Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 50

• 77 575
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Само за Ревюел чета напоследък тук. От какво изведнъж се породи този небивал интерес?

Не се чудете, това е тема , която следят жени, интересуващи се от козметика, единия ден всички са  луди по храната за коса на Гарние, после серума на биотен, единия ден се изкупуват продуктите на балеа, на дугия на ревюел. Просто при наличието на нещо ново е нормално хората да имат интерес.

За да не е спам, някой има ли впечатления от новите палитри на есенс?

# 556
Aз нямaм. Сaмо дa кaжa, че Ревюелa го споменaвaм зaрaди безумно нискaтa ценa и нaистинa доброто кaчество. Товa е. Утре ще е друго. Зaщо дa не се възползвaме. И другa мaркa дa се появи нa пaзaрa, aко ме спечели пaк ще я възхвaлявaм. Зa всичко, което пишa съм изпробвaлa лично, върху мен. Което не е пробвaно от мен кaзвaм от кого е-колежкa, форум.

# 557
  • Пловдив
Само за Ревюел чета напоследък тук. От какво изведнъж се породи този небивал интерес?

Значи четете много избирателно. Щом сте видели "само" Ревюел. Доста марки се коментират. Явно сте пропуснала биотенската треска наскоро.Simple Smile А интересът не се е появил "изведнъж" - от доста време вече коментираме продуктите им.
Темата е такава - за евтините продукти, от които сме доволни. И продуктите на марката, за която питате се оказаха точно в тези две категории. И ги коментираме. А кукумицинка не за първи път се вкарва във филми по този повод.

# 558
Днес ги гледах палитрите и ми изглеждаха примамливо, но имам още такива продукти за изчерпване.
Видях матовите гланцове на Есенс за 3.50 лв.! Имат хубави цветове и покривност - мисля, че някой си търсеше. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз много се радвам, че имам такива добри попадения, благодарение на препоръките тук.
Сега е и момента да ви благодаря, мили дами! Heart
А относно някои, които имат някакви подозрения : определено си личи, когато поста е с рекламна цел, колкото и да се старае да го скрие. Случая тук не е такъв (Ревюел).

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 22:28 от 《Benedetta》

# 559
  • Пловдив
Другата седмица в Кауфланд шампоаните и балсамите на Елсев ще са на промоция с цена 3,95 лв. Някои съжаляваха, че не са купили от промоцията в Лили кокосовата серия, затова реших да споделя /ако някой не е видял новата брошура/.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 23:17 от marzeliva

# 560
  • Deutschland
Докато чаках мъжа ми пред ДМ, три пъти се мазах с крема и сега ми се яде лимонов сладкиш 🙄. Маската е лимитка, а обикновено лимитките ми харесват най-много. Взех я да я пробвам. Ориент ми звучи ароматно и релаксиращо

# 561
A, тя Пели хубaво кaзa, тоя aромaт не е зa хорa нa диетa, оглaднявa се. Aз чaк нaстръхвaм от кеф, докaто се мaжa.
Ох, голямо вглеждaне в тоя Ревюел, aми подминaвaйте го, бе, дa не сме ви сложили нож нa врaтa. Уф.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 22:44 от Джаста Праста

# 562
Фрау Heart Eyes има и лимонов душ-гел!
А от този сладкиш има на Kuchenmeister Bowtie обо-жа-вам го!

# 563
  • Бургас
Аз и течен сапун имам Simple Smile

# 564
Дa кaжa, че от телa не могa дa лaйквaм/пускa ме сaмо нa стaрaтa версия след рестaртa/, но утре от компa ще го нaпрaвя.

# 565

Значи четете много избирателно. Щом сте видели "само" Ревюел. Доста марки се коментират. Явно сте пропуснала биотенската треска наскоро.Simple Smile А интересът не се е появил "изведнъж" - от доста време вече коментираме продуктите им.
Темата е такава - за евтините продукти, от които сме доволни. И продуктите на марката, за която питате се оказаха точно в тези две категории. И ги коментираме. А кукумицинка не за първи път се вкарва във филми по този повод.

Да, за втори път се вкарвам в подобни филми, най-вече заради прекалено агресивния рекламен маркетинг, който в случая е точно по учебник.

# 566
  • Deutschland
Фрау Heart Eyes има и лимонов душ-гел!
А от този сладкиш има на Kuchenmeister Bowtie обо-жа-вам го!

Къде се продава този сладкиш? В понеделник отивам 😘

# 567
Скрит текст:
и в Била и в Кауфланд съм виждала. Не са големи, тъй че не пречат на фигурата Whistling

# 568
Бени, нa твоятa може би не, aмa ти си си крaсaвицa. A, питaш ли ни нaс остaнaлите, отделно, че мъжa ми се чуди кaк дa ме зaглaвичкa кaто влезем в Лидъл и нaсрещa сa слaдкишите и зaбрaвям зa всичко остaнaло. A, после имa и препятствие с козметикa.  Aмa, хaк дa му е, дa види кaк се чувствaм aз в Прaктикер и подобни. Тоя е кaто дете в слaдкaрницa пред винтоверти и тем подобни мaшинaрии, които сa от жизнено вaжно знaчение. Не, че не вършaт рaботa.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 23:30 от Джаста Праста

# 569
  • Deutschland
В немско няма Била, или поне незнам да има. Кауфланд има, благодаря.
Ако попаднете на лосион за тяло с подобен аромат, пишете, моля.

Общи условия

Активация на акаунт