Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 50

• 77 594
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
Нещо за под очите да ми препоръчате? Предпочитам рол-он, понеже обичам да го държа в хладилника и после да ми изстуди зоната под очите.
В момента е на промоция,ВВ крем рол-он за около очи на KLORANE
https://remedium.bg/anti-age/klorane-eye-contour-bb-cream-15ml.html

# 541
От Клоран не съм доволна. Мъча един овес вече не знам колко време, на кон станах, няма свършване. На др ден косата все едно не е мита

# 542
  • Бургас
Някой назад в темата беше питал за маска или балсам за чувствителен скалп, моят е чувствителен , но допълнителните грижи не го дразнят, освен ако не ги нанасям и на скалпа. В момента ползвам шампоана и балсама за чувствителен акалп на Балеа и съм доволна. Балсама прави косата гладка и лъскава и ухае страхотно.

# 543
  • русе
Дезодоранти c -thru  трайни ли са?

# 544
Преди малко отидох да купя хляб от кварталното ни магазинче и ... гледам пълна гама на Ревюел. Таман се засилих да си купя от всичко, обачееее .... цените са резачка. Маската с въглен беше около 10 лв., както и почти всички продукти са поне около 10 лв. Явно далаверата привършва.

# 545
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Такива цени чак не си заслужават по мое мнение.

# 546
Джаста , както обещах Kissing Heart
Скрит текст:
Търсих лимонов лосион, но уви не намерих. Expressionless И маската с кал купих и от хвалените кърпички за очила. Без да искам взех ментолов гел за крака, вместо с уреа. Grin Хубавото е, че има хамемелис (много обичан от мен) Yum . Храната за коса на Гарниер е намалена на 9.69 в ДМ. Hug A пък тази мицеларна на Нивеа беше само 6.50 лв., както и двуфазната.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2018, 17:05 от 《Benedetta》

# 547
  • Пловдив

От около седмица ползвам тази мицеларна вода на Ревюел и мога да я похваля.Simple Smile Отлично почиства и освежава, не изсушава. Много е добра. Добре, че имам навика, като съм в друг град да посетя местните магазини от козметичните вериги, защото в нашия Елитис няма мицеларни води на Ревюел, та си я набавих от Елитис в друг град.
По-добра е от розовата на Микса. На едно ниво е с розовата на Гарниер. Мислех при някое следващо пътуване да си взема мицеларната вода с метличина, която Джаста Праста беше показала, но вчера се изкуших да си купя розовата на Гарниер от 700 мл, която в момента е на цената на 400 мл, беше останала само една и как да не я купя. Smiley Та за момента имам почти литър мицеларни води.Trollface

# 548
Бени Kissing Smiling Eyes , дано да ти допадне кремчето.
Мързеливке Kissing Smiling Eyes , която и мицеларна вода да си вземеш на Ревюел няма да сгрешиш. Всичките им видове са меки, щадящи, добре почистващи и освежаващи. Страхотни са. Тази с метличина мирише леко неприятно, сякаш на нещо с минал срок, но не е, в срок си е, явно от метличината, не знам, но иначе е много добра.

# 549
Има ли доволни от шампоаните на Ревюел? Чудя се дали да си купя намалени са в Лили

# 550
Aз съм писaлa в темите, че съм доволнa от керaтиновия с Керaплекс комплексa. Моятa косa обичa керaтинa и с този шaмпоaн и е добре.

# 551
  • Бургас
Аз докато се наканя да отида до Лили да си купя тези кремове на Ревюел,ще вземат да свършат навсякъде.

# 552
Моля за препоръка за боя, която покрива бели коси

# 553
  • Варна
Само за Ревюел чета напоследък тук. От какво изведнъж се породи този небивал интерес?

# 554
Само за Ревюел чета напоследък тук. От какво изведнъж се породи този небивал интерес?

Чудно, нали?

Ако имат и боя за коса, не се съмнявам, че някой услужливо ще я препоръча на съфорумката, питала преди малко.

Общи условия

Активация на акаунт