Спечелете със ZeoLife и открийте лечебните сили на зеолита!

• 16 562
  • 266
  •   1
Отговори
# 150
Да, с удоволствие бих ползвала, защото подобрява състоянието на организма

# 151
  • Бургас
Зеолитът го бях чувала само, но като абстрактно понятие без да знам точно какво е. Сега се заинтригувах и би ми било интересно да опитам действието му Simple Smile

# 152
  • Враца
Експериментаторската ми душа, с удоволствие би изпробвала нови продукти! 🌺😜

# 153
Да, с удоволствие бих опитала Simple Smile

# 154
Зеолитът бих опитала,защото подобрява състоянието на организма.

# 155
Много съм любопитна да пробвам такъв продукт - това е нещо ново за мен. Освен това зеолита е природен минерал, не е нещо изкуствено създадено от алчните фармацевтични фирми, които ежедневно ни досаждат с безброй реклами за безсмислени хранителни добавки.

# 156
Не съм го чувала, честно казано, но с удоволствие бих го пробвала.

# 157
  • София
Интересно ще ми бъде да пробвам продукти със зеолит, за да разбера дали и какъв ефект ще имат върху мен.

# 158
за здравето съм съгласна

# 159
С удоволствие бих ползвала, защото до сега не съм и и бих искала да видя какъв ефект биха имали.

# 160
  • Вече в моята си приказка...
Бих пробвала продукти със зеолит.

# 161
Здравейте, с голямо удоволствие бих пробвала вашите продукти защото няма нищо по - хубаво от продукти с натурални съставки.

# 162
Бих използвала продукт със зеолит и то с най-голямо удоволствие, т.к. мой приятел има продукти със зеолит и е много доволен. Много бих искала и аз да се уверя в "магическите" способности на това природно нещо, най-вече ми е интересен кремът за лице, дали ще е подходящ за моята чувствителна кожа

# 163
С удоволствие бих използвала продукт със зеолит. Обичам да експериментирам с козметичните си продукти.

# 164
  • София

Бих използвала с удоволствие

Общи условия

Активация на акаунт