Спечелете със ZeoLife и открийте лечебните сили на зеолита!

• 16 405
  • 266
  •   1
Отговори
# 90
Харесват ми всички продукти и бих изпробвала всеки от тях, но се спрях на Диетичен продукт със зеолит. Видях, че се използва за лечение на определени заболявания, които и аз имам и лекувам засега неуспешно. Отворена съм към хомеопатията и бих изпробвала нещо ново и различно, с доказана безопастност.

# 91
Чела съм и преди за полезните възможности на зеолита, но никога не съм го пробвала.

# 92
Това е нещо ново за мен,сега се запознах със състава и действието на продуктите.Да,бих ги използвала.

# 93
Да, с удоволствие бих използвала продукти със зелолит, защото бих искала да видя ефекта им.

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 19:19 от Annnnaa

# 94
С най- голямо удоволствие бих използвала продукти със зелолит. Те са нещо ново за мен, но съм отворена към подобни продукти. Обещавам да споделя дали са ефективни!

# 95
  • оттам, откъдето започва България
Зеолитът е антиоксидант, който се бори със свободните радикали в организма, които причиняват клетъчно увреждане на здравите клетки. Множество са изследванията за ползите от зеолита.
С удоволствие бих пробвала лечебните сили на зеолита.

# 96
  • Горна Оряховица
 разбира се! всичко, което би било полезно за здравето ми бих го пробвала!

# 97
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Бих изпробвала продуктите със зелолит.Това е нещо ново за мен.Прочетох свойствата му в темата тук във форума и ми събуди любопитвото.

# 98
Това което зная е, че водата, в която е престоял минералът зеолит става лековита. Затова би ми било интересно да тествам и използвам Вашите продукти , както и сама да се убедя в лечебните им свойства.

# 99
Научих за ползите от зеолита, когато мои роднини живеещи от години в чужбина ми поръчаха да им изпратя минерала. Стана ми любопитно защо точно зеолит и защо точно от България и това, което научих ме накара да гледам на зеолита като един изключителен минерал, който е приложим в много случаи, както за подобряване на различни състояния,  така и за профилактика. Много бих искала за пробвам продуктите ви, а пастата за зъби, кремът и маската за лице събудиха  особен интерес.

# 100
С удоволствие бих използвала продуктите на ZeoLife , обичам да експериментирам с естествени продукти . Бих препоръчала след употреба Simple Smile

# 101
Бих използвала с удоволствие

# 102
До сега не съм пробвала продукт със зеолит, но с удоволствие бих опитала нещо ново и различно. Интересно звучи

# 103
Здравейте. Бих използвала такъв продукт за профилактика и подобряване на здравословното състояние, защото е нещо ново за мен и бих искала да го пробвам.

# 104
С удоволствие бих пробвала. Ползвала съм сапун със зеолит и алое- беше вълшебен.

Общи условия

Активация на акаунт