Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 50

• 77 568
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
Хихи, не искам да звучи, че съм някакъв еднорог, но не обичам сладко и ям доста рядко. Преди нищо не влияеше на фигурата ми, но с напредването на годините вече усещам, когато трябва да се ограничавам - моят грях е тестеното, признавам си. Stuck Out Tongue Winking Eye
Фрау, една от служителките в ДМ ме уверяваше, че имат и такъв лосион, но още не са го изложили (зареждаха стока), ще проверя пак. Между другото, крема не ми е изобщо мазен, супер попива. Sunglasses
Препоръчвам ви и лосиона - No drama Lama, мирише на Gingerbread сладките, а аромата е изключително траен.

# 571
  • Стара Загора
За Германия вижте на I love...lemon sorbet. Разкооошен аромат на лимонов кейк има. Аз съм с душ крема и е невероятен. Виждам че има масло, скраб и спрей за тяло, но не съм ги виждала в България сякаш. А да.... мини кекса на Kuchenmeister наистина е много хубав. И аз от Била го купувам, мисля че и в Кауфланф има. Но марката е немска, така че би трябвало и в Германия да се продава някъде.

# 572
  • Deutschland
Благодаря, Ивче Simple Smile

# 573
В новата брошура на Кауфланд видях, че следващата седмица маските на Nature of Agiva ще са по 2.99.

А в Елитис Пловдив са заредили доста продукти на Ревюел - кремчета, серуми, маски, 1 вид шампоан, 1 балсам и 1 вид маска за коса.

Hands V

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 15:25 от DanMary

# 574
В новата брошура на Кауфланд видях, че следващата седмица маските на Nature of Agiva ще са по 2.99.

А в Елитис Пловдив са заредили доста кремчета и серуми на Ревюел.

Hands V
А мицеларни води има ли?

# 575
Да, имаше няколко вида

# 576
  • Пловдив

А в Елитис Пловдив са заредили доста кремчета и серуми на Ревюел.

Hands V
А мицеларни води има ли?

Добре, че ДанМари писа и минах през Елитис днес. Нищо не взех, защото напоследък накупих много кремове и серуми. Имаше много заредени неща на Ревюел наистина, включително и мицеларни води 4 вида. Имаше и 4 вида серуми, единият беше антейдж, един за мазна кожа, другите не си ги спомням, май имаше един с витамин С. Изглеждат обещаващо, но в момента съм се запасила с няколко серуми и не си взех.

# 577
Имате ли впечатления от маските за коса на KERABRASIL? Днес си взех от Кауфланд за малко над 6 лв тази с чесън. Имаше с арган и екстракт от охлюв. За количеството си цената е супер, сега въпросът е дали е добра Simple Smile

Скрит текст:

# 578
  • offshore & overseas
Нищо, което се пише в тази тема, не възприемам като маркетинг в този смисъл, в който кукумицинка го употребява (тоест потребителите тук във форума да получават облаги от споделянето на впечатленията си от определена марка).

Да, много често написаното ме кара да разгледам и да купя определени продукти и обикновено съм доволна (понякога пък не съм и си го споделям, другите също са добре дошли да споделят и отрицателни мнения, вярвам).

Ми то си има и такава поговорка, че най-добрата реклама на един продукт/услуга/магазин и пр. са доволните клиенти. Имаше си и термин, ма къде ти да се задържи в изветрелия ми мозък (в нетя срещнах само „органичен маркетинг от уста на уста: органичният маркетинг от уста на уста възниква по естествен път, когато хората стават фенове на фирмата или марката, тъй като са щастливи от продуктите и изпитват естествено желание да споделят това с други хора.“)

Ревюел специално ми се струва интересна марка, но още не съм стигнала до нея. Тоест, разглеждам, но не купувам. Дори да има маркетинг, то той е „органичен“, тоест, „позволен“ (в темата).

Недейте, моля, да търсите под вола теле. Всички в тази тема хвалим определени продукти, защото сме доволни и защото са евтини. То и заглавието е такова.

# 579
  • Пловдив
Подкрепям мнението на Мяуче.
Явно има хора, които просто търсят и подозират конспирации навсякъде. Е, техен избор, така са решили. Но ... обидно е. Тук потребителките споделят открития и впечатления за качествени продукти на добри, дори символични понякога цени на различни марки, подчертавам различни марки, Ревюел просто е една от тези марки. И хоп, някой решава, че едва ли не се прави реклама.    

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 17:02 от marzeliva

# 580
 Забравихте и „рекламата” на Кокосовия Елсев Joy
 Аз днес си взех цялата серия (шампоан, балсам и маска) и да ви питам - вие как ги използвате, всички заедно ли Thinking защото на първо четене, след измиване с шампоана и балсама и си сложих маската без отмиване, ми се вижда много. Май трябва или балсама, или маската да се използва.

# 581
  • Пловдив
Забравихте и „рекламата” на Кокосовия Елсев Joy
 Аз днес си взех цялата серия (шампоан, балсам и маска) и да ви питам - вие как ги използвате, всички заедно ли Thinking защото на първо четене, след измиване с шампоана и балсама и си сложих маската без отмиване, ми се вижда много. Май трябва или балсама, или маската да се използва.

Аз първия път използвах шампоана плюс балсама. Следващия път - шампоана плюс друг балсам. Определено първата комбинация е по-добра.

# 582
p0lina, по принцип балсамът и маската (каквито и да са) не са взаимозаменяеми. Ако косата го позволява (изтощена, дехидратирана, увредена и т.н..) след шампоана първо се слага маска, нейното действие е да подхрани косата, а след нея се слага балсам, който запечатва косъма.
Ако косата е сравнително здрава, няма нужда от кой знае какво подхранване и лесно се утежнява, се ползва само балсам без маска.

# 583
Аз Ревюел като марка я открих от тази тема. Първият продукт,който си купих е гела 3 в 1, мога да кажа,че за цената си е супер. Днес от Лили си взех дневния крем с хиалурон, ще споделя мнение като го пробвам.

# 584
  • Варна
Аз попитах за Ревюел и съм учудена от реакцията ви. Не съм имала нищо кой знае какво предвид с въпроса си, не знам защо така се възприе.

За пръв път видях тази марка, разглеждайки новата брошура на Лили още на 1.09, даже исках да си купя дневен крем, тъкмо имах нужда, но в Лили нямаха, и то точно в първия ден от промоцията, бил свършил според консултантката, което е смешно. После се поправи, че вероятно още не са го заредили. Ядосах се и си купих крем от Елитис на съвсем друга марка.

Общи условия

Активация на акаунт