Спечелете със ZeoLife и открийте лечебните сили на зеолита!

• 16 416
  • 266
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Досега не съм използвала продукти със зеолит, но предвид детоксикиращите му свойства със сигурност е нещо ново, което бих искала да изпробвам и евентуално да включа в ежедневието си.

# 136
Да, бих изпробвала козметика със зеолит, защото съм сигурна в лечебните му свойства.

# 137
  • София
Бих ползвала и в двата случая. Чела съм много положителни неща и бих искала да проверя за себе си дали са верни.

# 138
  • sofia
Бих използвала продукт със зеолит, защото до сега не съм пробвала и би ми било интересно.Тъй като кожата ми на лицето за съжаление никога не е  била в добра форма, бих искала да опитам ефекта на зеолита върху нея, или струва ми се много полезна пудрата за кожа, не съм опитвала подобен продукт и бих се радвала ако имам тази възможност.

# 139
Бих използвала продукт със зеолит за профилактика или за подобряване на здравословното си състояние, тъй като съм чела, че оказват благоприятно въздействие на кожата.

# 140
За пръв път чувам за продукти със зеолит. С удоволствие бих пробвала някой от тях и от прочетеното за продуктите, мисля че ще съм доволна от резултатите.

# 141
  • в огледалото на живота
Пила съм вода със бучки зеолит и определено имаше здравословен ефект върху организма ми.
С удоволствие бих изпробвала козметичните им продукти и най-вече пастата за зъби!

# 142
..ne byah 4uvala za zeolita...bih probvala tyahnata le4ebna sila ako imam kusmeta da spe4elya Simple Smile Wink

# 143
  • Русе
С удоволствие бих пробвала нови продукти! Не бях чувала за зеолит и ще ми е интересно какъв ефект ще има!

# 144
Прочетох много интересна и детайлна информация за лечебните свойства на зеолита и ми се иска да го изпробвам и аз и да видя дали наистина действа.

# 145
Не съм ползвала продукти със зеолит, но с голям интерес бих искала да ползвам с цел профилактика и общо укрепване на организма!

# 146
Бих използвала продукти със зеолит, защото подобрява състоянието на организма и има широк спектър на действие.
Харесаха ми пастата за зъби и диетичен продукт със зеолит.

# 147
Не бях запозната с лечебните свойства на зеолит, но провокирана от това което прочетох бих пробвала продуктите от зеолит.

# 148
 С удоволствие и огромно любопитство бих пробвала някои от продуктите. Много ще ми е интересно да видя какъв ефект ще имат върху мен!

# 149
Да, с удоволствие бих ползвала такива продукти. Прочетох за ползите от зеолита, тъй като не бях запозната и ми допадна.

Общи условия

Активация на акаунт