Спечелете със ZeoLife и открийте лечебните сили на зеолита!

• 16 493
  • 266
  •   1
Отговори
# 165
С удоволствие бих използвала продукти със зеолит за подобряване на здравето си, защото е натурален продукт и ме заинтригува.

# 166
  • varna
С удоволствие бих пробвала продукти със зеолит.

# 167
За зеолита четох още когато посетих "Каменните гъби" край с.Бели пласт, но до сега не съм ползвала никакъв продукт, който да го съдържа.
Бих пробвара продукти, съдържащи зеолит, защото е природен продукт и е доказан като "чистач" на организма от вредни ваздействия.

# 168
Чела съм за полезните свойства на зеолита. С удоволствие бих пробвала.

# 169
С удоволствие бих използвала продукт със зеолит, защото е природен продукт

# 170
Бих използвала продукт със зеолит, защото потиска вирусни, бактериални и гъбични инфекции, както и помага при детоксикация на организма

# 171
Да ,бих използвала продукт със зеолит. Обичам да експериментирам.

# 172
  • София
Да, защото е природен продукт, не е лекарство и би следвало да няма странични реакции и да вреди на черния дроб, бъбреци.

# 173
с удоволствие бих пробвала, който и да е продукт със зеолит, харесвам продукти с натурални съставки и съм сигурна, че вашите ще имат много добър ефект.

# 174
  • Вестерос
Да, бих. От любопитство.

# 175
С удоволствие бих пробвала продукти с зеолит.

# 176
Бих използвала продукт със зеолит, защото за мен е важно да се храня здравословно, да приемам витамини и да изглеждам добре. Обичам да опитвам нови неща Simple Smile

# 177
Досега не съм използвала продукти със зеолит, но би ми било интересно да науча повече за него и бих го пробвала с удоволствие!

# 178
Бих използвала продукт с зеолит, защото на докато работя не се храня здравословно и с такъв продукт се надявам да неотрализирам вредните ефекти.

# 179
  • добрич
С удоволствие бих пробвала продукти със зеолит.

Общи условия

Активация на акаунт