На Емо кръчката са цялите в синки от многото ПТП-та.

- не пазя опаковката), много е полезен и за деца и възрастни, на децата мисля по им допада като вкус, защото леко сладни, пък и в една купичка с попара много-много не се усеща.
(и 10 лв. всъщност не са много за дървена играчка
). Ама се чудя дали изобщо да търся такава, Емко наскоро се научи да си реди ринговете, но повече от 5-10 мин. не се задържа на едно място, та най-много само да ги разнася из стаята. 

Та идеи за бански аз приемам тоже.
Много здраве на моренцето и да снимаш много, много малкия морски вълк 
Някой ако види такива, да свирка 
и май все големи номера.

- това за мен е единствения минус от кърменето (сега имаме в къщи още един уред за упражнения - не знам как се казва, с лежанка, та ще помоля един приятел бивш културист, ли какъв е бил, да ми покаже някои упражнения, дано има ефект
).
И баща му вика "Я му дай едно кюфте на детето, кво го мъчиш с тоя спанак". Добрееее, дадох му аз едно парченце с идеята, че ще го пробва и ще го изплюе... е да, ама не - с огромен кеф си го изяде
Зимата ше го водим на Банско, да изкара некой лев по кръчмите 

И честити санделки на Емко! Ама се надявам да пуснеш снимки, че да ги видм 

А по повод бръсненето, аз също не съм сигурна, че ще има ефект за сгъстяване 

И ще чакаме снимки!

То не че ми е много ясно, ако ме приемат как ще учим двете с Гери, ама пък ако не е сега, за по нататък съвсем не виждам да се случи 

Нека, нека, так ми аресва 

, то си знае милото, ми я кажи от де тез "кръчмарски кефове" е унаследил 

За "диви" кърмачки" с ластикоподобни цици 

която с тез бисери мнооого ме съмнява, че си посръбва разни нещица, и само ни баламосва със снимков материал... Да не развалите детето , ей!/ то с кюфтета се почва/ 
Но са много добра идея - много са полезни.
- добри идеи дава.