Звездни компромати- 378

• 101 308
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Бербатов с подробности от кариерата.

Малко ми е странна тая работа с комунизма и беднотията. Аз съм родена малко преди него, но такава пък чак беднотия и недоимък не съм видяла, а не съм от семейство на партийни функционери. И се е поувлякъл в представлението колко тежко детство е имал. Ще кажеш, че е живял през 50-те години на миналия век. Хайде сега, и други сме живяли през 80-те и 90-те, пък чак такава мизерия не сме видели!
Аз също си спомням много добре празните рафтове в магазините, купоните за захар и олио, опашките за хляб и т.н.
Живеех в село на 6 км от града, в който беше гимназията, в която учех и е имало дни, в които сме ходели пеша до града,защото нямаше гориво по бензиностанциите и автобуса не пътуваше.

# 661
Аз също си спомням много добре празните рафтове в магазините, купоните за захар и олио, опашките за хляб и т.н.
Живеех в село на 6 км от града, в който беше гимназията, в която учех и е имало дни, в които сме ходели пеша до града,защото нямаше гориво по бензиностанциите и автобуса не пътуваше.

Аз също разказах случка в темата за соца, свързана с купоните за олио.  Била съм дете и се оказа, че тези купони са били в началото на 90-те - по времето на Луканов и Виденов, а не през комунизма.

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 13:26 от Анонимен

# 662
На мен ми писаха,че тук няма такава традиция за полуголи мъже и е желателно да спра да публикувам и спрях да пускам.
Но пък вие търсите... Grinning

# 663
На мен ми писаха,че тук няма такава традиция за полуголи мъже и е желателно да спра да публикувам и спрях да пускам.
Но пък вие търсите... Grinning

Сааамо в петък  Grinning

# 664
Ох, моля Ви, спрете да говорите без да знаете. Какви са връткиите на фонда?!? Понеже работя пряко с него съм запозната много, много на дълбоко... страшни глупости пишете.

# 665
Много компетентни, много нещо. Някой има ли представа от Закон за държавния бюджет?
Ако закона не служи на народа,трябва да се промени.
Знам,че няма как определени пари причислени към общия бюджет да се преориентират веднагически към определени звена,но много би ми се искало да има закон,който по пряк път да праща конфискувани,особено в такива размери пари,направо към хора нуждаещи се от скъпоструващо лечение. 10 млн. за бюджета е бълха,а колко спасени живота могат да са ...
Кой закон трябва да се промени? Може ли да предложиш, според теб, как трябва да се промени?!? Пак да попитам имаш ли идея от ЗДБ?

# 666
Ситият на гладния не вярва! Това за Бербатов.....

# 667
  • Варна
Аз също разказах случка в темата за соца за купоните за олио, била съм дете и се оказа, че тези купони са били в началото на 90-те, по времето на Луканов и Виденов, а не през комунизма.
Ами така беше. 96-97-ма година.

# 668
Абе така беше, но аз, ако трябва да си спомня, никога не бих писала с такъв патос за тези години, а с насмешка. Наистина се е поувлякъл...

# 669
квото е било за всички такова е било и за него. излага се барбуков. какви съдби на футболисти има нема си идея явно или си има и иска поне малко да се доближи до страданието им и той.

# 670
  • Пловдив
Аз също разказах случка в темата за соца за купоните за олио, била съм дете и се оказа, че тези купони са били в началото на 90-те, по времето на Луканов и Виденов, а не през комунизма.
Ами така беше. 96-97-ма година.

Ами така беше - ама на два пъти.
Скрит текст:
90-та година - Луканов. Купони за хляб - по един на човек на ден. Бензин - 30 литра на месец. Магазините празни, мизерия пълна.
97 година - Жанвиденовата зима - доларът 3 лева, майчинството ми 1200  Laughing Просто парите бяха нищо и нищо не можеше да се купи с тях.

И да не е само спам - Звезди, които ненавиждат някои от ролите си:

http://www.spletnik.ru/culture/cinema/84334-zvezdy-protiv-svoikh … tvennye-roli.html

# 671
  • Пловдив
Абсолютно фалшиво инсценирана фалутна криза. Много хора тогава си разчистиха дългове и кредити и ги изплатиха на безценица. След падането на правителството курсът се регулира подозрително бързо. Мътни времена бяха, много мътни........Фалираха се банки. създадени за конкретни цели и изпълнили предназначението си. Разчисти се трасе за нови обири на държавата по костово време - продажби и приватизации, Гад Зееви и други подобни......Държавата не е била бедна, изнесена беше в куфарчета и тези пари се върнаха при подходящите хора.

# 672
Така е. Огромни престъпления се извършиха след 1989 г. на няколко пъти и това продължава и досега. Тези преди това не ги коментирам, защото съм била достатъчно малка, за да мога да преценявам.
А във Фонда за лечение на деца нещата въобще не са прекрасни в момента, и то съвсем умишлено, затова и има бум на кампании. Твърдя това, защото много лично ме интересува и съм запозната.
Аз искам да видя как ще приключи историята с Арабаджиеви. Защото много често почват някакви акции, вдига се шум,а после се млъква и накрая се оказва, че обвиняемият е оправдан или е пуснат под гаранция за 500 лв. и мистериозно е изчезнал вдън земя.
Диляна Попова - роклето ми прилича на това на Мегън, което коментирахме скоро.

# 673
От филмовият фестивал във Венеция:

Кейт Бланшет, 1, 2
Ан Хатауей и мъж, пак - не ми харесва
Натали Портман
Дакота, екс-снахата на Бекъмови и същите от вечерта - Дакота, 1, Клоуи

И извън Италия:
Сандра и нейният готин мъж
Мег Раян и дъщеря
Една свежа Рийз
Бекъмови преди и сега
Хю Джакман на разходка с любимците
Адам Сандлър и дъщери, с Дженката Анистън на снимачната площадка
Рязко ми се приходи на плаж с този секси Орландо

# 674
  • До сърцето...
Според интернет-портала TC CANDLER, отчитайки мнението на над 3 млн потребителя от целият свят – този е на първо място сред най-привлекателните мъже Rolling Eyes

Ким Те-Хьонг, известен като Ви (само на 22 години) и е южнокорейски певец, танцьор, композитор, актьор.
Скрит текст:

Много ми е женствен, накъде отива света!?! Аз съм явно яка консерва 
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт