* Берен Саат * Beren Saat * Атийе * Atiye / The Gift * Netflix тема 15

• 75 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, помогнете! Каква марка беше онзи червен парфюм, който Берен пръскаше и миришеше в “Забраненият плод”? Помня, че много зрители тогава са си го купували.

не знаех какъв е парфюма, но потърсих в Гугъл

.....................

нови снимки с Берен

Цитат
🆕🆕🆕 04.08.2020. Берен Саат и Мелиса Шенолсун были замечены на съёмках сериала Дар 3 сезона в районе Нишанташи.

.................
Phillipine Hands Plus1 Blush

# 661
Момичета, помогнете! Каква марка беше онзи червен парфюм, който Берен пръскаше и миришеше в “Забраненият плод”? Помня, че много зрители тогава са си го купували.
Аз го имах - Absolutely irresistible на Живанши .Страхотен - както се казва като минеш се обръщат след тебе Grinning , но нещо не го срещам по магазините . Пак бих си го взела .

Благодаря! Помня, че тогава специално отидох в една парфюмерия и го мирисах, хаха. За съжаление вече не се произвежда май. А самата сцена от сериала помните ли какво точно означаваше? Защото това е женски парфюм и защо Бихтер го пръскаше, сякаш да й напомня за Бехлюл? Или пък й е напомнял за някоя тяхна среща преди това?
Скрит текст:

# 662
# 663
На пазара има  Irresistible само , дали Absolutely irresistible не се произвежда вече , не знам .Но ми беше любим Heart
Бехлюл го подари на Бихтер за РД , за това тя го пръскаше , защото и напомняше за него и за старите времена .

# 664
  • На изток от рая...
Уаууу, уаууу....

Беренка в цялата й прелест. Не знам кога е правена снимката, предполагам през престоя им в Америка, но си личи, че прекрасното слънчево момиче е на друг етап от живота си.

Не намирам точно инфо кога Нетфликс ще качи 2 сезон на "Дар". Има ли вече официално обявена дата или 2.09 е фенско предположение?

# 665
На пазара има  Irresistible само , дали Absolutely irresistible не се произвежда вече , не знам .Но ми беше любим Heart
Бехлюл го подари на Бихтер за РД , за това тя го пръскаше , защото и напомняше за него и за старите времена .

А ти специално заради сериала ли си го купи?

# 666
На пазара има  Irresistible само , дали Absolutely irresistible не се произвежда вече , не знам .Но ми беше любим Heart

А ти специално заради сериала ли си го купи?
Абсолютно - да Sunglasses и много ми хареса аромата . После дълго си го пазех за специални случаи , въобще не се развали през годините .

# 667
Здравейте!

„Нетфликс“ обяви датата на която ще бъде качен на платформата втори сезон на сериала „Дар“ – 10 септември.

Ето промото.

https://www.instagram.com/p/CD-28Bliidd/?igshid=pzus8drl44zy

# 668

от 2 сезон

# 669
Здравейте, дружки!

"Нетфликс" вече промотира новия втори сезон на „Дар“.

След като Атийе се среща лице в лице с една друга реалност и разбира, че всичко, което си пожелае може да се сбъдне, а човешките способности са безгранични, тя ще поиска да върне обратно починалата си сестра Джансу. Тя попада в свят, в който сестра й е жива, когато минава през магическата врата в Гьобеклитепе. Но в тази реалност нищо няма да е както преди. Там никой от хората, които познава Атийе не познава нея. Защото в тази реалност, в която сестра й е жива, нито Атийе, нито вратата в Гьобеклитепе, през която преминава съществуват. Атийе, която досега е действала съобразно своите интереси, ще се научи да приема решения за другите хора и за цялото общество. Това е една история за нейния героичен подвиг, за любов и човещина.

Кратък видео анонс на „Нетфликс“ за новите сериали през есента на 2020 г., един от които е „Дар“.

# 670

Фрагман за новия 2 сезон

и превод на руски
https://vk.com/berenalican?w=wall-67485558_229115%2Fall

...............................
сет-3 сезон, 30-ти ден снимки

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 13:11 от Airra

# 671
Здравейте!

Благодаря за споделеното, Айре Heart Eyes!
Определено ни очаква много интересен втори сезон.
Още малко остана до премиерата му, което ми напомня, че ще е доста добре да си припомня ключовите моменти от първи сезон,че доста неща съм позабравила.

А Берен грее на снимките, които си ни споделила. Радвам се е, че е в такава чудесна форма, че е щастлива - заслужава го! Heart

Да Ви е хубав денят!

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 17:29 от Irinak

# 672
Здравейте! Yum

В трепетно очакване на втори сезон, който се очертава изключително интересен.

Трейлър за сезон 2, бг субс
https://vk.com/im?sel=223381573&z=video233104414_456239062%2 … 508772edfa300b28b

# 673
Heart нова

правя си преговор на един от най-големите й хитове и си припомням каква уникална актриса е, няма втора като нея!!! Hands Clap

Благодаря за превода на трейлъра!!! Flowers Bouquet

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 19:03 от Airra

# 674
  • AMS

Момичета, привет!!!
Благодаря ви за новините, преводите и снимките!!!
За тези, които искат да си припомнят първи сезон
и с благодарност към Бамби и Дъгичка,
слагам линк към преведените серии  >>>

Атийе/Дар
И акцентът в новата снимка на Берен
не са очилата Animal Bee >>>

Общи условия

Активация на акаунт