Знаете ли какво установих

• 29 846
  • 418
  •   1
Отговори
# 345
Тюрлюгювеч.
Поредната ти грешка ще бъде да се хващаш за нов клон без да пускаш първия. Само ще прехвърлиш хаоса си на ново място.
Слез на земята, дай си време година-две, може и повече, но трябва да ти се подредят мислите и чувствата, да се опознаеш, да си осъзнаеш грешките, да ти се избистри картината и тогава скачай пак по дърветата. Иначе всяка връзка ще те натоварва и ще ти взима повече, отколкото ще ти дава.

По-добре казано няма накъде!
Ходенето от клон на клон е добре само за маймуните ама ние сме хора и нито  мислим като тях нито трябва да правим секс с всеки който е из клоните щото накрая клона ще се счупи и ако дървото е по височко много може да заболи.

# 346
Под нов клон нямах предвид секс, а човек, с който се разбирам. Секс може да се прави с всеки - не е нужно да си пасват за съжителство. И секс не търся и не ме интересува - отдавна отмина сексуалната фаза. На тази възраст и мъжете не търсят секс, а ако търсят ще е с по-млади. На мен ми трябва другар в живота, а не ебач. Айде нема нужда да продължаваме да се праим на много сексуални щото сме станали на 100 години - природата си казва думата, няма нужда да я изнасилваме.
Невена, мога да живея с него - по принцип е спокоен и непретенциозен за повечето неща, гледа да пази мира в къщата, не скандалджия и като цяло е лесен за съжителство. Но на моментни ме дразни с уж дребни неща, но причината  за тях в показателна за отношението муи към мен и децата. И въпреки че не зачита чуждите нужди, децата много си го обичат и имат нужда от него - приемат го като сигурност и им липсва на момчетата особено като не е в къщи. За децата е най-добре да сме заедно. Но ще трябва да свиквам с мисълта, че един ден като порастнат най-вероятно ще се разделим. Въпреки че тогава сигурно няма е толкова наложително, защото ние сега основно се караме заради децата, че не ги гледа добре. Освен това като порастнат вече и свекър и свекърва може да няма. Основните дразнители ще са извън играта, той ще се съобразява повече с мен и като цяло преди да родя имахме ОК отношения, даже си ни беше супер в 99% от времето. Ще видим. Иначе от сега имам идеи кой може да е следващия Stuck Out Tongue

# 347
Така кажи. Ясно е вече защо мъжа ти ти е непоносим. Ти мислиш за друг. Щом знаеш кой ще е ти дори визуализираш живота ти с другия и може би идеализираш. Кофти.

# 348
Montesuma, грешките съм си ги осъзнала. Проблемът е че не са мои съзнателни грешки или от глупост и дори не бих ги нарекла грешки, а особености на природата и характера ми и най-вече съдба. Знам че звучи пораженчески, но наистина така го усещам. Казват че човек трудно се променя, но личните ми впечатления са, че никой не се е променил. Ако хората се променят за да се напаснат нямаше да има толкова разводи. Факт е, че всички опитваме да функционират нещата, да си променим мисленето и разбиранията, но рано или късно осъзнаваме, че сме безсилни да променим нито себе си нито ближния и се стига до развод. Затова е важно като се жени човек добре да прецени и да си даде сметка дали може да остане в тоя брак. Ако не - да си търси по-подходяща партия. Повечето тук са разведени и са такива защото не са могли да променят нагласата си един към друг. На мен и астрологично ми се препоръчва да си търся тактични хора, защото съм сприхава и реагирам бурно на дразнители. Такъв тип ми е нервната система - възбудима. И според децата ми това ми е единственият кусур - че избухвам. Но съм си такава чувствителна и сприхава по рождение. На несприхавите им е лесно да са каквито са и да дават съвети на другите как и те да не бъдат, но не осъзнават колко е трудно да си промениш природата, просто защото на тях самите им е лесно и не полагат никакви усилия да се променят. Това е все едно да учиш човек с ниско IQ как да си повиши - е няма да стане - такъв тип му е централната нервна система и е forever. По-скоро човек трябва да осъзнае че хората са различни и единственият начин да няма проблеми между тях е да се приемат квито са, а не да си търсят грешки и кусури. Според мен проблемът на моя мъж е, че не е проектиран да има жена и деца. Но аз нямаше как да го разбера преди да родя и да видя как НЕ функционира като такъв. Някои хора просто трябва цял живот да си вървят по гъза на мама и тати и това им стига. Моят мъж се е оженил защото всички така правят и защото иска като всички да има жена и деца, а не че има нужда от тях - просто си му е кеф и това да си има и да си дига самочувствието като мъж. А и с екстрата безплатна слугиня и безплатен секс - далавера си е, що да се не възползва.

# 349
Така кажи. Ясно е вече защо мъжа ти ти е непоносим. Ти мислиш за друг. Щом знаеш кой ще е ти дори визуализираш живота ти с другия и може би идеализираш. Кофти.

Айде пак се филмира. Изобщо не мисля за друг, не съм влюбена, за секс да не говорим. Това е просто човек, точно моя тип, с който отдавна трябваше да сме заедно, но една ми го отмъкна под носа. Сега си е женен и почти не контактуваме, не е споделял да има проблеми с жена си и абс нищо. Но ми се струва, че е кучка и не си пасват като двойка. Нямам никакви намерения да ги развеждам, по-скоро тя ще е го зареже  - просто си мисля от хората, които вече познавам, кой ми пасва най-добре. Имам си и стари фенове, които до ден днешен точат лиги по мен и биха ме взели даже с 3 деца. Но въпреки, че ме кефят за компания,  характерчето им е чепато и не искам да си усложнявам живота зорлям.

# 350
  • София
Всичко и всички се променят. Не си слагай етикети. Пробвай йога.

# 351
По-скоро човек трябва да осъзнае че хората са различни и единственият начин да няма проблеми между тях е да се приемат квито са, а не да си търсят грешки и кусури.

А ти като го осъзнаваш, защо не го спазваш?
Дотук само за кусурите на твоя мъж четем, ти – цялата в бяло. Приеми го такъв, какъвто е. Намери си някакви по-позитивни занимания, с които да запълваш времето си, вместо да го оглеждаш под лупа и да му търсиш кусурите. Потънала си до гуша в битовизми и това не само ти личи, но и е в основата на проблема ти.
Намери си хоби, приятели, отиди сама на почивка някъде, колкото да си пренаредиш чакрите, да си успокоиш нервите и да ти залипсват поне малко децата и мъжът ти.
Пий нещо за нервите.
Проблемите ти са в собствената ти глава.

# 352
Айде пак се филмира. Изобщо не мисля за друг, не съм влюбена, за секс да не говорим. Това е просто човек, точно моя тип, с който отдавна трябваше да сме заедно, но една ми го отмъкна под носа. Сега си е женен и почти не контактуваме, не е споделял да има проблеми с жена си и абс нищо. Но ми се струва, че е кучка и не си пасват като двойка. Нямам никакви намерения да ги развеждам, по-скоро тя ще е го зареже  - просто си мисля от хората, които вече познавам, кой ми пасва най-добре. Имам си и стари фенове, които до ден днешен точат лиги по мен и биха ме взели даже с 3 деца. Но въпреки, че ме кефят за компания,  характерчето им е чепато и не искам да си усложнявам живота зорлям.
Повествованието достигна нови висини.

# 353
Колко лесно било Сийке - главата у песъка и проблемите изчезват, не говориш за тях - няма ги. Тука хората са така - не се оплакват от половинката си, държат се като влюбени и отстрани изглежда, че проблеми няма. Да ама изведнъж се разведат - явно е имало все пак и това, че са се правили, ще няма по никакъв начин не е спасило връзката им.  Не съм аз такъв типаж за добро или лошо.  Но както виждаш си нося кръста и поетата отговорност и не принуждавам децата ми да плащат за мои грешки.

# 354
  • Далече, далече

Повествованието достигна нови висини.

Поне е забавно.

# 355
  • София
Няма оправия с тоя негативизъм!
За мен проблеми с другите хора няма. Аз имам проблеми. Проблем означава задача. Всяка задача има решение. Това е.
Но ние няма да можем да променим негативното мислене на Скрек.

# 356
Скрек, дай пример как застрашава безопасността на децата, моля те.

# 357
  • София
Пуска им ток? Кара ги без колани? Дава им мляко с лактоза?🤣

# 358
  • София - Рим и обратно
Скрек, да знаеш, че на вас избухливите ви е по-лесно - подпали, гръмва, бучи, трещи и след 5 мин помията е навънка, а той си е изпуснал парата и готов за помирение. А на мен горчилката си ми седи вътре и ме трови. И естествено, аз съм злата, че не ми се говори с него поне три дена след спектакъла.
Щом казваш, че е мислил цяла нощ върху твое изречение, смяташ ли, че не му дреме за теб?

# 359
  • София
Аз Скрек изобщо не я виждам да има проблеми, честно. Мъжът й има проблем с нея, очевидно му е много трудно и въпросът е той докога ще издържи, не тя. Тя всички си ги върти както иска, прави си каквото й се иска и после Ами оправяйте се, такава съм си аз, директна и избухлива. Ей така като ми каже някой и гледам да бягам надалече, щото все той не е виновен.

Общи условия

Активация на акаунт