Спечелете със ZeoLife и открийте лечебните сили на зеолита!

• 16 492
  • 266
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Бих използвала с удоволствие. Искам да опитам нещо ново.

# 181
За първи път чувам за тези продукти и бих ги пробвала, за да се убедя в качествата им Simple Smile

# 182
С най-голямо желание бих изпробвала козметичните продукти със зеолит Smile

# 183
Бих използвала с удоволствие продукти със зеолит за профилактика и лечение, защото са непознати за мен, а съм любопитна към всякакви нови натурални съставки в помощ на красотата и здравето Grinning

# 184
  • София
С удоволствие бих изпробвала подобни продукти. Не знаех че има продукти със зеолит. До сега бях чувала само за него и лечебните му свойства  Grinning

# 185
Пия вода със зеолит. Използвала съм и сапун със зеолит, домашно направен. Купувала съм от фермерски пазар. По веригите магазини и изобщо като цяло не съм срещала продукти със зеолит. Интересни са ми продуктите ви и с удоволствие участвам в играта ви.

# 186
Не съм опитвала подобни продукти, но бих пробвала.

# 187
Не бях чувала за продукти със зеолит. С удоволствие бих пробвала този продукт за профилактика или за подобряване на здравословното си състояние, за да се убедя в лечебните сили на продуктите със зеолит на ZeoLife.

# 188
С удоволствие ще пробвам продукти със зеолит, за да се убедя в качествата и ефекта от употребата им.

# 189
  • Бургас
Много искам да пробвам продукти със зеолит,особено за вътрешен прием.
На 36 съм,но на 28 ми премахнаха матката и яйчниците поради тежко,но за щастие доброкачествено заболяване.
За съжаление имам вече остеоартроза,също и остеопороза на пръстите на ръцете.Приироден продукт,който може да ми помогне е добре дошъл,определено ще гопотърся в аптечната мрежа.

# 190
Бих използвала с удоволствие продукти със зеолит.

# 191
  • В царството на мечтите
С удоволствие бих пробвала продукт с зеолита и бих открила на мен за какво ще ми бъде полезен

# 192
С удоволствие бих пробвала крема за лице или пастата. Харесвам натуралните продукти.

# 193
Бих използвала с удоволствие. Искам да опитам нещо ново.

# 194
Да,с удоволствие ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт