Мъж Телец -16

• 55 008
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Venom, аз също не искам да оставям лошо впечатление у теб, просто реагирам по-емоционално, луна в Стрелец все пак.Simple Smile Бях свидетел на връзка между българка и сириец, продължила доста години. Наистина говорим за различни неща.

# 241
  • Тра-ла-ла
Аз говоря за мюсюлманите в България или така наречените "помаци". Гарантирам ти, че ги познавам много по добре от теб и това не го казвам със цел да споря. Хората са си много печени, но нещата които казах са така 🙂
В грешка си. Не всички мюсюлмани в България са помаци. Не всички помаци са мюсюлмани. Относно помаците има и такива, и онакива. Едните са много в правата вяра, другите гледат да закачат някоя българка/българин от големия град и да се спасят от родния край. Печени са...в смисъл на хитри Whistling НО темата е за зодия Телец. А в случая на Impossible333 май-май вярата е преди зодията.

# 242
Аз говоря за мюсюлманите в България или така наречените "помаци". Гарантирам ти, че ги познавам много по добре от теб и това не го казвам със цел да споря. Хората са си много печени, но нещата които казах са така 🙂
В грешка си. Не всички мюсюлмани в България са помаци. Не всички помаци са мюсюлмани. Относно помаците има и такива, и онакива. Едните са много в правата вяра, другите гледат да закачат някоя българка/българин от големия град и да се спасят от родния край. Печени са...в смисъл на хитри Whistling НО темата е за зодия Телец. А в случая на Impossible333 май-май вярата е преди зодията.
Ъммм много тъпо определение, защото и те са българи 🙄 поне според мен. Не са румънци, турци или гърци. Точно по тоя начин почват да мислят, че не са българи. Имах щастието да прекарам доста време в голям испански град и там щом по документ си испанец тв приемат като такъв. Без значение от вяра,цвят, ръст и т.н. Та мисълта ми беше, че по голям процент от "помаците" са доста работни и съвестни хора и тъй като района ни е смесен и познавам стотици   без проблем мога да кажа, че с тях се работи много по лесно, не се пазарят като цигани и са поне 100 пъти по гостоприемни от нас (поне при нас е така) може да им се има огромно доверие. Относно това че търсят (ще перифразирам)  християни, за да се махнат от село пак не е така. Доста от тях са със собствени нови жилища в по големите градове като София Пловдив Благоевград. Вярно че работят като луди в чужбина и се лишават с години от елементарни неща, но е факт. Проблемни са тези, който се самоопределят като турци, но тях ги отхвърлят тези с българско самосъзнание. За жалост възродителния процес е повлиял доста за това разделение. Мога да говоря много за тези неща, защото хората са ми обкръжението, а аз доста питам разпитвам и сме говорили много на най различни теми. Хитри има навсякъде и не ги определя религията. Тук в нашата скъпа родина има голям процент хитреци 😑 и няма изгледи за подобрение. Имаме много прост балкански манталитет.

# 243
Абе... Не знам за вас,  аз проблеми с телетата нямам. Да- лъжат и премълчават някои работи, ама това е защото искат винаги да изглеждат силни. Ама грънци. Телеца е едно голямо плюшено меченце. И са много мудни. Трудно взимат решения и скачат в нови връзки, за това първите месеци нещата не са много окей. Ама вържеш ли го един път- Гледай какво става. Няма разкарване.
Просто не им обръщайте внимание в такива моменти. Не знам защо всички жени са обсебени на тема "сериозни връзки". На мене ако някой започне да ми говори за сериозни неща след 3-4-5 месеца... Направо се шашкам. Чувствам се все едно ме избира за разплод и кърпене на чорапки. 🤔🤔🤔
Оставете ги тея телета да дишат малко. Като не те отразява той, не го отразяващ и ти. Много мъже правят номера с отдръпването, за да проверят дали сте емоционално зависими от тях. Не им го показвайте и ще видите обрата веднага. Мъжете са толкова лесни. Телците още повече. Хахаха.
Виж ти с тези козирози обаче... Няма да се обаждам. Пф. Няма такъв инат и злоба. Ако се оплаквате от телетата, идете в темата за "козите" и после ще започнете да си боготворите  кравичките.

П. С.
Иначе девата е много хубав асц. Уравновесява цялата натална карта. Готино. Иска ми се и моя да беше такъв. 😂🤣

# 244
Ей, не пропуснахте да ми сипете...... Grinning Grinning Grinning Като всяка жена и аз обичам да ми вадят душата с памук........, да не казвам, че и мъжете също им харесва макар да се правят и да отричат. Не съм преувеличила и запетайка в постта си, но това едва ли е от значение! Стига сте поставяли всички под общ знаменател, в рамки и кутийки. Гледайте отвъд. Иначе всеки си има цака, и най-отраканите, и най-големите играчи. Рано или късно всеки си намира майстора Stuck Out Tongue Благодаря за пожеланията Ah, Wilderness!, да ти се връщат и аз се надявам да съумеем да съхраним това, което имаме Simple Smile
asen_mihaylov Асене, стига си злорадствал сяяяяя, нали сме тук да си говорим, не да се дразним Simple Smile

# 245
Абе... Не знам за вас,  аз проблеми с телетата нямам. Да- лъжат и премълчават някои работи, ама това е защото искат винаги да изглеждат силни. Ама грънци. Телеца е едно голямо плюшено меченце. И са много мудни. Трудно взимат решения и скачат в нови връзки, за това първите месеци нещата не са много окей. Ама вържеш ли го един път- Гледай какво става. Няма разкарване.
Просто не им обръщайте внимание в такива моменти. Не знам защо всички жени са обсебени на тема "сериозни връзки". На мене ако някой започне да ми говори за сериозни неща след 3-4-5 месеца... Направо се шашкам. Чувствам се все едно ме избира за разплод и кърпене на чорапки. 🤔🤔🤔
Оставете ги тея телета да дишат малко. Като не те отразява той, не го отразяващ и ти. Много мъже правят номера с отдръпването, за да проверят дали сте емоционално зависими от тях. Не им го показвайте и ще видите обрата веднага. Мъжете са толкова лесни. Телците още повече. Хахаха.
Виж ти с тези козирози обаче... Няма да се обаждам. Пф. Няма такъв инат и злоба. Ако се оплаквате от телетата, идете в темата за "козите" и после ще започнете да си боготворите  кравичките.

П. С.
Иначе девата е много хубав асц. Уравновесява цялата натална карта. Готино. Иска ми се и моя да беше такъв. 😂🤣

reap7, не съм на мнение, че Телците лъжат. Премълчават много да, защото не искат да товарят другия човек с ненужни размисли и страсти, но после си казват всичко, когато сами са готови. Нормално е според мен за мъж, без значение от коя зодия е да иска да изглежда силен и стабилен в очите на любимите си, а и не само. Аз съм жена и не искам да се показвам слаба, какво да говорим за мъж.
И стига с това лесни и трудни, и да се показваме кой е по- по- най-. Нека даряваме любов и не очакваме нищо в замяна! Истинските хора в живота ни ще го видят и ще го оценят. Нека не се свиваме в черупките си само, защото преди са ни наранявали и от страх да не ни наранят пак!
Иначе мисля, че е несериозно да се говори за брак и семейство още преди двама души да са се опознали дълбоко или поне преди да са съжителствали заедно известно време! Аз бих помислила, че си търси точно някоя там дето да му е сигурна и да му върти къщата и до там.

# 246
Та по моята драма...приключихме,набелязал си е мюсюлманка и вече си комуникират,успях да го чуя и ми го призна..Та да избра вярата пред голямата си уж любов...

# 247
Телците винаги играят на сигурно. Страхливо племе са. Чух дори от един, че "правилен партньор" било едно, а "емоция" - друго. Сега му се ще да мре, по негови думи, толкова го кефи живота от "правилния" му избор, но съм сигурна, че ще живее дълго - трябва да се мъчи и да се учи. Nerd

# 248
  • София
Тука изобщо не е въпрос на вяра. Човека явно си е решил да си вземе жена от неговата черга и това е. Нищо не го разколебава и на инат върви против себе си. Ще го преживееш. Незаменими хора няма Hands V

# 249
И не си внушавай, че той ти е голямата любов и всичко, за което си мечтала (така беше писала), за да не страдаш напълно излишно. Голямата любов е някой, който избира теб, а не си измисля причини, за да избере друга и то веднага след като си си обърнала гърба. Световната история познава не една история, където кралски особи престолонаследници се отказват от престола заради любимата. Ето това е ГОЛЯМА любов. На този му докривяло, че не си мюсюлманка... хайде, моля ти се. Rolling Eyes И въобще аз не съм убедена, че мъжът Телец умее да обича по принцип. За да обича, човек трябва да е смел. А този тип мъж е много повече сметкаджия, отколкото способен да тръгне смело към несгодите и непопулярните решения, които биха му причинили една връзка.

# 250
  • София
Напоследък наистина и аз се питам тези хора умеят ли да обичат или всичко е интерес и егоизъм... Действат адски нелогично в отношенията си.

# 251
Напротив, действат много логично, според тяхната логика, почиваща изцяло на конформизма и личния фън шуй.
Умеят да обичат, ако си удобния за целта партньор. Venom що се прехласва по начина на мислене на reap7, щот на телеца му изнася да го водят за носа, убеждавайки го, че е голямата работа и той командва парада, докато всъщност жената му дърпа с лисичи игрички халката на носа. Цялата работа е не качество на отношенията, а да запази имиджа за пред другите. Телето е имидж-мейкър-конформист в червата. На който му понася Wink.

# 252
Напротив, действат много логично, според тяхната логика, почиваща изцяло на конформизма и личния фън шуй.
Умеят да обичат, ако си удобния за целта партньор. Venom що се прехласва по начина на мислене на reap7, щот на телеца му изнася да го водят за носа, убеждавайки го, че е голямата работа и той командва парада, докато всъщност жената му дърпа с лисичи игрички халката на носа. Цялата работа е не качество на отношенията, а да запази имиджа за пред другите. Телето е имидж-мейкър-конформист в червата. На който му понася Wink.
Изобщо не ме познаваш 😂 Всъщност си много прав аз нямам проблем да ме командва жена стига да не е тъпа и да знае какво прави. Да точно за пред хората трябва да са внимава какво прави. Аз тоя разговор съм го водил поне 50 пъти. Истина е че телеца трябва да е водеща фигура в представите на другите, но в къщи не че не се инати , но е лесен за манипулация.

# 253
Изобщо не ме познаваш 😂 Всъщност си много прав аз нямам проблем да ме командва жена стига да не е тъпа и да знае какво прави. Да точно за пред хората трябва да са внимава какво прави. Аз тоя разговор съм го водил поне 50 пъти. Истина е че телеца трябва да е водеща фигура в представите на другите, но в къщи не че не се инати , но е лесен за манипулация.
Изобщо нямам и желание. Благодаря, че потвърди написаното от мен.

# 254
  • София
Факт е, че сте лесни за манипулация, но аз искам искрени и чисти отношения, а не вечно играене на игрички. На път съм пак да вдигна ръце и да се разделя за пореден път. Пак го е треснала ревността, държи се на дистанция и се оправдава с много работа. Което за мен не е оправдание изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт