Звездни компромати- 378

• 101 363
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Saving my pig е името на филма, трейлър:

https://www.youtube.com/watch?v=hAYD8j9RJtY

# 91
Защо от Дони/на Нети/ е останала само главата?

# 92
Деси Тенекеджиева и Жерар Депардийо взели награда за филм, сниман тук. на снимката много уплашен:))))
Скрит текст:

Тя Деси си е плашеща.
Далеч е от каноните за красота, но поне не е  превтасала като козунак със силикон и джуки.Дълго време e рекламно лице на световната модна икона Жан Пол Готие за България, а после на японския гигант “Сузуки”. Полиглот е и говори 4 чужди езика.

# 93
На Кая определено има малко силикон ..В пазвата, вече не прилича на баща си Mr. Green

Мен обаче друго ме мъчи имам чувството , че Кейт си е правила носа, на младежките и снимки долу и е по камбест и закривен докато сега е ...царски Wink може и да е коментирано , не ми се търси из мрежата
Скрит текст:

# 94
  • Sofia
Деси Тенекеджиева и Жерар Депардийо взели награда за филм, сниман тук. на снимката много уплашен:))))
Скрит текст:

Тя Деси си е плашеща.

Деси има много характерно и запомнящо се лице, чертите и са хармонични. Аз я харесвам.

# 95
На Кая определено има малко силикон ..В пазвата, вече не прилича на баща си Mr. Green

Мен обаче друго ме мъчи имам чувството , че Кейт си е правила носа, на младежките и снимки долу и е по камбест и закривен докато сега е ...царски Wink може и да е коментирано , не ми се търси из мрежата
Скрит текст:

Пипнала го е,спор няма.
Ама пак ми изглежда като доячка.

# 96
Деси е актриса, а не кралица на красотата.
Много характерен образ е и различна, харесвам я.

# 97
  • София
Серина Уилямс с нашия Григор. Той ѝ шепне нещо на ухото или я целува по бузата, не става ясно.  Simple Smile

Скрит текст:

# 98
Тези снимки нови ли са или от преди? Нали имаха връзка Гришо и Серина преди връзката му с Маша.

# 99
Тя преди била ли е толкова мощна?

# 100
Хич не беше такъв звяр, даже напротив.

Серина и Винъс през 2012г.

# 101
  • София
Тази Серина винаги си е била мнооого мощна. Преди години бяха пуснали нейни плажни снимки. З@дник и бедра с направо стряскащи форми и размери.
За този български архитект Пламен Мирянов знае ли се нещо. Готин.
https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5845207
https://gradat.bg/news/2017/01/16/2896369_arh_plamen_mirianov_ar … nering_dom_koito/

# 102
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Адам Драйвър
Скрит текст:

Майкъл Фасбендър и Донал Глийсън
Скрит текст:

Само Донал, снимка с фен от Лондон тези дни, там вече се снима новия епизод от "Междузвездни войни"
Скрит текст:

и съвсем прясно, Оскар Айзък промотира новия си филм Operation Finale
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 12:43 от Не се сърди, човече

# 103
На Кая гърдите още ми се виждат като на баща й Joy Обаче пиянските снимки на Кейт са един път Joy

# 104
  • където ми харесва
На Кая гърдите още ми се виждат като на баща й Joy Обаче пиянските снимки на Кейт са един път Joy
Абе, има силикон, според мен. Не е наблъскала по 300 кубика, но определено стоят неестествено на гръдния й кош.

Общи условия

Активация на акаунт