Спечелете със ZeoLife и открийте лечебните сили на зеолита!

• 16 411
  • 266
  •   1
Отговори
# 105
С интерес за първи път чувам за зеолит... Не съм използвала подобни продукти за момента. Бих тествала такъв продукт, най-вече от любопитство дали действително би постигнал ефекта, който описвате. Колебая се между крема и пудрата.... Като цяло имам проблем с единият крак, преди време се ударих и ми се спукаха редица капиляри... Синката изчезна, но за съжаление спуканите капиляри останаха и не са лицеприятна гледка... Това доста ме смущава през летните месеци, не смея да си облека къси панталонки или рокля... Ако имате продукт, който би помогнал това да се намали бих била благодарна.

# 106
С удоволствие бих изпробвала продуктите със зеолит.

# 107
За първи път чувам и да, бих пробвала. Пастата за зъби и Диетичният продукт направо ме спечелиха с описанието си. И пудрата за кожа също много ми допада.
Да попитам - маската за лице колко грама е? За колко процедури би стигнала?

# 108
  • Стара Загора
Продуктите звучат доста иновативно. С удоволствие бих ги пробвала. Интересно ми е как биха ми подействали. Свойствата на зеолита звучат обещаващо.

# 109
Бих пробвала маската със зеолит, тъй като съм със смесена и акнеична кожа.

# 110
  • София
Да, бих използвала продукт със зеолит,до сега не съм купувала такива продукти .Най-голямо впечатлени ми остави Диетичен продукт със зеолит,понеже работя в радиационна и замърсена среда,ще ми е любопитно дали ще ми подейства положително на организма ,който се изтощава бързо,особено след няколко тежки нощни смени.

# 111
С удоволствие бих използвала продукт на ZeoLife, защото зеолитът има лечебни свойства и ми е интересно как би ми действал.

# 112
  • Sofia
Много бих искала да ползвам, тъй като не съм до момента☺любопитна съм да усетя ефекта върху организма☺

# 113
  • Варна
Бих пробвала,за профилактика Wink

# 114
Да, би ми било интересно да пробвам продуктите със зеолит. Особенно пастата за зъби и козметиката за лице.

# 115
Да, разбира се че бих пробвала продуктите. Хареса ми че е с лечебни свойства и ме заинтригува с положителните му ефекти.

# 116
Не познавам тези продукти, но с удоволствие бих  ги пробвала, защото зная за полезните свойства на зеолита .

# 117
  • София
Звучи интересно!Бих се запознала по-подробно и защо пък да не пробвам Simple Smile

# 118
Да, бих пробвала продуктите, защото до сега не съм и бих искала да се убедя лично в ефективността им.

# 119
  • София
Не съм използвала досега продукти със зеолит, но би ми било интересно да науча повече за тях и бих ги пробвала с удоволствие! Проявявам основно интерес към диетичня продукт, пастата за зъби и крема за лице, пудра и маски не употребявам.

Общи условия

Активация на акаунт