Спечелете със ZeoLife и открийте лечебните сили на зеолита!

• 16 396
  • 266
  •   1
Отговори
# 60
Бих опитала продуктите със зеолит, пък и на всеки организъм се отразяват различно. Simple Smile

# 61
Не съм запозната със свойствата и лечебните сили на зеолита. С удоволствие бих опитала ефекта му върху организма Simple Smile

# 62
  • На морето!
Бих опитала. Стремим се да се храним и живеем здравсловно и всяко ново нещо в тази насока буди интерес за мен.

# 63
 Да, бих използвала. Харесвам био продукти, старая се да използвам такива.

# 64
Не съм ползвала продукти със зеолит, но с удоволствие ще опитам нещо ново.

# 65
С удоволствие бих пробвала.Чувала съм добри отзиви за продуктите със зеолит ,интересно ми е какъв ефект ще имат

# 66
  • Пловдив
Никога не съм ползвала продукти и козметика с зеолит и затова с удоволствие и любопитство бих пробвала. 

# 67
"Бихте ли използвали продукт със зеолит за профилактика или за подобряване на здравословното си състояние и защо?"
Да, с удоволствие бих тествала продукт със зеолит! Любопитно ми е, защото досега не съм използвала такъв. Виждам, че тепърва се появяват  отзиви и нямам търпение да пробвам, защото за мен здравето и естествената красота са изключително важни. Simple Smile

# 68
Да, бих изпробвала.

# 69
С удоволствие бих изпробвала

# 70
  • in Wonderland
Бих използвала продуктите ви. Искам да опитам нещо ново.

# 71
  • София
Никога не съм ползвала продукти и козметика с зеолит, но с удоволствие бих пробвала.

# 72
  • Димитровград
Бих пробвала пудрата и крема, защото постоянно търся нещо ново за лицето.

# 73
Аз съм използвала маска за лице със зеолит, но отдавна искам да използвам зеолит за вътрешен прием, чисто профилактично и от здравословни подбуди, тъй като съм чела страхотни неща за него и дори и половината да са верни, ще е чудесно!

# 74
Бих използвала точно защото досега не съм и, по тая причина, изчетох доста за зеолита и приложението му, интересна информация има.

Общи условия

Активация на акаунт