съхраним това, което имаме 
И въобще аз не съм убедена, че мъжът Телец умее да обича по принцип. За да обича, човек трябва да е смел. А този тип мъж е много повече сметкаджия, отколкото способен да тръгне смело към несгодите и непопулярните решения, които биха му причинили една връзка.
.
.Препоръчани теми