Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално? - 29

• 67 932
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
ми то като покараш мерцедес, после не ти се слиза Smile

# 91
Именно. А ми е близък човек и е логичен и разумен. Ама ей на, не ще

# 92
Е, що да го правят, като не им се налага? И аз мога частично да и погася главницата по моя кредит (да не кажа изцяло), ама не искам. От една страна, вноската не я усещам, а и лихвата е ниска. От друга, имам надежди, че ще ми изпадне изгодна оферта за по-голямо жилище и искам да имам за самоучастие. Та всеки си преценява как и защо да си даде парите.

# 93
Човек трябва и да живее, не е хубаво само да мисли за главници, вноски, кредити. Екскурзиите са също добра инвестиция Simple Smile

# 94
..
Цитат
Аутсорсингът, за който говоря, не е чужда инвестиция, минава през български фирми. Но да не се отплесваме Simple Smile  Просто е очевидно, че стандартът на младите хора в София се подобри значително през последните години. И оттам и желанието за инвестиция в жилище.

Подкрепям, особено ИТ специалистите - за едно младо семейство работещо в бранша бюджет от едни стартови 5-6К е достатъчен за да могат да отделят 2-3К и повече за кредит. Нека не се залъгваме, заплатите се увеличиха, дават средна за София от 1500лв, не виждам как цените на имотите ще паднат при наличието на покупателна възможност в населението.

Мисля, че отдавна е мит 5-6к СТАРТОВА заплата за ИТ. Толкова взимат след години опит и професионализъм, може и повече, зависи от доста неща. Но стартовите определено не са такива. Simple Smile

# 95
..
Цитат
Аутсорсингът, за който говоря, не е чужда инвестиция, минава през български фирми. Но да не се отплесваме Simple Smile  Просто е очевидно, че стандартът на младите хора в София се подобри значително през последните години. И оттам и желанието за инвестиция в жилище.

Подкрепям, особено ИТ специалистите - за едно младо семейство работещо в бранша бюджет от едни стартови 5-6К е достатъчен за да могат да отделят 2-3К и повече за кредит. Нека не се залъгваме, заплатите се увеличиха, дават средна за София от 1500лв, не виждам как цените на имотите ще паднат при наличието на покупателна възможност в населението.

Мисля, че отдавна е мит 5-6к СТАРТОВА заплата за ИТ. Толкова взимат след години опит и професионализъм, може и повече, зависи от доста неща. Но стартовите определено не са такива. Simple Smile
Има се предвид стартово 2500-3000. Пише, че двамата общо взимат 5-6 бона.

# 96
..
Цитат

Стартовите са под 1000 даже Wink

# 97
..
Цитат

Има се предвид стартово 2500-3000. Пише, че двамата общо взимат 5-6 бона.

Страхотен виц Simple Smile Такава заплата за junior може би само в чужбина да дават. За България е абсурдно.

# 98
Бе никое ИТ няма да работи за 1000лв.

Иначе много ясно, че трябва и да се живее, а не всичко да набиваш в жилището и ипотеката. Не трябва да спира да живее човек, никога не съм спирал пътешествия, не пия алкохол, от това спестявам Simple Smile Само ИТ съм и си се справям, ако сме двама не знам просто Simple Smile

# 99
Бе никое ИТ няма да работи за 1000лв.

Иначе много ясно, че трябва и да се живее, а не всичко да набиваш в жилището и ипотеката. Не трябва да спира да живее човек, никога не съм спирал пътешествия, не пия алкохол, от това спестявам Simple Smile Само ИТ съм и си се справям, ако сме двама не знам просто Simple Smile

Интересно ми е на каква заплата си започнал своята ИТ кариера...

# 100
Преди 18 години ли ме питаш каква ми е била заплатата? Grinning Grinning Grinning

# 101
А някой срещал ли е информация колко процента са в ит и изобщо аутсорсинга. Малко стана депутатите ядат свинско народа зеле и всички заедно ядем свинско със зеле. И колко е този процент в областните, общински центрове. Факт е, че в София се живее по-добре, аз съм го отбелязвал неведнъж. И все пак има аномалии навсякъде.

# 102
Преди 18 години ли ме питаш каква ми е била заплатата? Grinning Grinning Grinning

Еми става въпрос за стартова заплата за ИТ. Казваш, че никое ИТ не би работило за 1000 лева, ама ако си начинаещ интересно кой ще ти даде и толкова...

# 103
2К е напълно нормална стартова заплата за ИТ сектора в момента. Има хиляди направления, не са само програмисти или кол център, някои по-платени други по-малко, да не влизам в подробности защото фокусът на темата се размива много.
В ЛИДЛ на каса стартовата е 1200

# 104
В Лидл сериозно ли стартова нетна е 1200? Това не е никак зле Simple Smile Иначе за ИТ стартова нетна под 1000 е абсурдна наистина. Вече колко над 1000 - не знам.

Общи условия

Активация на акаунт