Спечелете със ZeoLife и открийте лечебните сили на зеолита!

• 16 401
  • 266
  •   1
Отговори
# 75
Да,бих използвала, защото искам да се убедя в лечебните му свойства.

# 76
Бих пробвала с удоволствие, диетичния продукт ми грабна вниманието и бих искала да видя ефекта му!

# 77
Да, бих пробвалва такъв продукт, защото се интересувам от козметика и от хранителни добавки. В случая ми е интересно, че има продукти, които се допълват за външна и вътрешна употреба.

# 78
До сега не съм пробвала, но с удоволствие бих опитала, за да разбера какъв ефект ще има.

# 79
Бих опитала такъв продукт. Досега не съм ползвала.

# 80
Не съм запозната със свойствата и влиянието върху организма на зеолита, но се интересувам от здравословен начин на живот и добавки и бих се радвала да ги пробвам.

# 81
  • София
Здравейте!
Чела съм за ползите от зеолит. С удоволствие бих изпробвала продукти със зеолит, за да се убедя в тяхното действие и резултати.

# 82
  • Пловдив
Бих пробвала продукт със зеолит най-вече паста за зъби и маска за лице.

# 83
  • София
Интересно звучат ползите от зеолита и бих опитала дали действително е така.

# 84
  • София
Не съм ползвала продукти и козметика със зеолит, но с удоволствие бих пробвала.

# 85
От известно време пия вода, в която има зеолит. Убедена съм в положителния ефект.С удоволствие бих изпробвала продукти със зеолит

# 86
Досега не съм ползвала продукти със зеолит и с удоволствие  бих пробвала,  защото имам  нужда от укрепване на организма в предстоящия есенен сезон.

# 87
  • у нас
Да, бих пробвала, защото съм отворена за нови неща.

# 88
Не съм ползвала продукти със зеолит,но бих пробвала заради ползите,описани от него.

# 89
Бих ползвала, интересувам се от всякакви здравословни храни и билки които действат лечебно и имуностимулиращо.

Общи условия

Активация на акаунт