Мъж Телец -16

• 55 001
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Изобщо не ме познаваш 😂 Всъщност си много прав аз нямам проблем да ме командва жена стига да не е тъпа и да знае какво прави. Да точно за пред хората трябва да са внимава какво прави. Аз тоя разговор съм го водил поне 50 пъти. Истина е че телеца трябва да е водеща фигура в представите на другите, но в къщи не че не се инати , но е лесен за манипулация.
Изобщо нямам и желание. Благодаря, че потвърди написаното от мен.

Тогава не обсъждай, кой , как , къде и по какво се прехласва, защото съм на 110% убеден, а постовете назад си и личи де, че също се прехласвате по това, което ви се иска да чуете ! Незнам как изобщо може да обсъждате и критикувате точно определен човек без да го познавате. Едно е да изкажеш общо мнение, а съвсем друго да говорите за някой точно определен. Телеца носил маски 😂 аз като гледам тук в началото как коментирате и след това какви ги дрънкате ми се струва, че сте по зле. Единствения обективен коментиращ тук е Михайлов (макар леко критичен на моменти 😀) Всички останали пишат неща и ако някой е против мнението им го нападат 😂 Тук даже не искам да говоря за зодии. Това си е " бай ганьовска" черта.

# 256
Та по моята драма...приключихме,набелязал си е мюсюлманка и вече си комуникират,успях да го чуя и ми го призна..Та да избра вярата пред голямата си уж любов...
В такава ситуация се прави едно - пожелаваш му всичко най-хубаво, да е жив и здрав, и повече не го търсиш! Това, разбира се, след като е минал първоначалният афект и евентуалните желания и опити за среща, изясняване на ситуацията и чувствата. Трябва да си сигурна, че това ще е последното, което ще му "кажеш". Бъди искрена пред себе си и недей да таиш злоба.
Такива отношения са полезни, учат ни на любов към нас самите:)

# 257
Ужас, Веном, ужас! Калъпът ви е сгрешен, определено. Значи най-важно било какво мисли обществото, а пък нека връзката ви е гнила. Важно е обществото да ви аплодира. 😏 Страааааааашни комплексари! Незрели индивиди сте - няма млад, няма стар - духовна незрялост.

Колкото до командването от жена - е, как ще имаш против, та вие цял живот на този принцип живеете - друг да ви каже какво да правите, че даже и какво да мислите. Дали ще е мама, дали жената, дали любовницата, дали обществото - принципът е един и същ. Хора за под чехъл.

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 22:23 от soul81

# 258
Ужас, Веном, ужас! Калъпът ви е сгрешен, определено. Значи най-важно било какво мисли обществото, а, пък нека връзката ви е гнила. Важно е обществото да ви аплодира. 😏 Страааааааашни комплексари! Незрели индивиди сте - няма млад, няма стар - духовна незрялост.

Колкото до командването от жена - е, как ще имаш против, та вие цял живот на този принцип живеете - друг да ви каже какво да правите, че даже и какво да мислите. Дали ще е мама, дали жената, дали любовницата, дали обществото - принципът е един и същ. Хора за под чехъл.

Не точно хората какво ще кажат. Не за всичко и не преиначавай нещата така както искаш. Говоря точно за това за имиджа, че не е мъж под чехъл пред хората, но вкъщи се съгласява с много неща. За това казах, че и в къщи се инати, но има начини и е лесен за манипулация, но пробвай да го направиш мъж под чехъл пред хората да видим дали държанието ще му е като това в дома ви 😑. И къде казах, че е добре връзката да е гнила, а имиджа на перфектен във всяко отношение пред хората е на преден план. Пак поредната измислица от твоята глава и ако прочетеш внимателно ще видиш, че пише точно обратното. Точно за това писах "водеща фигура" в очите, в представите на хората за този имидж говоря, че за пред хората да не е мъж по чехъл, но няма нищо против както казах " ако жената не е тъпа" в къщи да се чува и нейния глас. Нали обаче на теб тибе кеф да си пишеш нещата , камто на теб ти изнасят !

# 259
  • Тра-ла-ла
Телците много обичате да прехвърляте отговорността върху другите. Най-много върху жената и най-вече за негативните неща. И да изкривявате действителността така, че да излезете сухи. Това, че сме зле и ганьовци - какво да го обсъждам?! И този отчаян телешки ход съм го виждала.

# 260
  • варна
Много съм съгласна с мненията на Джулая за негативните черти на телците. След три годишна връзка с едно теленце,се разделихме заради пословичния му инат. Вярно е,че телците прехвърлят отговорността за проблемите върху другия човек. След скандал,винаги аз съм ходила да се извинявам. Злопаметни,не помни какво е ял преди 2 часа,но помни какво лошо съм му казала преди 2 години. С леко фирми на шизофрения - в един момент мил,в другия ледена епоха.
При всички негативи,това е най-милият,грижовен и топъл човек,който съм срещала. Амбициозен и трудолюбив.Верен,честен и лоялен. Мъж мечта,когато поиска.
След раздялата ни ,ми отне лутане ( и неуспешни опити с рак и скорпион) но истината е,че го обичам още. Искам да се събера с него,но разстоянието ни разделя в момента...
Как да в отнесох се в излияния :д Слънчева неделя Ви пожелавам Simple Smile

# 261
  • Тра-ла-ла
С леко фирми на шизофрения - в един момент мил,в другия ледена епоха.
О, да Crazy Това съм го виждала да се развива и за 1 седмица, и за 12ч. Разбира се накрая жената е виновна, че го е накарала да се държи така Mr. Green Пък то си му идва отвътре.

Моят екс от едно известно време твърди, че осъзнава негативните черти в характера си и ще ги променял...ама заради мен и само по отношение на мен Laughing Разбирате ли?! Отново топката е в полето на жената и ако нещо не се получи - ще е заради нея. Ако се получи пък сигурно трябва да съм горда, че съм стимулът на тези промени. Явно се опитва да ме вкара в някаква игричка тип "слушкай ме, за да съм добър" Crazy Обясних му, че трайните промени се случват когато ти дойдат отвътре. Когато е заради друг - по-скоро имат временен характер. И аз не вярвам в изначалната промяна у хората. Ох, лоша съм била Laughing Да кажа, че в замяна на промяната нищо не очаква. При нас няма шанс да се съберем. Отделно ни дели голямо разстояние. Известно време се държа добре....но шизофренията, олигофренията и идиотията си му напъваха от вътре, особено като осъзнава как не му се връзвам. И преди 1 седмица избухна как аз съм лоша (че кой друг да е) Laughing Отново пошлите опити да ме прегази с копита и да ме смачка психически и емоционално. И още повече се ядосва като вижда как отдавна не ми дреме. Сега се оттегли и не ме търси. Нямало и да ми се обади като идва към Бг този месец. А иначе преди това ми казваше, че нямало да си идва. Аз така и не знам кое е истината Mr. Green Игрички, игрички, игрички... Tired Бактън!!!

# 262
Добре, де, това някаква обща черта ли е на всички мъже да обвиняват други хора за собственото им поведение и реакции? Не го доумявам. Досега не съм срещала мъж, който да си поеме отговорността за собственото поведение. Все някой друг виновен. Родители, приятели... "Ами, то защото ти ме предизвика!" Не се ли усещат колко е абсурдно това?

# 263
  • варна
Дааа,това че могат да те смажат емоционално глупавите телета е факт. При спор с моя бивш - такива аргументи,увъртания и работи,че излизах най-черния и лош човек на света. Даже успяваше да ме убеди в неговата гледна точка. Мъкааа 😂

# 264
С леко фирми на шизофрения - в един момент мил,в другия ледена епоха.
О, да Crazy Това съм го виждала да се развива и за 1 седмица, и за 12ч. Разбира се накрая жената е виновна, че го е накарала да се държи така Mr. Green Пък то си му идва отвътре.

Моят екс от едно известно време твърди, че осъзнава негативните черти в характера си и ще ги променял...ама заради мен и само по отношение на мен Laughing Разбирате ли?! Отново топката е в полето на жената и ако нещо не се получи - ще е заради нея. Ако се получи пък сигурно трябва да съм горда, че съм стимулът на тези промени. Явно се опитва да ме вкара в някаква игричка тип "слушкай ме, за да съм добър" Crazy Обясних му, че трайните промени се случват когато ти дойдат отвътре. Когато е заради друг - по-скоро имат временен характер. И аз не вярвам в изначалната промяна у хората. Ох, лоша съм била Laughing Да кажа, че в замяна на промяната нищо не очаква. При нас няма шанс да се съберем. Отделно ни дели голямо разстояние. Известно време се държа добре....но шизофренията, олигофренията и идиотията си му напъваха от вътре, особено като осъзнава как не му се връзвам. И преди 1 седмица избухна как аз съм лоша (че кой друг да е) Laughing Отново пошлите опити да ме прегази с копита и да ме смачка психически и емоционално. И още повече се ядосва като вижда как отдавна не ми дреме. Сега се оттегли и не ме търси. Нямало и да ми се обади като идва към Бг този месец. А иначе преди това ми казваше, че нямало да си идва. Аз така и не знам кое е истината Mr. Green Игрички, игрички, игрички... Tired Бактън!!!

Ха, голяма работа като не Ви се обади, когато си идва в България. Това е типичен техен номер да Ви заплашва, за да получат извинение и да са горди, че те са победители! Така повдигат самочувствието си. Наистина не мога да понасям хората от тази зодия. 

# 265
Тъй като явно мъжете телци ме преследват или аз ги привличам. На хоризнта има нов телец. Като цало може би е физическото привличане, но както всичко вървеше добре като комуникация, изведнъж стана студен и дори на моменти леко груб и отбягващ. На какво според вас се дължи това

# 266
Тъй като явно мъжете телци ме преследват или аз ги привличам. На хоризнта има нов телец. Като цало може би е физическото привличане, но както всичко вървеше добре като комуникация, изведнъж стана студен и дори на моменти леко груб и отбягващ. На какво според вас се дължи това
На страховете в него. Че те харесва доста, пък ти не си точно това, което си е правил сметките, че иска да е една жена и че няма да си му удобна. Примерно. Simple Smile Не му настоявай, игнорирай го и гледай сеир после.

# 267
  • Тра-ла-ла
изведнъж стана студен и дори на моменти леко груб и отбягващ. На какво според вас се дължи това
Нон стоп това нищим в темата Crazy

# 268
  • София
Тука има некакво противоречие. Последно - преследват те или те отбягват?

# 269
Тука има некакво противоречие. Последно - преследват те или те отбягват?
Satisfied Асене, не се прави на приятно разсеян. Първо я е преследвал, после я отбягва. По телешки. Като че не си знаем стоката. Пубери отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт