Спечелете със ZeoLife и открийте лечебните сили на зеолита!

• 16 413
  • 266
  •   1
Отговори
# 120
  • На брега на морето
Наскоро се натъкнах на статия за Зеолита, звучи интересно и обещаващо, с удоволствие бих пробвала продуктите.

# 121
  • Карнобат
С най-голямо удоволствие бих пробвала някой от продуктите.До сега съм пила само зеолитна вода,но ми се иска и нещо различно да пробвам.

# 122
С желание ще опитам да се детоксикирам със зеолит, ще пробвам и козметиката, звучи обещаващо. Поздравление за играта!

# 123
  • Лапландия
Чувала съм много за ползите от зеолита. Бих го използвала с удоволствие.

# 124
Бих пробвала диетичния продукт със зеолит, защото имам нужда от пречистване. Пастата за зъби също ме заинтригува, защото имам проблеми с венците. А маската за лице би била полезна за големия ми син, за проблемната кожа.

# 125
Бих използвала продукт със зеолит, защото е нещо ново за мен и би ми било интересно.

# 126
  • София
С удоволствие бих изпробвала продуктите ви, защото ме спечелихте с детоксикацията на организма.

# 127
Да, бих използвала продукт със зеолит. Досега само съм чела за ползите му.

# 128
  • на последния етаж
Да, бих ползвала продукт със зеолит, защото съм любопитна да видя дали наистина ще има ефект.

# 129
Зеолит ходих и си събирах в чист вид от Маджарово, след като се запалих по свойствата му.
Сега си купувам вода със зеолит. С огромно удоволствие бих изпробвала продуктите, които предлагате, най-вече крема !

# 130
 S udovolstvie bih probvala ot produktite ,zastoto iskam da se ubedia v tiahnata efektivnost.

# 131
Да, определено бих опитала продукти със Зеолит.

# 132
Бих опитала  пастата за зъби, както и продуктите за кожа.

# 133
  • Стара Загора
Nature Mount Fuji Здравейте. За ползите от зеолита съм слабо запозната. Единствения продукт, който съм използвала е бучки за вода. Използваме го заради детето - да засилва имунната му система. А за нас - спомага за по-добро храносмилане.
За козметични цели не съм го ползвала, но бих се радвала да имам възможността.
Nature Droplet

# 134
Със сигурност бих използвала продукт със зеолит, току що прочетох за положителния му ефект и ме впечатли с широкия си спектър на влияние.

Общи условия

Активация на акаунт