Звездни компромати- 378

• 101 302
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Ъхъ, това си е някакъв корейски сайт. Тоз не е мъж.

# 676
  • София
този? секси? R U kiddin'  Flushed

# 677
Е, питали са само 3 милиона. Ми...това е само един корейски квартал. Ако и половината са му роднини- няма нищо странно.

# 678
Е, питали са само 3 милиона. Ми...това е само един корейски квартал. Ако и половината са му роднини- няма нищо странно.
Grinning Heart Eyes Hug

# 679
  • Пловдив
В тоя дух на мисли - тоя корейския сериал по Канал 1 ме докарва до състояние "?!?!?!!?!?!!??!?!". Всяка вечер си го пускам. 15 минути ми трябват за да започна да гледам с въпросителна и удивителна в погледа. И никой не ми лови око.

# 680
Аз също си спомням много добре празните рафтове в магазините, купоните за захар и олио, опашките за хляб и т.н.
Живеех в село на 6 км от града, в който беше гимназията, в която учех и е имало дни, в които сме ходели пеша до града,защото нямаше гориво по бензиностанциите и автобуса не пътуваше.

Аз също разказах случка в темата за соца, свързана с купоните за олио.  Била съм дете и се оказа, че тези купони са били в началото на 90-те - по времето на Луканов и Виденов, а не през комунизма.
В Бг никога не е имало комунизъм, що за глупости пишете😂

# 681
  • Пловдив
Тук сме в клюкарско-компроматната, не социалистическата тема.

# 682
Те и певците в едновремешните бойс банди бяха доста нежни. На тийновете това им харесва явно.
Корейският сериал е любим на баща ми, опитали са се някаква ретро визия да използват. Много красиви женски прически и като цяло хубави жени, докато мъжете с тези проскубани бради изглеждат потресаващо.

# 683
  • DE
Ким Те-Хьонг, член на популярната към момента момчешка група BTS вероятно това е повлияло избора. Сигурно са питали някакви пуберки в тая анкета  Grinning в световен мащаб групата би рекорда на Тейлър Суифт  за най-гледано парче в първите 24 часа с последната си песен. Доста посредствен кпоп правят, далеч от големите звезди Big Bang, Super Junior, DBSK... Има далеч по-големи красавци в кпопа,  с истинска мъжка визия  Heart Eyes
Корейският сериал който дават в момента е доста слаб на фона на други исторически хитови заглавия. Знам какво говоря, защото гледам корейско кино от 10 години и това е доста лош избор за запознаване на масовия зрител с тази култура.
11 корейски, секси, популярни, самотни актьори  Grinning

Гледала съм ги всичките, в движение са ауууу  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 20:14 от дането

# 684
Дането, пусни някой мъжествен кейпопец. Аз такова животно не съм виждала, но не съм фен, гледала съм ги само за обща култура.

# 685
дането, сподели моля какво си струва да се гледа. Предварително благодаря!

# 686
  • София
стара съм. точка.

# 687
Сериала по бнт не е ли севернокорейски?

# 688
  • София
Питали са сигурно някои като моята щерка - ляга и става с този Ви. 😂 Ама тя е на 15. 😆 Всичките от бандата са нежни дечковци.

# 689
  • София
Ако беше севернокорейски, в главната роля щеше да е Ким поредния. Joy
Ох, много е хубав на Сандра мъжа ѝ.  Heart Eyes Пу-пу да не му е уроки.

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 18:44 от Аглея

Общи условия

Активация на акаунт